etsy long necklace

ETSY Pattern nedir?

Etsy'nin sunduğu araçlarından birisi Etsy Pattern'dir. Pattern ile Etsy dışında bir web sitesi kurabilirsiniz. Bu siteye ürünlerinizi ekleyip satış yapabilirsiniz. En önemli avantajı ise Pattern üzerinden kurduğunuz siteye eklediğiniz ürünlerin otomatik olarak Etsy dükkânınıza aktarılıyor olmasıdır.

Etsy neler satılabilir?

Etsy hangi ülkelerde var?

Dünyanın hemen hemen her noktasından bir satıcı hesabı bulunan Etsy'nin toplam satıcılarının yüzde 62'sini ABD'de bulunuyor. Diğer ülkelerin sıralaması da şöyle; Birleşik Krallık (%30), Kanada (%11) Almanya ve Avusturya (%7), Fransa (%6), Rusya (%4), İtalya (%3).

Etsy mağaza adı nasıl olmalı?

MaÄŸaza Ä°smi

Mağzanızın ismi 4-20 karakter arasında olmalıdır. ETSY eğitimleri alarak kreatif ve ürünlerinizi yansıtan bir mağza ismi kullanmak, site üzerinden mağazanıza kullanıcı çekmek adına oldukça faydalı olacaktır.

Etsy de Türk Lirası mı Dolar mı?

Bu, çevrim ücretlerinden tasarruf etmenize yardımcı olacaktır. Etsy USD para birimiyle çalıştığından, Etsy'den Wise USD hesabınıza para çekerken çevrim ücretlerinden tasarruf etmek için Mağaza para biriminiz olarak USD'yi seçmelisiniz.

Etsy hangi ülkeye ait?

Etsy Inc., 2005 yılında kurulan, el yapımı veya nostaljik ürünlere ve el işi malzemelerine odaklanan bir Amerikan e-ticaret şirketidir.

Etsy de ne satılmaz?

Eğer Etsy'de ne satılır sorusuna cevap verebildiysek bir de Etsy'de satılması yasak olan ürünlerden bahsedelim. Başlıca aşağıdakiler olmak üzere Etsy'de satmanın yasak olduğu bazı ürünler mevcut: Alkol, tütün, uyuşturucu, uyuşturucu malzemeleri ve tıbbi uyuşturucular. Belirli hayvansal ürünler ve insan kalıntıları.

Etsy de en çok ne satılıyor?

Giyime benzer şekilde şal, çanta ve cüzdanlar Etsy'de en çok satan ürünler arasındadır. Aslında bunlar hem erkekler hem de kadınlar için olmazsa olmaz aksesuarlardır.

Etsy nin sahibi kim?

Ürününüzün satışını Türkiye'den gerçekleştiriyorsanız ve alıcınız da bu ülkedeyse kargonuz için tercih edebileceğiniz PTT ,Yurtiçi Kargo, MNG gibi aracı firmalar var.