eldia fatih

Eldia nedir?

* bu marleyanların hükmü altında, eldian (eldia'lılar) isimli bir azınlık halk var. * marleyliler, eldialılardan tiksiniyorlar. bunun sebebi sadece eldialıların titana dönüşebilmesi. bundan ötürüde marleyliler, eldialıları canavar, katil, iblisin dölü, olarak adlandırıyorlar.

Aot Erenin amaci ne?

ayrıca eren'in planın yan amaçları da var: kendisini yok etmeye çalışan eldialıların ve marleylerin omuz omuza çarpışması ve böylece dünyaya barış gelmesi, eldialıların kahraman olarak görülmesine sebebiyet vererek ve tüm devleri yok ederek böylece eldia'nın şeytan olarak görülmeye devam edilmemesi, yani yaptığı plan ...

YMIR nasıl öldü Aot?

Ymir gibi hiçbir şeye sahip olmayan bir köle için, Fritz her şeye sahip olan bir liderdi. Bir nevi, bu dünyanın düzenini temsil ediyordu. Ymir'in Fritz'e 'aşkı' sebebiyle öldüğünü de görüyoruz.

Attack on Titan ismi neden Eren?

İsmini eski bir Eldialı devrimci olan Eren Kruger'dan almaktadır. Annesi Titanlar tarafından yenilen Carla Jaeger, babası ise Kurucu Titan'ı Kraliyet Ailesinden çalan Grisha Jaeger'dır.

Eren türk mü?

Eren ismi, köken bakımından Türkçe bir isimdir.

Aot Erenin annesi türk mü?

annesi türktür ; ama ismi carla. önemli düzeltme: eren türk falan değil. annesi de babası da türk değil. ismi de babasının arkadaşı eren kruger'dan gelmekte.

Levi neden yaralandı?

Zeke Yeager tarafından tetiklenen Yıldırım Mızrağıyla yakın temas patlaması sonucunda, Levi sağ gözünde de dahil olmak üzere yüzünde birkaç yara izine sahiptir.

YMIR dev mi?

germen ve iskandinav mitlojisinde bir dev.buz parcalarinin erimesinden dogdugu soylenir ve dunyada dogan ilk yaratik olarak bahsedilir. ayni zamanda conan'in hyborian age'indeki tanrilardan biri .

Eren yeager i kim öldürdü?

bunun kanıtı olarak zaten bir önceki bölüm 138'in son karesinde, mikasa eren'in kafasını kesip onu öldürdükten sonra eren'in kesik kafasını öperken, arkada ymir tüm bu olaya gülümseyerek bakıyordu.

Yelena Aot nereli?

Елена Вячеславовна Дементьева (yardım·bilgi); d. 15 Ekim 1981, Moskova), Rus eski profesyonel tenis oyuncusudur.