fiberix iletiÅŸim

Fiberix hangi firma?

Adres: AYTAÅž TURÄ°ZM TARIM ÃœRÃœNLERÄ° LTD. ÅžTÄ°.

Fiberix Hangi altyapıyı kullanıyor?

Fiberix, kullanmış olduğu Airfiber teknolojisi ile Fiber İnternet hizmetini herhangi bir kazı çalışması yapmadan hızlı bir şekilde kendi altyapısı ile hizmetinize sunmaktadır.

Fiber internet ne kadar?

₺139,90'den Başlayan Fiyatlarla. 1000 Mbps'ye (1) varan hızlarıyla dünya kalitesinde sınırsız fiber internet TurkNet'te! Üstelik taahhüt ve kota yok. Başka operatörden geçişlerde de taahhüt cayma bedelini dert etmeyin, bir kısmı TurkNet'ten! Üstelik 950 TL değerindeki fiber modem aboneliğiniz süresince ücretsiz!

Fiberix fatura nasıl ödenir?

Firmanın şubeleri ve ŞOK Marketler aracılığıyla fatura ödemesi yapılabilir. Fakat daha hızlı ve pratik bir yolu daha vardır. Online olarak Fiberix fatura ödeme seçeneği tercih edilebilir. Firmanın Online İşlem Merkezi ve anlaşmalı bankaların internet/mobil bankacılık hizmetleri üzerinden online ödeme yapılabilir.

Ev için en iyi internet hangisi?

TurkNet, Türkiye'nin en hızlı internet sağlayıcısı Speedtest, Türkiye'de faaliyet gösteren internet sağlayıcıların medyan indirme ve yükleme hızlarını paylaştı. TurkNet, 2022'nin ikinci çeyreğinde 49.46 Mbps medyan indirme hızıyla Türkiye'nin en hızlı sağlayıcısı ünvanına sahip oldu.

Türk Telekom hangi altyapıyı kullanıyor?

Dolayısıyla, Türk Telekom'un 30 milyon km bakır ve 150.000 km fiber olarak teslim aldığı altyapı şirkete değil. Türk halkına aittir. Türk Telekom'un bu altyapıyı, 2026 yılına kadar, kullanması, geliştirmesi ve paylaşma- sı gereklidir.

FTTH nasıl anlaşılır?

FTTH var ise evinizde fiber kablosunu cat6'ya çeviren bir cihaz görürsünüz. Eğer o yoksa, direkt cat6 sizin eve geliyorsa binaya kadar vardır.

En iyi internet hangisi?

Speedtest, Türkiye'de faaliyet gösteren internet sağlayıcıların medyan indirme ve yükleme hızlarını paylaştı. TurkNet, 2022'nin ikinci çeyreğinde 49.46 Mbps medyan indirme hızıyla Türkiye'nin en hızlı sağlayıcısı ünvanına sahip oldu.

TurkNet kimin altyapısını kullanıyor?

Biz de TurkNet olarak adresi yerleşik operatörün (Türk Telekom) fiber altyapısında bulunan müşterilerimize, Özgür İletişim Fiber ile 100 Mbps'e kadar download 4 mbps'e kadar da upload sunuyoruz.

TurkNet in sahibi kim?

Şirket yapısı Şirketin yönetim kurulu başkanlığı görevini aynı zamanda sahibi olan Mehmet Çelebiler yürütmektedir.

TurkNet ev interneti kaç TL?

Şirket yapısı Şirketin yönetim kurulu başkanlığı görevini aynı zamanda sahibi olan Mehmet Çelebiler yürütmektedir.

1000 Mbps internet TurkNet kaç TL?

₺139,90'den Başlayan Fiyatlarla. TurkNet'te sadece 1000 Mbps'ye (2) kadar hızlı internetin değil, kotasız ve taahhütsüz internetin de tadını çıkarabilirsiniz.

100 MB internet iyi mi?

TurkNet Özgür İletişim GigaFiber 1000 olarak isimlendirdiğimiz fiber internet hizmetimizi ayda 139.90 ₺ karşılığında size ulaştırıyoruz. 1000 Mbps download ve upload hızı sunduğumuz bu hizmette fiber modeminiz de ücretsiz.

Türk Telekom ve TurkNet aynı mı?

100 Mbps internet, eviniz için alabileceğiniz en ideal internet bağlantı hızlarından biridir. Saniyede 100 megabayt hızında aktarma hızına sahip bağlantıyla aynı anda birçok kullanıcı sorunsuz şekilde internete bağlanabilir ve ortalama bir filmi sadece 2 dakika içinde indirebilirsiniz.

TurkNet kaç TL oldu?

TurkNet, Türkiye'deki yerleşik operatör olan Türk Telekom'un DSL ve fiberoptik altyapısının yanı sıra İstanbul, Ankara ve İzmir gibi illerin belirli bölgelerinde kendi fiber optik altyapısı üzerinden de hizmet vermektedir.

Fatura bedeli ödenmezse ne olur?

₺139,90'den Başlayan Fiyatlarla

TurkNet'te sadece 1000 Mbps'ye (2) kadar hızlı internetin değil, kotasız ve taahhütsüz internetin de tadını çıkarabilirsiniz. Üstelik hizmetimizden memnun kalmadığınız durumda ilk 30 gün %100 para iadesi garantisi sizinle.

Fatura bedeli ödenmediği takdirde fatura bedelini ödemeyen kişi veya şirkete karşı icra takibi başlatılabilir. Fatura ilamsız icra takibine konu olabilir.