en prestij tower mersin

Prestij Park kim yaptı?

İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın zamandır Bursa, Sakarya ve Çanakkale'de nitelikli konutlar üreterek konut alıcısının güvenini kazanan BakYapı, İstanbul Prestij Park Projesi ile İstanbul pazarındaki yerini de sağlamlaştırdı.

Bakyapının sahibi kim?

Veysel Bakgör, Bakyapı ile birlikte yaklaşık 30 yıldır çok başarılı işlere imza atmıştır. Halihazırda Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine devam eden Veysel Bakgör evli ve üçü kız ikisi erkek olmak üzere 5 çocuk babasıdır. Bakyapı Paşa Konakları Balıkesir!

Prestij Park kaç daire var?

Bak Yapı tarafından geliştirilen projede, 26 blokta 642 konut ve 16 dükkan yer almaktadır. Projede 2+1 ve 3+1 tipinde daireler bulunmaktadır.

Prestij Park kaç blok?

Bakyapı tarafınca geliştirilen proje 404 konut biriminin yer aldığı 34 bloktan oluşmaktadır.

Ferhat Bakgör kimdir?

Ona Holding kurucusu Ferhat Bakgör, endüstri mühendisliği üzerine lisans eğitimi almış, Almanya'da ''Otomasyon ve Robotlar'' alanında master yapmıştır. 2004 yılında Türkiye'ye dönerek inşaat alanında faaliyet gösteren aile şirketinde iş hayatına adım atan Bakgör, birçok farklı departmanda görev alarak tecrübe sahibi ...

Bakgörler nereli?

Bitlis'te 1969 yılında dünyaya gelen Veysel Bakgör, 7 çocuklu geniş bir ailede büyüdü. 2008 yılında vefat eden Veysel Bakgör'ün babası Ali Bakgör Diyarbakır'da manifaturacılık ve kuyumculuk yapmaktaydı. Ayrıca Ali Bakgör, BUGİAD, Bitlis Kültür ve Dayanışma Derneği ve TUSİAD üyesi idi.

Park Joven kaç daire?

Park Joven, Çankaya

Genç Marina Yapı tarafından geliştirilen konut projesidir. 6 bloktan oluşan projede 493 daire bulunmaktadır.

Incek prestij kaç metre?

60.000 m2 alan üzerine kurulu, 765 konuttan oluşan İncek Prestij konutları, Yalı Loftlardan Prestij Kuleye (47 kat) uzanan farklı seçenekleriyle Ankara'nın en ayrıcalıklı konut projesi.

Prestij Park kaç yılında yapıldı?

Birinci etap teslimleri başladı

BakYapı İstanbul Prestij Park projesi, Beylikdüzü'nde 103 bin 800 metrekarelik bir alanda 26 blokta 2 bin 392 daire ve 23 işyerinden oluşuyor.

Incek prestij kim yaptı?

Projede dairelerin anahtar teslimleri 2015 yılının ilk ayında başladı. İstanbul Prestij Park'ta ilk etapta oturum Mart 2015'te başlayacak.

İnşaat sektörünün saygın firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen proje, lansman öncesi basına tanıtıldı. Başkent medyasının yoğun ilgi gösterdiği basın toplantısında proje, Fırat-Dema İnşaat ortakları İsmail Mert Fırat, Ömer Faruk Fukara ve Sırrı Karahancı tarafından tarafından tanıtıldı.