fethiye bodrum otobüs

Bodrum Fethiye kaç TL?

Antalya Fethiye kaç k?

Fethiye Antalya Arası Kaç Kilometre? Fethiye'den Antalya'ya yolculuk, özel araçla D330 ve Antalya Denizli Yolu/D330/E87 üzerinden yapıldığında toplam mesafe 194,6 kilometre olacaktır. Fethiye Antalya arası otobüs yolculuğunda ortalama mesafe 313 kilometredir. Uçak yolculuğunda ise bu mesafe yaklaşık 145 kilometredir.

Fethiye'den izmir ne kadar?

Mersin - Fethiye arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Mersin - Fethiye arası toplam 790 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 15 saat sürüyor.

Mersin Fethiye arası kaç?

İzmir üzerinden Fethiye'ye gitmek için katedilmesi gereken mesafe, 332 kilometredir. Bu uzunluktaki bir yolu özel araçla bitirmek için gereken süre yaklaşık, 4 saat 58 dakikadır.

İzmir Fethiye arası kaç?

Fethiye Ölüdeniz arası ortalama 14 (km) mesafede ve araçla yaklaşık yarım saat(30 dakika) kadar sürmektedir.

Fethiye Ölüdenize kaç saatte?

Fethiye, Akdeniz Bölgesi'nin batısında, Muğla iline bağlı bir ilçedir. Yüzölçümü 3.059 km²'dir. Muğla ili de dahil en geniş yüzölçümüne sahiptir.

Fethiye büyük bir yer mi?

Fethiye nüfusu 2021 yılına göre 170.379. Bu nüfus, 85.266 erkek ve 85.113 kadından oluşmaktadır. Yüzde olarak ise: %50,04 erkek, %49,96 kadındır.

Fethiye kaç kişi?

Dalış ve sörf gibi su sporları, kamping, trekking ve en önemlisi yamaç paraşütü yaparak eğlenceye doyacaksınız! Kaç Günde Gezilir? Fethiye'yi 2 – 3 günde gezebilmeniz mümkün.

Fethiye kaç günde gezilir?

Dalaman ilçesinde gezilecek yerler ise şu şekilde; Dalaman Çayı, Gizli Vadi, Sarsala Koyu, Kapıkargın Kükürtlü Su Kaplıcaları, Kapıdağ Yarımadası, Antik Demirciler Çarşısı ve Oktapolis Antik Kenti'dir. Bu ilçede huzur dolu ve verimli bir tatil için en az iki gününüzü ayırmalısınız.

Fethiye Dalaman kaç para?

Marmaris-Dalaman arası uçuş mesafesi kaç kilometre ve uçuş kaç saat sürer? Marmaris-Dalaman arası uçuş mesafesi toplam 54 kilometre. İki şehir arasındaki uçak yolculuğu 10 dakika sürüyor.

Dalaman kaç günde gezilir?

Dalaman pahalı bir şehir mi? Dalaman ortalama fiyatlar Türkiye daha yüksektir. Alışverişinizi Dalaman Türkiye 'dan 1.26 kat daha fazla ödemeniz gerekir.

Fethiye'den Antalya kaç para?

Dalaman Yemekleri

Dalaman'ın dünyaca ünlü meşhur lezzetler arasında ise; zeytinyağlı bamya, çökertme kebabı, kabak çiçeği dolması, mavi yengeç, yayın balığı, deniz börülcesi, keşkek, turp salatası ve şambali tatlısı bulunmaktadır.

Dalaman Marmaris kaç?

Dalaman için tatil planı yapan kişiler 'Dalaman'da ne yenir?' sorusuna yanıt aramaktadırlar. Dalaman'ın meşhur lezzetleri arasında; deniz börülcesi, mavi yengeç, yayın balığı, zeytinyağlı bamya, keşkek, çökertme kebabı, kabak çiçeği dolması, turp salatası ve şambali tatlısı bulunmaktadır.

Dalaman pahalı mı?

Alanya - Fethiye arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Alanya - Fethiye arası toplam 313 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 5 saat sürüyor.

Dalaman in neyi meÅŸhur?

Dalaman - Fethiye arası ucuz otobüs bileti ne kadardır? Dalaman - Fethiye arası ortalama otobüs bileti fiyatı ₺205.

Dalaman ne yenir?

Atmosferi ve temiz havası ile mükemmel bir tatil yeri olan Dalaman en uygun tatil yapılacak yerlerden bir tanesidir. Muğla şehir merkezine uzaklığı 77 km olarak bilinir. Köyceğiz ve Fethiye de gezilebilecek bölgeleri arasında bulunmaktadır. Dalamanşehri eğer tarihi yapıtları seviyorsanız size rehberlik edebilir.

Alanya Fethiye arası kaç?

Marmaris, Muğla'nın 13 ilçesinden birisidir.

Dalaman Fethiye arasi kac tl?

Coğrafi konum. Fethiye, Akdeniz Bölgesi'nin batısında, Muğla iline bağlı bir ilçedir. Yüzölçümü 3.059 km²'dir.

Dalaman nasıl bir yer?

Fethiye Antalya arası otobüs yolculuğunda ortalama mesafe 313 kilometredir. Uçak yolculuğunda ise bu mesafe yaklaşık 145 kilometredir.

Marmaris bir il mi?

Kamil Koç'un direkt kalkışlı 1 seferi ile İstanbul - Fethiye arası seyahat etmek çok kolay. İstanbul ile Fethiye arasındaki otobüs yolculuğunun ortalama maliyeti 625.40 TL'dir.

Antalya Fethiye otobüs kaç TL?

Marmaris - Fethiye otobüs yolculuğu ortalama 2s 30d civarındadır. Ancak bu iki şehir arasındaki 80 km mesafeyi en hızlı otobüs ile 2s 30d civarında gidebilirsiniz.