fatih altaylı murat bardakçı ilber ortaylı celal şengör

Fatih Altaylı kökeni nedir?

Fatih Altaylı konuklarıyla konuşuyor, soruyor, öğreniyor, eğleniyor... 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' her çarşamba saat 23.10'da Bloomberg HT'de...

Fatih Altaylı ile bire bir ne zaman?

Çeşitli ajanslarda reklam yazarlığı da yapan Hande Altaylı şarkı sözleri yazmıştır. 2006 yılında ilk romanı Aşka şeytan Karışır yayımlanmış ve o yılın en çok satan kitapları arasında yer almıştır. 2009 yılında da ikinci romanı Maraz, okuyucularla buluşmuştur.

Hande Altaylı ne iş yapıyor?

Enver Altaylı (d. 1 Kasım 1944, Ceyhan Adana), Sovyetolog ve eski istihbaratçı, MHP yöneticisi. 90'lı yılların başında Sovyetler Birliği'nin dağılmasıyla birlikte yeni Orta Asya cumhuriyetlerinin yapılandırmasında etkin bir rol oynadı. 1960'da Talat Aydemir'in darbe girişimine katıldığı için tutuklandı.

Eski istihbaratçı Enver Altaylı Kimdir?

haberturk'ün sağlık editörü. ht sağlık programını sunan ve haberturk gazetesinin sağlık köşesini hazırlamakta.

Ceyda ErenoÄŸlu kim?

Siyasetten alabildiğince uzak, güncelle olabildiğince yakın... Yaşamdan, sanattan, bilimden, hobilerden, spordan, hayatı güzelleştiren her şeyden epeyce içeri günün merak edilen her şeyi bu programda yer alıyor. 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' her çarşamba saat 23.10'da Bloomberg HT'de...

Fatih Altaylı birebir kaçta?

Daha fazla bilgi için tartışma sayfasına bakınız. Fatih Altaylı (20 Eylül 1962) Türk gazeteci. Habertürk TV'de yayınlanan Teke Tek, Teke Tek Özel ve Teke Tek Bilim ile Bloomberg HT'de yayınlanan Bire Bir adlı programların sunuculuğunu yapmaktadır.

Fatih Altaylı hangi kanal sahibi?

Program Habertürk'e geçtikten sonra Fatih Altaylı, Murat Bardakçı ile beraber, Teke Tek'le aynı formatta yayınlanan 'Teke Tek Özel' adlı bir programı da yayın hayatına soktu. Normal Teke Tek'e göre içerdiği konular biraz daha farklıdır.

Fatih Altaylı Teke Tek hangi kanalda?

Bu haftanın konukları; Oğuzhan Uğur, Sefo, Eser Yenenler, Berfu Yenenler ve Hazer Amani. Fatih Altaylı ile Bire Bir bu akşam saat 23:10'da canlı yayınla BloombergHT'de.

Fatih Altaylı Bloomberg saat kaçta?

Habertürk TV, Ciner Yayın Holding'e ait bir haber kanalıdır.