ekrem coşkun döner bodrum

Ekrem CoÅŸkun Torku mu?

Merhaba, 'Ekrem Coşkun Döner' markası ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği sona ermiştir. Bu nedenle ilgili işletmelere Torku markasına ait herhangi bir ürün tedariği sağlanmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Ekrem Coşkun neden Cola satılmıyor?

Coca-Cola ® niye satmıyorlar çünkü damakta kavram yağı, yağlı bir tat bırakıyor. O yüzden cola yok. Eti alıp tartan arkadaşlarım var 100gr değil 85gr diyorlar. Merhaba, But eti kullanmaktayız.

Ekrem CoÅŸkun sahibi kim?

Markamızın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Ekrem Coşkun Konya'nın Cihanbeyli ilçesi, İnsuyu kasabasında 1966 yılında doğmuştur. Asıl mesleği sigortacılık olan Ekrem Coşkun, yaklaşık 35 yıldır sigortacılık sektöründe başarılı çalışmalarıyla adından sıkça söz ettirmiştir.

Ekrem Coşkun ne eti kullanıyor?

Ekrem Coşkun Döner olarak dönerlerimizi % 90 yaprak şeklinde açılmış dana eti ve % 10 yaprak şeklinde açılmış Kavram yağı ( Kilo fiyatı: 25 - 30 TL/kg ) olacak şekilde hazırlayarak sizlere sunmaktayız.

Coca Cola israil malı mı?

Coca-Cola, Amerika Birleşik Devletleri kökenli, karamelize şekerle tatlandırılmış, alkolsüz içecek markası.

Ekrem CoÅŸkun helal mi?

Katkısız ürünlerimizin gönül rahatlığıyla tüketilebilmesi için etlerimiz; gelişmiş teknolojiyle el değmeden, temizlik ve hijyen kurallarına uygun olarak yüksek standartlarda, tam akredite uluslararası gıda güvenliği ile helal kesim sertifikalarına sahip dev tedarikçi markalarda özenle seçilmekte ve hazırlanmaktadır.

Ekrem Coşkun Döner torkunun mu?

Bu ucuz et döner lokanta modelinin öncüsü: Ekrem Coşkun. Sistem diğer bildiğimiz dönercilerden farklı olarak şöyle işliyor; öncelikle burada masaya servis yok. Kasadan kaç gram döner istediğinizi ve yanına içecek isteyip istemediğinizi söyleyerek fişinizi alıyorsunuz.

Ekrem Coşkun nasıl ucuz?

Türkiye'nin lezzetli döneri Sivas Has Döner, 45 yıllık döner ustası olan Nurettin AKSOY tarafından kurulmuştur. İlk şubesini Sivas'ta kuran firmamız, 2017 yılında 2000 kişilik kapalı alanı olan, ve 5 salondan oluşan yeni merkezine geçmiştir.