en etkili medyum hocalar

Medyum Rana kimdir?

Medyum Vedma Rana, genellikle astroloji konusunda çalışmalar yapar. Aynı zamanda insan ruhuna metafizik yöntemlerle ya da astroloji etkilerle fayda sağlayabilecek ürünler ve büyü, fal ve astroloji konusunda çeşitli kitapların satışını yapar. Kendisini Astrolog Medyum olarak adlandırır.

Medyum bartev kimdir?

Türkiye'nin en iyi medyumları arasında yer alan Medyum Bartev 1988 Mardin doğumludur. Ermeni bir ailenin çocuğu olarak Midyatta dünyaya gelmiştir. 4 kuşaktır büyüler ile uğraşan ve büyü üstadı olan bir sülaleden gelmiştir. Babası ünlü ermeni büyücü arsen gevorkyandır.

Medyum Gözbay kimdir?

Medyum gözbay hoca Türkiye'de sayılı medyum hocalar arasındadır. 20 senelik bir tecrübe sahibi ve özellikle rukye, vefk, cifr, havvas gibi ilimlerde hocalık seviyesinde eğitimler vermektedir. 7 sene mısırda 3 sene iran ve ırak olmak üzere ortadoğu ülkelerinde özel eğitimler almıştır.

Medyum Musa Salah kimdir?

Güvenilir ve profesyonel medyum denildiğinde ilk akla gelen medyumlardan biri olan Medyum Musa Salah aslen Iraklıdır. Medyum Musa Salah daha küçük yaşlardan büyülerle uğraşmıştır. Ailesi de büyü hakkında bilgi sahibi olan Medyum Musa Salah eğitimlerini ve tecrübelerini Türkiye'deki insanlara aktarıyor.

Mehmet Salah kimdir?

Muhammed Salah veya tam adıyla Muhammed Salah Hamid Mahrus Gali (Arapça: محمد صلاح حامد غالي‎; d. 15 Haziran 1992, Necric, Basyun), orta saha pozisyonunda oynayan Mısırlı millî futbolcudur. Premier League ekiplerinden Liverpool'da forma giymektedir.

Medyum Rahman hoca kimdir?

Medyum Rahman Hoca, eşler ve evlilik konusunda çalışmalar yürütür. Ancak uyuşturucu ve alkol gibi çeşitli bağımlılıklar, gençlerin asabiyetleri ve huysuzluğu, iş ve kariyer problemleri ve çocuk yapma problemi yaşayan kişilere de hizmetler vermektedir. Amatem, Esra Erol ve İşkur'un Medyum versiyonu bir kişiliktir.

Muhammed Salah Müslüman mı değil mi?

'Artık kendimi bir Müslüman olarak tanımlıyorum'

Artık kendimi bir Müslüman olarak tanımlıyorum. Karakterim değişmedi, Salah'ın değerleriyle gelişti.' ifadelerini kullandı.

Muhammed Salah Türk mü?

Muhammed Salah veya tam adıyla Muhammed Salah Hamid Mahrus Gali (Arapça: محمد صلاح حامد غالي‎; d. 15 Haziran 1992, Necric, Basyun), orta saha pozisyonunda oynayan Mısırlı millî futbolcudur.

Medyum Seyfullah Hoca kimdir?

Medyum Seyfullah Hoca, Konya'nın Süleymaniye Köyünde doğmuş. 11 yaşındayken, Diyarbakır'da yaşayan aile dostları Hacı Hafız Mehmet Taha Hoca'dan ders almaya başlamış. Taha Hoca'nın müridi olarak hem ilmi hem de dini dersler alarak, kendini yetiştirmiş.

Medyum nedir ne iÅŸ yapar?

Medyum, ruhlar alemi ile iletişime geçebildiğini ve ölülerle canlılar arasında iletişim kurabildiğini iddia eden kişi. Türkçeye Fransızcadan geçen sözcüğün kökeni Latince medium (aracı) sözcüğüne dayanır.