erciyes tıp kardiyoloji doktorları

Dr Fatih Tekiner kimdir?

Fatih Tekiner kapsamlı bir Kardiyologdur. 24'den fazla yılların tecrübesi. Uzmanlığı, Kalp ritmi bozuklukları, Kalp kapak hastalıkları, Karotis stentleme, Hipertansiyon, ASD, VSD, Stentleme, Anjiyoplasti, Kapak değiştirme, Cihaz implantasyonu vb. Dr.

Prof Dr Fatih Aslan nereli?

Fatih Aslan, 1977 yılında Kütahya'da doğdu. 2001 yılında Uludağ Üniversitesi'nden mezun oldu. 2002 ve 2007 yılları arasında Ondokuz Mayıs Universitesi'nde İç hastalıkları üst ihtisas eğitimi, 2007-2011 yıllarında arasında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Gastroenteroloji yandal eğitimini aldı.

Dr Fatih Büyüker kimdir?

Dr. Fatih Büyüker Genel Cerrahi uzmanıdır. Safra Taşları, Pankreas Kanseri, Mide Genişlemesi (gastrektazi) alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Prof Dr Fatih Özkan nereli?

Bir Samsunlu olarak Samsun OMÜ Tıp Fakültesi Ağrı Bölümünde Prof Dr olarak görev yapmaktayım. Ağrı eğitimimi 2006 yılında İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesinde aldım.

Prof Dr Tan Atilla kimdir?

Tan Attila. Oregon Sağlık ve Bilim Üniversitesi'nde 2007-2008 yıllarında endoskopik ultrason konusunda çalışmalar yaptı. 2004-2005 yılları arasında Toronto Üniversitesi'nde ileri tedavisel ERCP (endoskopik retrograd kolanjiyopankreatografi) alanında araştırmalarda bulundu.

Poem tedavisi ne demek?

Peroral endoskopik myotomi (POEM), işlemi, Akalazya ve yemek borusunun bazı fonksiyonel hastalıklarında uygulanan endoskopik tedavi yöntemidir. Akalazya nadir görülen bir durum olup yemek borusu ve yemek borusunun mide ile birleştiği kesimdeki kasları ve sinirleri etkileyen bir hastalıktır.

Poem ameliyatı ne kadar sürer?

Doç. Dr. Gürhan Şişman, bu hastalarda POEM yöntemiyle midenin çıkış tabakasındaki kas dokusunun kesildiğini, 45-60 dakika süren operasyondan sonra ise midenin boşalım hızının arttığını belirtiyor.

Türkiyenin en iyi genel cerrahı kimdir?

Koray Baş, bu alanda ülkemizin adını tüm dünyaya duyuran ilk cerrah oldu. Doç. Dr. Baş, birliğin şimdiye kadar bu diplomaya layık gördüğü dünyadaki 23 cerrahtan biri olmayı başardı.

Dr Arda Işık Kimdir?

2018 yılında Pittsburgh Üniversitesinde Doçent olarak görev yaptı. Şu anda Erzincan Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü/Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı'nda Doçent olarak görev yapmaktadır. Çok sayıda idari görevi bulunmaktadır.

Prof Dr Ramazan Topsakal Kimdir?

Ramazan Topsakal – Kalp ve Damar Hastalıkları Uzmanı

Namık Kemal Eryol kimdir?

Namık Kemal ERYOL - Kardiyoloji Uzmanı - Kayseri.

Prof dr ramazan özdemir kaç yaşında?

Doğum tarihi 28.11.1964 Doğum yeri Malatya, Görev Yeri; Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi, e-mail adresi: rozdemir@bezmialem.edu.tr Telefon; 05324936064 Eğitim Hayatı; 1990 Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, 1997 İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Yardımcı Doçent, 1999 Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Doçent, 2005 İnönü Üniversitesi ...

Prof Dr Ramazan Bayındır kimdir?

Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR, lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Elektrik Eğitimi Bölümü'nde Temmuz 1992'de tamamladı. Yüksek lisans ve doktora derecelerini sırasıyla 1998 ve 2002 yıllarında Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü'nden aldı.

