esra özbakır

Irfan Özbakır nereli?

Amasya'da 1926 yılında dünyaya gelen İrfan Özbakır, ilköğrenimini burada tamamladı. Küçük yaşta fark edilen musiki yeteneği nedeniyle Amasya'da Ali Şener, Mustafa Türköver ve Rasim İstanbul'dan ders aldı.

Mustafa Özbakır kimdir?

Mustafa Özbakır (d.1982, Adana) resim, fotoğraf ve sinema arasındaki ilişkiyi incelerken çalışmalarında özellikle İngmar Bergman filmlerine yoğunlaşmaktadır . Filmlerden seçmiş olduğu sahneleri, kendi ruhsal durumunu, çevresini ve endişelerini yansıtarak sanat yapıtına dönüştürür.

Burhan Özbakır kimdir?

Amasya'da faaliyet gösteren Yeşilay, Amasya Sanatçılar Derneği ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği üyesiydi. Özellikle her ay düzenli şekilde devam ettirilen Külliye Şiir ve Sohbet Akşamlarının renkli simalarından biri olmuştu. 2019 yılında bir dizi sağlık problemleri yaşayan ÖZBAKIR, 25 Eylül 2020'de hayatını kaybetti.

Yılmaz Özbakır kimdir?

Amasya İl Müftü Yardımcısı Yılmaz Özbakır görevine başladı. 01.01.1979 tarihinde Amasya- Suluova'da doğan Özbakır İlkokulu, Ortaokulu burada bitirdi. 1995 yılında aynı ilçede Suluova İmam-Hatip Lisesinden mezun olan Özbakır, 2001 yılında Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu.