fantom turbo tr 8650 torbasiz multi cyclone elektrikli süpürge yorum

Fantom Süpürge hangi firmaya ait?

1988 yılında kurulan Fanset Elektrikli Ev Aletleri Ltd. Şti, kurulduğu günden beri profesyonel temizlik makineleri ve küçük ev aletleri sektöründe geniş ürün yelpazesi ile hizmet veren bir firmadır.

Arnica hangi ülkeye ait?

Hem Türkiye'nin hem dünyanın tercih ettiği bir marka olan Arnica, üretimini İstanbul'da en son teknolojiyle donatılmış 40 bin metrekarelik ISO 9001, ISO 14001 ve OHSAS 18001 belgeli tesislerinde gerçekleştirmektedir.

Conti marka hangi ülkenin?

Aslen bir İtalyan markası olan Conti, sektörde 40 yılı aşkın bir geçmişe sahiptir. Conti Elektrikli Ev Aletleri 2010 yılında DIGICOM grup şirketleri çatısı altında yerini aldıktan sonra, sürekli inovatif ve kaliteli üretime odaklanarak yoluna devam etmektedir.

Fanset sahibi kim?

ADNAN TANGÜLER (SANAYİCİ, İŞ ADAMI) Türkiye'nin en çok süpürge üreten firması Fanset Ltd. Şti'nin sahibi Yalvaç'ta doğup, büyüyen sonra da İstanbul'a iş bulmak için gelen Adnan Tangüler.

Arnica ve arzum aynı mı?

'nin ürettiği elektrikli ev aletlerinin markası. senur firması, aslında bir pazarlama şirketi olan arzum ile yollarını ayırdıktan sonra kendi markasıyla çoğunlukla ihracat için üretim yapmaktadır. arnica markalı ürünler her yerde satılmamakla birlikte genelde carrefour tarzı hipermarketlerde bulunabilmektedir.

Senur hangi ülkenin?

Türkiye'de Küçük Elektrikli Ev Aletleri sektöründe birçok ilke imza atan SENUR A.Ş., 1962 yılında tüketiciler için fonksiyonel, kaliteli, pratik ve yenilikçi ürünler tasarlayıp üretmek misyonuyla yola çıktı. 50 yıl hiç durmadan çalıştı; bilgi, deneyim ve teknolojisiyle dünya devlerinin de tercih ettiği üretici ...

Arnica sahibi kim?

Arnica'nın Sahibi Kim? Arnica markasının sahibi, Hasan Akın olmaktadır. Şirketin ikinci kuşak temsilcileri ise, Senur Akın Biçer ve Serhan Akın olarak bilinmektedir.

Çonti ne demek?

kimi çevreler de bir şeyin şukela yada şaaşalı, hoş, güzel vs. olduğunu belirtmek için kullanılan deyim.

Conti markası nedir?

Aslen bir İtalyan markası olan Conti, sektörde 40 yılı aşkın bir geçmişe sahiptir. Conti Elektrikli Ev Aletleri 2010 yılında DIGICOM grup şirketleri çatısı altında yerini aldıktan sonra, sürekli inovatif ve kaliteli üretime odaklanarak yoluna devam etmektedir.

Fantom Dikey Süpürge en iyisi hangisi?

Fantom Pratik XL 1300 dikey süpürge piyasadaki en beğenilen ve uygun fiyatlı olması ile çok satan süpürgelerden biri. Kullananların yorumlarının genel olarak olumlu olduğunu söyleyebiliriz. En çok tercih edilme sebebi çekim gücünün yüksek oluşu ve uygun fiyatı.

Fantom markası kime ait?

Fantom Vakfı, Güney Koreli bilgisayar bilimcisi Dr. Ahn Byung Ik tarafından kuruldu.

A101 de Fantom Süpürge var mı?

Yatay ve dikey süpürge modelleri bulunan Fantom süpürgeler, toz torbalı ya da toz torbasın çeşitleri ile de farklı modeller sunmaktadır.

Fantom nasıl çalışır?

Fantom (FTM) geliştiricilere kendi konsensus algoritması ile merkezi olmayan finans (DeFi) servisleri sunan bir akıllı kontrat platformudur. Transfer işlemlerini 2 saniyenin altında doğrulamayı sağlayan onay mekanizması ile akıllı kontrat tabanlı uygulamaların işlem sürelerini kısaltmaktadır.

Fantom kime ait?

Kurulduğu 1988 yılından beri küçük ev aletleri ve profesyonel temizlik makineleri sektöründe geniş ürün yelpazesi, çok bilinen, tanınmış ve güvenilir markası Fantom ve Fantom Professional ile faaliyet gösteren Fanset Elektrikli Ev Aletleri San. ve Tic.

Elektrikli süpürge motor gücü kaç olmalı?

Evinizi veya küçük ofis alanınızı temiz ve tozsuz tutmak için elektrikli süpürge arıyorsanız, orta düzeyde emiş gücüne sahip standart bir elektrikli süpürge iyi bir seçim olacaktır. 1.600 veya 2.000 watt gücündeki bir vakum, 750 watt'lık bir vakumdan daha fazla emiş gücüne sahip olmalıdır.

Fantom süpürge hangi firmaya ait?

Multi Cyclone toz haznesi ve yüksek emiş gücü ile tozu havadan ayrıştırıp merkeze toplayarak hapseder, dışarıya temiz hava çıkışını sağlar. Tüm tozlar, Multi Cyclone haznede toplanarak tek tuşla kolayca boşaltılır.

Multi cyclonic ne demek?

Turbo başlıklar, hava akımıyla dönebilmektedir. Bu başlıklar halıya temas ettiği anda, ileri geri hareketi belirli bir titreşim oluşturur. Bu titreşim sayesinde ise halılarda dibe çöken kıl, toz ve partikülleri havaya kaldırmadan emerek hapsedebilir. Turbo başlıkları sert zeminlerde de kullanabilirsiniz.

Süpürgede turbo başlık ne demek?

PowerCyclone 4 teknolojisi, kiri havadan tek seferde ayırarak hava akışını ve performansı en üst düzeye çıkarır. Oldukça etkili temizleme aşamalarıyla fark yaratan temizlik sonuçları sunar: 1) Düz ve pürüzsüz hava girişi sayesinde PowerCyclone havayı içine hızlıca çeker.

Power Cyclone 4 ne demek?

Özel PowerCyclone 8 teknolojisi, tozu ayırmak için havayı siklonik hazne içinde anında ivmelendirir. Güçlü dönme hareketi, fark yaratan temizlik sonuçları için hava akışını ve performansı en üst düzeye çıkarır.

Cyclone Power ne demek?

1.600 ya da 2.000 watt gücüne sahip olan bir vakumun, 750 watt'lık bir vakumdan çok daha fazla emiş gücüne sahip olması gerekir. Eğer elektrikli süpürge yüksek watt'a sahipse motor çok daha güçlü olur. Emiş gücü ise, süpürgenin emişinin ölçülmesinde mutlaka motor gücünden çok daha önemli bir unsurdur.

Süpürgede 750 watt ne anlama gelir?

Elektrikli süpürge satın alırken önemli kriterlerden biri de Watt ile ölçülen motor gücüdür. Yalnız motor gücünü ve emiş gücünü birbirine karıştırmamak gerekir. Watt değeri yüksek olan bir süpürgenin her zaman daha güçlü emiş gücü olduğu söylenemez.