Prof Dr Ramazan Topsakal hangi hastanede?

Erciyes Hastanesi | Prof.Dr. Ramazan Topsakal.

Prof Dr Ergün Seyfeli kimdir?

Prof. Dr. Ergün Seyfeli Kardiyoloji uzmanıdır. Kalp Ağrısı, Kalp Anjiyosu (Koroner Anjiyografi), Kalp Hastalığı Belirtileri alanlarında hizmet veriyor ve Kalp bypass ameliyatı, Kalp kapağı replasmanı, Kalp kapakçığı tamiri hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Prof Dr Nusret Açıkgöz Kimdir?

NUSRET AÇIKGÖZ

2004 yılında İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıpta Uzmanlık programından mezun oldu. 1998 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Yüksek Lisans programından mezun oldu. 2009 yılında Yrd.Doç.Dr. unvanını aldı.

Doç Dr Ahmet Bacaksız kimdir?

Dr. Ahmet Bacaksız Kardiyoloji uzmanıdır. Pacemaker, Taşikardi, EKO alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Prof Dr Ramazan Atak hangi hastanede?

Uzmanlık eğitimi sonrasında Özel Kavaklıdere Umut Hastanesi, Medicana International Ankara Hastanesi, Çankaya Hastanesi gibi birçok saygın kurumda görev yapmış olan Doç. Dr. Ramazan ATAK, mesleki çalışmalarına şu anda Özel Muayenehane'de devam etmektedir.

Dr Ramazan Bayırlı hangi hastanede?

Op.Dr. - Ramazan BAYIRLI | Kadın Hastalıkları ve Doğum - Özel Gürlife Hospital | 444 2 026 | Eskişehir.

Prof dr ramazan özdemir nereli?

Doğum tarihi 28.11.1964 Doğum yeri Malatya, Görev Yeri; Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi, e-mail adresi: rozdemir@bezmialem.edu.tr Telefon; 05324936064 Eğitim Hayatı; 1990 Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, 1997 İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Yardımcı Doçent, 1999 Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Doçent, 2005 İnönü Üniversitesi ...

Prof Dr Ahmet Avcı nereli?

18 Eylül 1979'da İstanbul'da doğan Ahmet AVCI, aslen Çanakkale, Biga'lıdır. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlayan AVCI; 2002'de lisans, 2005'te yüksek lisans ve 2010'da doktora eğitimini Marmara Üniversitesi'nde eğitim bilimleri alanında tamamladı.

Ahmet Avcı kaç yaşındaydı?

Ünlü türkücü Ceylan Avcı, baba acısıyla sarsıldı. Ahmet Avcı, geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdi. Sanatçı, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, üzüntüsünü dile getirdi. 47 yaşındaki Ceylan, paylaşımına; 'Canımızı, babamızı kaybettik.

Nalan Avcı kaç yaşında?

İşte Nalan Avcı hakkında merak edilenler... 2019 yılında 25 yaşındaki yeğeninin ölümüyle derinden sarsılan ünlü şarkıcı Ceylan Avcı, aldığı bir acı haberle daha yıkıldı.

Ahmet Avcı kim?

Birçok STK'da aktif görev yapan AVCI, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği'nin kurucu yönetim kurulu üyesi; Sosyal Politikalar Derneği ve Yerel Yönetimler Derneği'nde yönetim kurulu üyesi, ÖNDER, CİHANNÜMA ve İlim Yayma Cemiyeti'nde de danışman olarak sosyal sorumluluk projelerinde hizmet etmektedir.

Ahmet Avcı kimdir nerelidir?

Ahmet Avcı, 18 Eylül 1979 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen Çanakkale Biga'lı olan yazar ilkokul, ortaokul ve lse eğitimini İstanbul'da tamamlamıştır. 2002 yılında lisans, 2005 yılında yüksek lisans ve 2010 yılında doktora eğitimini Marmara Üniversitesinde eğitim bilimleri alanında tamamlamıştır.