ezhel nereli kürtmü

Ezhel neden yasaklı?

Ezhel, geçtiğimiz yıl 'Uyuşturucu kullanma' suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası almıştı. Ezhel'in cezası sabıkasız olması nedeniyle 5 yıl süreyle ertelenmişti. Duruşma sonrası açıklama yapan Ezhel, çok kez hâkim karşısına çıktığını belirterek, 'Umarım bir an önce biter. Ben müziğimi yapmak istiyorum sadece.

Ezhel hapis cezası aldı mı?

İstanbul. Rap şarkıcısı Sercan İpekoğlu'nu (Ezhel), 'kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak' suçundan hakkında açılan davada 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptıran mahkeme, cezayı 5 yıl süreyle erteledi.

Ezel türkiyeye geldi mi?

Rıza Okçu, 'Ezhel'in Almanya'da oturma izni var. Burada yeni albümü üzerine çalışıyor. Almanya vatandaşlığı aldığı yönündeki iddia doğru değil. İstediği zaman Türkiye'ye gelebilir' diyerek ortaya atılan o iddiaları yalanlamış oldu.

Ezhel hangi şarkıdan sonra hapse girdi?

Bu sözler, 'Ezhel' adıyla bilinen ve geçen hafta 'uyuşturucuya ve uyuşturucu kullamına özendirme' iddiasıyla tutuklanan rapçi Sercan İpekçioğlu'nun 'Yarınımız Yok' adlı şarkısından.

Murda hapis çıktı mı?

Ä°YÄ° HALLE CEZA 4 YIL 2 AY HAPSE Ä°NDÄ°RÄ°LDÄ°

Karara istinaf mahkemesinde itiraz edilebileceği de kararda belirtildi. Murda savcılık ifadesinde, 'İki tane 'Duman' isimli şarkım var. Türkiye'de söylediğim 'Duman' adlı şarkım, suçlamanın olduğu şarkım değil. 'Pahalı' ve 'Eh Baba' şarkıları da benim.

Ezel ne suc isledi?

1 YIL 8 AY HAPÄ°S, ERTELEME KARARI

Mahkeme, İpekçioğlu'nun kanında az miktarda da olsa uyuşturucu madde bulunduğunu ve bunun da kullanma suçunu oluşturduğunu belirterek, ünlü rapçiye 1 yıl 8 ay hapis cezası verdi. Sabıkasız olması nedeniyle de cezayı 5 yıl süreyle erteledi.

Ezel Sekiz kimin adamı?

Sekiz/Ramiz Karaeski

Ramiz'in torunu ve adaşı. Küçük yaşta Kenan tarafından kaçırılmış ve Ramiz'e karşı doldurulmuştur. Katil olarak yetiştirilmiş Sekiz son anlarında gerçekleri fark etmiş ancak görevine ihanet edememiştir.

Ezel Sekiz kimin çocuğu?

- P.B: Sekiz, Kenan'ın bakıp büyüttüğü değil, Kenan'ın sıfırdan yarattığı bir çocuk. İlk günden itibaren bir düşmanın ismini fısıldadı kulağına: Ramiz Karaeski.

Ezel kurgu mu?

2009'da başladıktan sonra yayınlandığı iki yıl boyunca her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen ve bağlamından kopmadan tüm hikâyeyi doğru bir kurguyla vermeyi başaran Ezel dizisi Ömer, Eyşan, Cengiz ve Ali'yi anlatıyordu.

Ezhel sevgilisiyle neden ayrıldı?

İpekçioğlu, 2019 yılında Malili şarkıcı Tina ile ilişki içerisindeydi. Eylül 2020'de Milliyet gazetesinin haberine göre Tina, İpekçioğlu'nun kendisine evlenme teklifi ettiğini, evlilik hazırlıkları sırasında ise İpekçioğlu'nun kendisini aldattığını öğrendikten sonra ilişkiyi bitirdiğini iddia etti.

Ezhel niye Türkiye'de değil?

