ets adenya

Adenya Hotel sahibi kim?

Adenya Otel Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Tataroğlu Sarıdağ da, bu belgeyi yalnız değil, otelin personeli adına aldığını söyledi. Bir yıl boyunca ekibiyle birlikte çalışarak bugünlere geldiklerini ifade eden Sarıdağ, Türkiye'de bir ilk olarak öncü olduklarını dile getirdi.

Demonti otel sahibi kim?

Demonti Hotel sahibi Zeynep Mine Yılmaz'a misafirperverliği dolayısıyla teşekkür ederiz.

Selge Beach otel kaç kişilik?

* Tesisin 2 adet toplantı salonu mevcut olup ; Selge salon 600 kişi , Side salon 700 kişiliktir.

WOME Deluxe otel sahibi kim?

Ortadoğu Holding İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, Alanya İncekum'da faaliyet gösteren, Türkiye'nin en büyük alkolsüz aile oteli WOME Deluxe ile 2019'da ciddi bir başarıya imza attıklarını söyledi.

Pine Beach kimin?

Aksa İnşaat'ın sahibi Metin Kaya'ya ait Pine Beach Resort ve Club Pine Beach.

Hane otel sahibi kim?

Antalya'da yaşamını yitiren Hane Oteller Grubu Sahibi Ahmet Fazıl Sezer, Manavgat ilçesine bağlı Çolaklı beldesinde toprağa verildi.

Korumar otel sahibi kimdir?

Kuşadası merkezindeki Korumar Hotel De Luxe'ün de sahibi olan Marmara Uluslararası Ticaret şirketi tarafından Kuşadası-Selçuk sınırındaki Pamucak'ta yaptırılan Korumar Ephesus Beach Spa-Resort Hotel, 5 yıldızlı ve 650 yatak kapasitesine sahip.

Selge Beach alkollü mü?

Alkolsüz Ultra Herşey Dahil sistem ile çalışan Selge Beach Resort & Spa; sabah, öğle ve akşam yemekleri açık büfe sunulmaktadır. Antalya'ya 81 km, havaalanına 75 km uzaklıkta olan otel, denize sıfır konumlanmıştır.

Dünyanın en pahalı otel odasının geceliği kaç dolardır?

Dünyanın en pahalı otel odası, 12 yatak odalık süitiyle Geneva'da bulunan Hotel President Wilson'a ait. Bu süitte bir gece konaklamanın bedeli 81 bin dolar (yaklaşık 243 bin TL).

Hotel Stella Beach kaç yıldız?

Alanya'nın 5 yıldızlı oteller, restoranlar ve eğlence merkezleri ile ünlü tatil beldesi Okurcalar'da Akdeniz'e sıfır konumda, mavi bayraklı özel plajı ile hizmet veren Stella Beach Hotel; açık yüzme havuzları, korumalı çocuk havuzları ve ücretsiz su parkı ile eğlenceli bir tatil sunuyor.