gametech gt 002

Gametech kimin?

İTÜ ARI Teknokent bünyesinde Lenovo'nun desteği ve iş birliği ile kurulan Yazılım Laboratuvarı, hem üniversite öğrencileri ve girişimcilere yönelik yazılım eğitimleri vermek hem de oyun geliştiricilerin oyunlarını canlı test etmesini sağlamak amacıyla en güçlü iş istasyonları ve eşsiz performansa sahip bilgisayarlarla ...

Gametech güç kaynağı alınır mı?

Alınır ancak almak mantıksız. Attığımız High Power PSU hem daha iyi bir 80+ sertifikasına sahip, hem de daha fazla Watt verebiliyor. Üstelik daha ucuz.

Güç kaynağı en az kaç watt olmalı?

Genellikle tam olarak ihtiyacınızı karşılamaktansa daha yüksek watt seçmek daha mantıklıdır. Sisteminizin 500 watt (genel oyun sistemleri için yaygın bir numara) kullanacağını hesapladıysanız rahatlık sağlaması ve gelecekte yükseltme imkanı için 600 veya 650 watt çıkışlı bir PSU seçmek mantıklı bir seçim olabilir.

Güç kaynağı yanar mı?

Her güç kaynağının bir üst voltaj limiti vardır. Yani UPS sisteminin regüle edebileceği enerjinin bir sınırı vardır. Binadaki tesisat bu sınırın üzerindeyse, yanma kaçınılmazdır ve cihaz tamir edilse dâhi arıza tekrarlayacak, yeni masraflara yol açacaktır.

1 kVA UPS kaç saat çalışır?

UPSon MP1 Serisi 1 kVA UPS

1 kVA (900 watt) yükünüzü 5 dk. ile 12 saat besleyebilecek seçenekler ile satışa sunulmuş olup, aküler dahil 2 yıl tam garantilidir.

1 watt kaç Kilovattır?

Kilowatt (kW) birimi, bir elektrik devresinde taşınmakta olan gücü ölçmeye yaramaktadır. Elektriksel nitelikteki güç ise enerjinin ne kadar sürede üretilmiş olduğu veya tüketilmiş olduğunu gösterir. 1 kilowatt, 1000 watt'a denk gelmektedir.

1000 VA UPS kaç saat gider?

1000VA UPS 100W'lık bir yükte 15 dakika tam yük çalışma süresi olarak alınırsa 800/100=8 - 8*15=120 dakika=2 saat çalışabilir.

En iyi güç kaynağı hangisi?

En iyi güç kaynağı önerileri listemizin ilk sırasında Cooler Master Elite 600 yer alıyor. Kendisi aynı zamanda en ucuz güç kaynağı olma özelliğini taşıyor. Fakat en ucuz güç kaynağı olması gözünüzü kesinlikle korkutmasın. Çünkü Cooler Master güç kaynağı konusunda gerçekten çok başarılı.