emel atıcı hangi dizilerde oynadı

Uğur Güneş kimdir hangi dizilerde oynadı?

2015 – 2016 yılında yayınlanan 'Diriliş Ertuğrul' dizisinde Tuğtekin karakterini canlandırdı. 2017 yılında 'İsimsizler' dizisinde canlandırdığı Kaymakam Fatih karakteri ile başrolü üstlendi. Son olarak başrolünde yer aldığı 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde Yılmaz Akkaya karakterine hayat verdi.

Elif Eda Güneş nereli?

Elif Eda Güneş 2001 yılında Yozgat'ın Çayıralan ilçesine bağlı Curali köyünde doğdu. Yozgat'ın Çayıralan ilçesindeki bir köyde dünyaya gelen Elif Eda Güneş, 15 yaşındayken kağıt ve kalemle kodlamayı öğrendi...

UÄŸur Aslsn nereli?

Hayatı Uğur Aslan, 9 Şubat 1972'de Hatay'ın Reyhanlı ilçesine bağlı Melekli köyünde dokuz çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak doğdu. İlk ve orta öğrenimini Reyhanlı Devlet Parasız Yatılı Okulunda, liseyi ise Antakya Ticaret Lisesinde tamamladı.

Elif Eda Güneş hangi okul mezunu?

Yozgat'ta doğan ve köy okulunda kısıtlı imkanlar ile eğitimini sürdüren Elif Eda Güneş bir başarıya daha imza atarak İstanbul Kültür Üniversitesi Girişimcilik Bölümü'nü burslu olarak kazandı. Elif Eda Güneş, yapay zeka geliştirmiş, Mars'a gönderilen keşif aracını tasarlayan şirketin yarışmasına da proje göndermişti.

Elif Eda Tartar kimdir?

yazar ve radyo sunucusu. istanbul bilgi üniversitesi mezunu. radyo sunuculuğuna 1992 yılında burç fm'de çocuk programı sunarak başlamıştır.

Elif Ada güneş kim?

yozgat'ın internetsiz bir köyünde doğan ve ancha space tech isimli ekibiyle, rover challenge yarışmasına katılmaya hak kazanmış, yapay zeka üzerine çalışan 17 yaşında bir kardeşimizdir. hem güzel hem zeki türk kızıdır.

Kamran Dadaşzade hangi dizilerde oynadı?

26 Mayıs 2022, İstanbul). Boy: 1.78. Umut Oyuncuları kadrosunda çalışan Kamuran Dadaşzade, Servet dizisinde yer aldığı 2018 yılından itibaren tv dizilerinde rol almaktadır. Aynı yıldan itibaren Savaşçı dizisinde Albay Cevher Hacıbeyov karakterini canlandırdı.

Kamran Dadashzade kimdir?

Birçok dizide rol aldı

Bir süredir ailesiyle birlikte İstanbul'da yaşayan Kamran Dadashzade'nin dizi ve filmlerde oyunculuk yaptığı ortaya çıktı. Azerbaycan Sumgayıt Devlet Dram Tiyatrosu oyuncu olan Dadashzade'nin Türkiye'de birçok dizide rol aldığı öğrenildi.

Murat Han kimdir hangi dizilerde oynadı?

2007 yılında ilk filmiyle Altın Portakal ödülü kazandı. Rol aldığı bir diğer film Nurgül Yeşilçay ile oynadığı Vicdan filmidir. Vazgeç Gönlüm, Ömre Bedel, Sensiz Olmaz, Eve Düşen Yıldırım, Sana Bir Sır Vereceğim ve Hatasız Kul Olmaz adlı televizyon dizilerinde başrolü oynamıştır.

Hilal Altınbilek ilk hangi dizide oynadı?

2011 yılında 'Derin Sular' dizi ile televizyon dünyasına adım attı. Başrollerinde Ece Uslu, Yavuz Bingöl ve Mesut Akusta'nın yer aldığı 'Karagül' dizisinde oynayan Hilal Altınbilek ayrıca 'Çocuklar Sana Emanet' filminde yer alıyor.

Yalniz Kurt Dogan kim?

Murat Han, Yalnız Kurt dizisinde Doğan karakterine hayat veriyor.

Murat Han ne mezunu?

Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro bölümü mezunu olduktan sonra Los Angeles'ta Stella Adler oyunculuk akademisini bitirmiş, 9 yıl kadar Amerika'da yaşamış ve oyunculuk yapmıştır.

Yalnız Kurt Murat Han nereli?

Murat Han 1 Mayıs 1975, Ankara doğumlu Türk sinema ve dizi oyuncusu.

Çukurova dizisinden kim öldü?

Yaşanan depremde Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncularından Emel Atıcı ve Atıcı'nın kızı Püryan Atıcı da depremde yaşamını yitirdi. Acı haberi dizinin yapım firması TIMS&B sosyal medyadan duyurdu.

Bir Zamanlar Çukurova Züleyha kaç yaşında?

Hilal Altınbilek 11 Şubat 1991 tarihinde İzmir'de Kosova kökenli bir ailenin çocuğu olarak doğdu.

Emine Dörttepe hangi dizilerde oynadı?

Çalışmak benim hayat felsefem, yaşam biçimin, aileme hayırlı bir evlat oldum . Yeminim var intikama yaşar alp tekin sinama filminde sivil polisi oynadım aynı projede ,diğeri'de ESARETİN ÇİRKİN YÜZÜ başrol oynuyorum,birde sefa toprak hayat sensiz olmuyor.

Hakan Boyav ÅŸuan hangi dizide?

Yer aldığı diziler:

Hakan Boyav 'Dokuz Oğuz' dizisinde '' karakterini canlandırmaktadır.

Burak Yamantürk kimdir hangi dizilerde oynadı?

23 Aralık 1983 (37 yaşında) Kocaeli'nde doğan, Burak Yamantürk 2012 yılında ilk dizi projesi olan Veda isimli tv projesinde Kemal karakterini canlandırmıştır. Ya İstiklal Ya Ölüm, Sevgili Geçmiş gibi projelerde yar alan oyuncunun son projesi ise Netflix'te yayınlanacak olan Kuş Uçuşu projesidir.

Teşkilat Tövbekar diziden ayrılıyor mu?

TÖVBEKAR ÖLÜYOR MU, DİZİDEN AYRILIYOR MU? Teşkilat dizisinde Tövbekar karakteri ilkgi çekmeye devam ediyor. Dizinin Tövbekar'ı Hakan Boyav, kadrodan ayrılıyor.

Maraşlı hurdacı kim çıktı?

Yıllar evvel hurdacılık yapmaya başlamış ve gittikçe zenginleşmiş. Bencil, merhametsiz, kaba saba bir adam ama esprili de bir tarafı var kendince. Hurdacılığı artık paravan olarak kullanıyor. Asıl işi para aklamak.