elazığ çevre ve şehircilik il müdürü

Hikmet ÅžiÅŸecioÄŸlu kimdir?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür V.

1969 Erzurum doğumlu İl Müdürüz Hikmet ŞİŞECİOĞLU, 1990 yılı İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü mezunudur. 1990 yılında Tokat Bayındırlık ve İskân İl Müdürlüğünde Mühendis olarak memuriyet hayatına başladı.

Elazığ il müdürü kim?

Sporculuk döneminde tekvando ve bazı spor dallarıyla uğraşan ve son olarak geçmişte ilimiz Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak başarılı çalışmalara imza atan Sedat Acar Elazığ Müdürlüğü'nden ayrılmasının ardından bakanlık bünyesinde bazı görevlerde bulunmuştu.

Elazığ nereli?

Ege Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Tarih Bölümü'nden mezun oldu. Yozgat ve Ankara'da çeşitli kurumlarda müdür yardımcılığı ve müdürlük yaptı. 2014 yılında İzmir'de göreve başladı. 04 Şubat 2022 tarihinde Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı.

Sedat Acar Elazığ kimdir?

Zazalar, Hint-Avrupa dil ailesine bağlı bir dil olan Zazaca konuşup Türkiye'nin çoğunlukla Doğu Anadolu Bölgesi'nde; Bingöl, Elazığ, Erzincan ve Tunceli, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde ise; Diyarbakır, Dicle, Gerger ve Siverek, Hilvan, Çermik yörelerinde yaşayan İranî bir halktır.

Elazığ MEM Mehmet Yiğit kimdir?

Tarihi belgelerden anlaşıldığına göre Harput ve çevresine Alpagut, Bayındır, Çepni, Kıbır, Avşar, Kayı, Salur, Arapgirli boyları yerleşmiştir. Ayrıca Anadolu'daki karışıklıklardan etkilenen ve İç Anadolu'da yaşayan bazı Türk boyları da bu bölgeyi yurt edinmişlerdir.

Elazığ Kürt mü Zaza mı?

Sultan Abdulaziz'in tahta çıkışının 5.yılında Hacı Ahmed İzzet Paşa devrinde buraya tayin edilen, Vali İsmail Paşanın teklifi ile 1867 yılında 'Mamurat al-aziz' adı verilmiştir. Fakat telaffuzu güç olduğundan halk arasında kısaca 'Elaziz' olarak söylene gelmiştir.

Elazığ hangi Türk boyu?

ELAZIĞ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ 1967 yılında Erzurum'un Tortum ilçesinde doğdu.İlk ve ortaöğrenimini Erzurum'da tamamladı. Ardından üniversite eğitimi için Ankara'ya giden Ömer Toraman Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesinden 1988 yılında mezun oldu.

Elazığ'ın eski adı nedir?

Mehmet Açar, Türk sinema eleştirmeni, roman ve öykü yazarıdır. 1963 yılında Konya'da doğdu.

Elazığ GSB il müdürü kimdir?

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk kimdir? 1988 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra Anadolu Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği bölümünü bitirmiştir.

Mehmet Acar nereli?

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit kimdir? 1978 yılında Kayseri'de doğdu. Ege Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Tarih Bölümü'nden mezun oldu.

Feyzi Gürtürk kim?

Genel Sekreter ALİ ŞİŞ

1974 yılında Elazığ'da doğmuştur. İlk, Orta ve Lise Öğrenimini Elazığ'da tamamlamıştır. 1995 yılında Fırat Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra 2001 yılında Fırat Üniversitesi Ulaştırma Anabilim Dalında Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır.

Elazığ Milli Eğitim Müdürü nereli?

Bakanlık kararına göre Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine Elazığ Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürü Suphi Döner atandı.

Elazığ il özel idare müdürü kim?

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Murat ÖZTÜRK; 'Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak sporun her noktasında mevcut olan imkânlarımızla vatandaşlarımızın yanındayız.

Elazığ KYK il müdürü kim?

İbrahim ŞERBET. Malatya Büyükşehir Belediye Bşk.

Sinop GSB Müdürü kimdir?

Genel sekreter, valinin teklifi ve İçişleri Bakanının onayı ile atanır ve aynı usulle görevden alınır.

Ibrahim ÅŸerbet kimdir?

Bu birimler büyükşehir belediyesi olan illerde daire başkanlığı ve müdürlük, diğer illerde müdürlük şeklinde kurulur. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri il Valisinin teklifi ve İçişleri Bakanlığının onayı ile atanır.