garenta moov ekÅŸi

Tik tak mı MOOV mu?

tiktak'ta birer dakika ile ücretlendiriliyorsunuz ve km başı ekstra ödeme yok (moov'da eğer yolunuz çok açıksa ve 15 dk'da 5km'den fazla mesafe alıyorsanız her km için belirli bir ücret ödüyorsunuz). bunlar en büyük farkları. onun dışında üyelik süreci nispeten daha kolay ve hızlı. herhangi bir onay ile uğraşmıyorsunuz ...

MOOV 1 saat kac tl?

CEPTETEB'liler kullandığın süre kadar saatlik araç uygulaması MOOV'da ilk 1 saat için 34 TL yerine sadece 1 TL ödüyor. Üstelik sonraki kullanımlarında ilk 15 dakika hediye!

TikTak kaç yıl ehliyet?

Akıllı telefonuna TikTak uygulamasını yüklemen yeterli. Unutmadan belirtelim en az 1 sene önce alınmış bir ehliyete sahip olmalısın.

Getir araç kaç yıllık ehliyet?

Araba kiralamak için ehliyetiniz en az 2 yıllık olmalı.

MOOV 1 günlük kiralama kaç saat?

Günlük Kiralama Nedir? 10 saati aşan kiralamaların otomatik günlük kiralamaya döner ve kalan 14 saat için ek ücret ödemezsin. 10 saatlik kiralaman için tam 250 KM de kullanım hakkın olur. 250 KM'yi aşarsan standart KM aşım bedeli ile yoluna devam edersin.

MOOV kaç araç var?

Şu anda 1.200'den fazla araçla İstanbul'un 27 ilçesinde hizmet verdiklerini bildiren Ayyıldız 'MOOV by Garenta'da sahada bulunan 45 kişilik ekibimiz araçlarla ilgili tüm operasyon sürecini katlanabilir elektrikli mopedlerle yürütüyor (mini motosiklet).

MOOV kaç senelik?

İlk olarak Eylül 2018 tarihinde İstanbul'da hizmet vermeye başlamıştır. İstanbul'un ardından, hizmet bölgelerine İzmir ve Ankara'yı da dahil etmiştir. Anadolu Grubu bünyesinde yer alan Çelik Motor ile Getir arasında yapılan mutabakat sonrasında, Getir MOOV'un %75 hissesinin satın almak için anlaşmıştır.

TikTak 2 saat kaç TL?

Genç sürücü ücreti ne kadar?

Araç gruplarında belirlenmiş olan yaş ve ehliyet yılı koşulları dahilinde kiralama yapılabilmektedir. Bu koşulların sağlanamaması durumunda ''Genç Sürücü ''hizmet paketi satın alarak bu paket içeriğindeki limitler dahilinde kiralama yapabilirsiniz.Ek sürücü bedeli günlük 10 TL, Genç Sürücü bedeli günlük 15 TL' dir.

TikTak her yere park edilir mi?

TikTak on Instagram: 'TikTak ile arabanı tüm İSPARK otoparklarına ücretsiz park edebilir, yakıt alman gerektiğinde ise sana en yakın Shell istasyonundan hiçbir…'

MOOV 1 saat kaç para?

Kimler MOOV'layabilir? Genel kiralama koşullarımıza göre minimum 19 yaş, en az 1 yıllık, üzerinde TCKN'nin yazdığı ehliyet ve kiralayacak kişi adına kayıtlı kredi kartı gerekiyor. Bu kriterleri karşılayan herkes MOOV'layabilir.

MOOV kaç yıl ehliyet istiyor?

Moov'un sisteminde kayıtlı üst hız sınırı saatte 130km olarak belirlenmiş ve bu hızı aştığınız zaman ihlal bildirimi gönderiliyor. 3 bildirim sonrasında üyeliğiniz askıya alınıyor.

MOOV hız sınırı kaç?

anahtarlar aracın içinde bulunuyor, siz aracın yanına geldiğinizde uygulama içerisinde kapıları açabiliyorsunuz. şu an için dakikalık ücret 2,95 tl olarak belirlenmiş. araçları günlük olarak da ortalama 1770 tl'den 250 km dahil bir şekilde kiralayabiliyorsunuz.

Getir araç ne kadar?

TikTak'tan araç kiralayabilmeniz için firmanın uygulamasını akıllı telefonunuza indirmeniz ve internetten alışverişe açık bir kredi kartına sahip olmanız gerekiyor. Diğer gerekliliklerse şöyle: En az 1 senelik B tipi T.C. ehliyeti.

Tik tak kaç yıllık ehliyet istiyor?

Elektrikli araçlar ve büyüme planları öne çekildi. TikTak'ın kurucusu Ersan Öztürk, 'Bu kadar kısa bir sürede İstanbul'daki kullanıcılarımızdan yoğun ilgi gördük.

Tik tak dakikası kaç TL?

Bütün araçlarda, kiralama başına 200 km ücretsiz olarak sunulurken dakika fiyatları 0.99 TL ile 2.15 TL arasında tutulmuş.