faladdin promosyon kodu

Faladdin mesajları okuyor mu?

O da Faladdin'in sırrı. Fakat Whatsapp mesajlarınızı okumuyor, kameradan sizi izlemiyoruz, mümkün değil zaten. Etiğe, kişilerin özel hayatına, gizliliğe çok ama çok önem veriyoruz.

Faladdin günah mı?

Falcıları ve fal açtırmak için o kimselere gidenleri ya da destekleyenleri Efendimiz (SAV) kınamıştır. Öyle ki Efendimiz (SAV), 'Her kim bir arrafa gidip de ona bir şey sorarsa, kırk gecelik namazı kabul olmaz.' (Müslim, Selâm, 125) diyerek fal baktırmanın ne kadar büyük bir haram olduğunu gözler önüne sermektedir.

Faladdin sahibi kim?

Sertaç Taşdelen Biyografi

Binnaz uygulamasının başarısı Faladdin'i doğurdu. Yapay Zeka teknolojisini kullanan 'Faladdin' uygulaması ile her gün 1 milyon kişinin falına bakıyor.

Faladdin kaç kişi kullanıyor?

Şu anda 1 milyonun üzerinde kullanıcısı olan Faladdin'in kurucusu ise Sertaç Taşdelen isimli genç bir girişimci.

Fal bakan kâfir olur mu?

Fala Bakmak, Fal Baktırmak Günah mı? Yıldız falı, kahve falı, el falı gibi her çeşit fal hurafedir. Hadis-i şeriflerde buyuruluyor ki: (Falcının, büyücünün söylediklerine inanan, Kur'an-ı kerime inanmamış olur.)

Faladdin robot mu?

Sonuç: Uygulamayı falcı zannederken robotla konuşuyorsunuz

Aslında onun da sistemi tamamen yapay zeka üzerine kurulu.

Faladdin gerçekten biliyor mu?

Sadece kahve falı değil, dünya üzerindeki çeşitli falları da içerisinde bulunduruyor. Faladdin, 2011 yılında hayata geçirilen Binnaz Abla fal uygulamasının da kurucuları olan Sertaç Taşdelen ve Kaya Diker tarafından 2017 yılında Singapur merkezli olarak kuruldu.

Fal bakan kiÅŸiye ne denir?

Cevap: Hayır, Faladdin'in arkasında gerçekten falcı teyzeler yok.

Fal bakan kişiye falcı denir. Yüz falı, tarot, iskambil falı, bakla falı, el falı, kahve falı gibi birçok fal çeşidi bulunur.