galataport kimin

Galataport kaç para?

Toplam maliyeti 1.7 milyar dolar olan proje için 6 bankadan 1 milyar 20 milyon Euro'luk finansman kullanılmıştı.

Galataport avm kimin?

Proje, Doğuş Grubu ve Bilgili Holding ortak girişimidir. Her iki grup da projeye 1,8 milyar ABD dolarının üzerinde yatırım yapmıştır. Tesis, Boğaz kenarında 1.2 km'ye sahip sahil şeridinde yer alır, bünyesinde, otel, kafe, restoran, butik mağazaları, ofisleri ve iki sanat müzesi bulundurmaktadır.

Galataport özelliği nedir?

Galataport İstanbul erişilebilir ve düşük katlı yapıları, mahalle konseptinde tasarlanmış, bölgenin tarihi dokusuyla uyum içindeki mimarisi, alternatif ulaşım olanakları gibi birçok özelliği ile ziyaretçilerine, 'nefes alan' sağlıklı ve güvenli bir kültür-sanat, çalışma, alışveriş ve yeme içme deneyimi sunuyor.

Galataport giriş ücretli mi?

Bir çeşit alışveriş merkezi olan Galataport'a girerken ödemeniz gereken herhangi bir ücret yoktur.

Galataport a giriş ücretli mi?

Projemizin 2020'nin ikinci çeyreğinde açılacak olmasının heyecanını yaşıyoruz' diye konuştu. Tanıtım toplantısında konuşan Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Ferit F. Şahenk de 'Galataport İstanbul Türkiye ve İstanbul için bir pırlanta, Doğuş Grubu için ise bir ustalık dönemi eseridir.

Galataport Ceo'su Kim?

Bir çeşit alışveriş merkezi olan Galataport'a girerken ödemeniz gereken herhangi bir ücret yoktur.

Galataport giriş ücreti ne kadar?

Galataport'un, bir liman sahası olmasının yanı sıra İstanbul'da her kesimden ziyaretçiye açık yepyeni bir yaşam alanı olması ve projenin gerçekleştirilmesi için 4.5 milyar TL civarında yatırım planlıyoruz. Proje tamamlanıp hayata geçtiğinde ise 4 bin 500 kişiye istihdam sağlanacağını öngörüyoruz.

Galataport kaç TL?

Rıhtımın en eski binası olan Paket Postanesi, özel arduvaz çatıları ve cepheleri ile projenin simgelerinden biri olurken liman sahasında yer alan diğer üç tescilli bina; Merkez Han, Karaköy Yolcu Salonu ve Çinili Han binaları da restore edilerek The Peninsula Istanbul oteline ev sahipliği yapıyor.

Galataport un içinde neler var?

Galataport İstanbul'da tüylü dostlarımızı ağırlamaktan her daim mutluluk duyarız. Tüm misafirlerimizin eş zamanlı keyifli vakit geçirebilmeleri için kapalı alanlarda kucağınızda veya taşıma çantası içinde, açık alanlarda ise tasmaları takılı sizlere eşlik etmelerini rica ederiz.

Galataport un sahibi kim?