Yaklaşık 1 yıldır Almanya'nın Berlin şehrinde yaşayan 'Ezhel' ismiyle tanınan Sercan İpekçioğlu'nun neden Türkiye'ye gelmediği merak konusu olmuştu. Snob Magazin'e konuşan Ezhel'in menajeri Rıza Okçu bütün bu iddialara cevap verdi. Rıza Okçu, 'Ezhel'in Almanya'da oturma izni var. Burada yeni albümü üzerine çalışıyor.

Ezhel Türkiyeden sürüldü mü?

Rıza Okçu,

'Ezhel'in Almanya'da oturma izni var. Burada yeni albümü üzerine çalışıyor. Alman vatandaşlığı aldığı yönündeki iddia doğru değil. İstediği zaman Türkiye'ye gelebilir' diyerek ortaya atılan o iddiaları yalanlamış oldu.

Ezhel niye Türkiyeden atıldı?

Ezhel adıyla bilinen rap şarkıcısı Sercan İpekçioğlu, 'uyuşturucu madde kullanmak' suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı, cezası 5 yıl süre ile ertelendi.

Ezhel neden iceri alindi?

Ezhel adıyla bilinen rap şarkıcısı Sercan İpekçioğlu, 'uyuşturucu madde kullanmak' suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı, cezası 5 yıl süre ile ertelendi.

Ezhel Alman mi?

Hiçbir zaman ailesiyle bağını koparmayan Ezhel, şu an başarılı kariyerini Berlin'de devam ettiriyor. Memleketi Ankara. Ancak birçok insanın bilmediği şu; Türkçe rap'in kökeninin Almanya'nın Türk diasporası olması.

Ezhel neden suçlu?

Şarkılarında uyuşturucuya özendirdiği iddiasıyla tutuklanan ve ''Ezhel'' ismiyle tanınan ünlü rapçi Ömer Sercan İpekçioğlu hakkında, 'uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımını özendirme' suçundan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Ezhel ne kadar ceza yedi?

Mahkeme, Sercan İpekçioğlu hakkında, 'kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak' suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılmasını karar verdi.

Ezhel Türkiyeye niye giremiyor?

Yaklaşık 1 yıldır Almanya'nın Berlin şehrinde yaşayan 'Ezhel' ismiyle tanınan Sercan İpekçioğlu'nun neden Türkiye'ye gelmediği merak konusu olmuştu. Snob Magazin'e konuşan Ezhel'in menajeri Rıza Okçu bütün bu iddialara cevap verdi. Rıza Okçu, 'Ezhel'in Almanya'da oturma izni var. Burada yeni albümü üzerine çalışıyor.

MERO aslında nereli?

Mero ya da gerçek ismiyle Enes Meral (d. 28 Temmuz 2000; Rüsselsheim, Kreis Groß-Gerau, Hessen), Türk-Alman rapçi ve söz yazarıdır.

SEFO Türk mü?

16 Mart 1998, Samsun, Türkiye), Türk rapçi ve söz yazarıdır. ''Bilmem Mi?'' isimli Reggaeton tarzı şarkısıyla geniş kitlelerce tanınmıştır.

362 tuzak ne demek?

362 Samsun'un alan kodu ve 362Tuzak Ekibi de dostlarımızla güçlerimizi birleştirerek çatısını oluşturduğumuz bir oluşum haline geldi. Bundan seneler önce rap müzik underground kalıyordu, ana akım kanallarda ya da mecralarda kendine yer bulamıyordu.

Sefo Kürt mü?

Aslen Trabzon, Araklılı'dır. Mart 2018'de ilk şarkısı Yalan ile müzik kariyerine başladı. Şubat 2019'da çıkardığı Poz teklisinden sonra daha çok müziğe odaklanmaya karar vermiştir. 18 Nisan 2019'da Up Down teklisini çıkardı.

Sefo hangi üniversiteden mezun?

Şarkılarında genellikle pop ritmi kullanır. 21 Şubat 2020 tarihinde Başa Sar adında bir tekli yayımladı, şarkının beati Aerro tarafından hazırlanmışken, Yase şarkıya eşlik etmiştir. Sefo'nun Esenyurt Üniversitesi'nden mezun olduğu belirtiliyor.