elazig cevre ve sehircilik mudurlugu

Elazığ Valisi kimdir 2022?

Valimiz Dr. Ömer TORAMAN'ın 'Miraç Kandili' Mesajı ⬇️ elazig.gov.tr/valimiz-dr-ome…

Elazığ kaymakamı kimdir?

Kaymakamımız Sayın Yasin ARDIÇ, 1994 yılında Adıyaman'ın Kahta İlçesinde doğmuştur. İlk ve orta eğitimini Adıyaman'da lise eğitimini ise Tekirdağ' da tamamladı. 2011 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasi Bilgiler Fakültesinde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünü kazandı.

Recep Gündüz Kaymakam kimdir?

Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünden 2016 yılında mezun oldu. 2017 yılında İçişleri Bakanlığının yapmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 19.03.2018 tarihinde Erzurum Valiliği'nde Kaymakam Adayı olarak göreve başladı.

Elazığ Valisi kaldırım nereli?

Aslen Trabzon Çaykaralı olan Çetin Oktay KALDIRIM, 04.01.1974 yılında Bayburt'ta doğdu.

Kaymakam Ercan Kayabaşı nereli?

1990 yılında Ankara'da dünyaya gelen Kaymakam Ercan Kayabaşı, ilköğretim ve lise eğitimini Ankara'da tamamladı.

Yasin ardıç kimdir?

2018 yılında Aydın'ın Bozdoğan İlçesinde Kaymakam olarak görev yapmıştır. 2020 yılında Aksaray Valiliği'nde Vali Yardımcılığı olmuştur. 2021 yılında Elazığ Arıcak İlçesinde Kaymakam olarak görevini yürüttü. Son olarak 2022 yılında Keban Kaymakamlığına atanmıştır.

Efecan Şahin Kimdir?

1988 yılında Ankara İli Altındağ İlçesinde doğdu. 2011 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuş, 21.06.2013 tarihinde Zonguldak Valiliği Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başlamıştır.

Kaymakam nerenin amiri?

Kaymakam (Arapça: kâim ‎قائم, romanize: 'sabit olmak', makâm Arapça: ‏مقام‎, romanize: 'rütbe, mevki') Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yönetim sisteminde, ilçenin en yüksek mülki idare amiridir. Kaymakamlar görevlerini il valilerinin gözetim ve denetimi altında yaparlar.

Kaymakam kimin amiri?

Madde 32 – A) Kaymakam, ilçe sınırları içinde bulunan genel ve özel kolluk kuvvet ve teşkilatının amiridir; B) Suç işlenmesini önlemek, kamu düzen ve güvenini korumak için gereken tedbirleri alır.

Kaymakam nerenin yöneticisidir?

İlçe genel idaresinin başı ve mercii kaymakamdır. Kaymakam, ilçede Hükümetin temsilcisidir. İlçenin genel idaresinden kaymakam sorumludur. Bakanlıkların kuruluş kanunlarına göre ilçede lüzumu kadar teşkilatı bulunur.

Çevre ve Şehircilik Daire Başkanı kim?

Hasan bebek kimdir?

Çevre ve Şehircilik Kayseri İl Müdürlüğü görevinden 2014 yılında Çevre ve Şehircilik Rize İl Müdürlüğüne atanan Hasan Bebek, kentte görev süresince yaptığı başarılı çalışmaların ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdür Yardımcılığına atandı.

Çevre Yönetimi Genel Müdürü kim?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü'nde Bölge Mühendisliği, Bölge Şefliği, İmar Müdür Yardımcılığı ve İBB İmar Müdür Vekilliği görevlerinde bulundu. İstanbul ilinin imar işleri ile ilgili mevzuatını oluşturan 'İstanbul İmar Yönetmeliği' hazırlık çalışmalarında bulundu.

H Abdullah Uçan kimdir?

Türkiye Çevre Ajansının kanunlar çerçevesinde faaliyet yürüttüğü vurgulanan açıklamada, 'Türkiye Çevre Ajansı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı kuruluşlardan biridir. Türkiye Çevre Ajansının hiçbir özel şahısla ilgisi, ilintisi veya illiyeti yoktur.

Türkiye Çevre Ajansı nereye bağlı?

Mart 2004 yerel seçimlerinde Fatih Belediyesi Meclis üyesi seçildi. Mart 2004'ten Nisan 2018'e kadar üç dönem Fatih Belediyesi Başkan Yardımcılığı, Meclis I. Başkan Vekilliği ve Fatih Kent Konseyi Genel Sekreterliği görevini sürdürdü. 2018 – 2019 tarihleri arasında ise Fatih Belediyesi Başkanlığı görevinde bulundu.

Hasan Sürer Kimdir?

Çevre görevlisi olabilmek için çevre görevlisi belgesine sahip olmak gerekir. Çevre görevlisi belgesi ise üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Çevre Mühendisliği bölümleri başta olmak üzere mühendislik bölümleri ile Fizik, Kimya, Biyoloji ve Veterinerlik gibi bölümlerden mezun olanlara verilmektedir.

2011-2015 yılları arasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdür Yrd. olarak görev yaptı. 2016-2018 yılları arasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olarak görev yaptı. 23 Temmuz 2018 tarihinden itibaren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

Çevre Görevlisi kim olabilir?

1981 yılında Gaziantep'te doğmuştur.

Fatma varank kim?

Elazığ'da en kalabalık olan grup Türklerdir. Nüfusun yarıdan fazlası Türklerden, %35 Zazalar, %13 te Kürtlerden oluşur.

Abdullah Uçar nereli?

Hem tarihî yapıları hem de eşsiz doğal güzellikleri ile öne çıkan Elazığ bölgenin en gelişmiş şehirlerinden biri olma özelliği taşımaktadır. Toplam yüz ölçümü 9.153 kilometrekare olan şehir deniz seviyesinden 1.067 metre yükseklikte yer almaktadır. TÜİK'in 2016 verilerine göre Elazığ'da 578.789 kişi yaşamaktadır.

Elazig valisine nasil Ulasirim?

Zazalar, Hint-Avrupa dil ailesine bağlı bir dil olan Zazaca konuşup Türkiye'nin çoğunlukla Doğu Anadolu Bölgesi'nde; Bingöl, Elazığ, Erzincan ve Tunceli, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde ise; Diyarbakır, Dicle, Gerger ve Siverek, Hilvan, Çermik yörelerinde yaşayan İranî bir halktır.

Elazığ ne millet?

Alevi nüfusu yaklaşık %7 civarıdır. Elazığ'da en kalabalık olan grup Türklerdir. Nüfusun yarıdan fazlası Türklerden, %35 Zazalar, %13 te Kürtlerden oluşur.

Elazığ nereli?

Ünü tüm ülkeye nam salmış Harput köftesi, en lezzetli hallerini sadece Elazığ'da yiyeceğiniz Balakgazi böreği ve kara kavurma, dolanger tatlısı ve daha niceleri. Örneğin, genelde yöresel gıda satılan marketlerde sucuklu ceviz olarak sunulan orcik de bir Elazığ lezzeti ve Elazığ'da evlerde yapılır.