fatih altaylı celal şengör ilber ortaylı

Fatih Altaylı ile bire bir ne zaman?

Fatih Altaylı konuklarıyla konuşuyor, soruyor, öğreniyor, eğleniyor... 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' her çarşamba saat 23.10'da Bloomberg HT'de...

Fatih Altaylı birebir kaçta?

Siyasetten alabildiğince uzak, güncelle olabildiğince yakın... Yaşamdan, sanattan, bilimden, hobilerden, spordan, hayatı güzelleştiren her şeyden epeyce içeri günün merak edilen her şeyi bu programda yer alıyor. 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' her çarşamba saat 23.10'da Bloomberg HT'de...

Fatih Altaylı neyin sahibi?

Fatih Altaylı (20 Eylül 1962) Türk gazeteci. Habertürk TV'de yayınlanan Teke Tek, Teke Tek Özel ve Teke Tek Bilim ile Bloomberg HT'de yayınlanan Bire Bir adlı programların sunuculuğunu yapmaktadır.

Fatih Altaylı Teke Tek hangi kanalda?

Program Habertürk'e geçtikten sonra Fatih Altaylı, Murat Bardakçı ile beraber, Teke Tek'le aynı formatta yayınlanan 'Teke Tek Özel' adlı bir programı da yayın hayatına soktu. Normal Teke Tek'e göre içerdiği konular biraz daha farklıdır.

Fatih Altaylı Bloomberg saat kaçta?

Bu haftanın konukları; Oğuzhan Uğur, Sefo, Eser Yenenler, Berfu Yenenler ve Hazer Amani. Fatih Altaylı ile Bire Bir bu akşam saat 23:10'da canlı yayınla BloombergHT'de.

Habertürk kime ait?

Habertürk TV, Ciner Yayın Holding'e ait bir haber kanalıdır.

Teke Teke gerçek mi?

Teke Teke (テケテケ), Japonya'da ortaya çıkan bir korku efsanesidir.

Teke Tek Özel bitti mi?

İlber Ortaylı ve Celal Şengör'ü sık sık ağırlayan 'Teke Tek Özel' programı 16 Mart 2016 tarihinde son bölümünü yaptıktan sonra ani bir kararla yayından kaldırılmıştır.

Bloomberg TV Türkiye nerede?

Bloomberg HT HD, Türksat 4A 12209 H 10000 3/4 frekansından, Turkcell TV+ 58. kanaldan, D-Smart 44. kanaldan, KabloTV 62. kanaldan, Digiturk 31. kanaldan ve tivibu 63. kanaldan izlenebilmektedir.

Teke Tek kaç yıldır var?

Teke Tek, gazeteci Fatih Altaylı'nın hazırlayıp sunduğu televizyon programı. 1995-2000 yılları arasında Medyapım bünyesinde hazırlanmıştır.

Bloomberg TV nerenin?

Ciner Yayın Holding ve Bloomberg Television stratejik ortaklığı ile Türk yayın dünyasına girmiş olan Bloomberg HT Türkiye'nin tek ekonomi platformudur.

Fatih Altaylı Cem Yılmaz ne zaman?

Fatih Altaylı ile Bire Bir - Cem Yılmaz & Zafer Algöz & Nilperi Şahinkaya Fatih Altaylı'nın bu haftaki konukları; komedyen Cem Yılmaz, oyuncular Zafer Algöz ve Nilperi Şahinkaya oluyor. 'Fatih Altaylı ile Bire Bir', her Salı saat 23.10'da Bloomberg HT'de!

Fatih Altaylı hangi kanal sahibi?

Daha fazla bilgi için tartışma sayfasına bakınız. Fatih Altaylı (20 Eylül 1962) Türk gazeteci. Habertürk TV'de yayınlanan Teke Tek, Teke Tek Özel ve Teke Tek Bilim ile Bloomberg HT'de yayınlanan Bire Bir adlı programların sunuculuğunu yapmaktadır.