gaziantep büyükşehir belediyesi telefon numarası

153 numarası kime ait?

ALO 153, Türkiye'de uygulamaya giren yerel idare hizmetlerine ulaşma telefon numarasıdır.Telefonla 153 aranıldığı zaman o il sınırları içinde sorumlu olan büyükşehir belediyesinin ilgili personeli tarafından, talep edilen ücretsiz kamu yerel hizmetler verilmektedir.

Belediye Beyaz Masa ne demek?

Vatandaş yoğunluğu bulunan alanlarda hizmet eden Mobil Beyaz Masa aracı, vatandaşlardan yüz yüze gelen her türlü talep, istek, öneri ve şikâyetleri doğru, anlaşılır bir şekilde cevaplamak ve vatandaşlara yardımcı olmak adına kurulmuştur.

153 ne yardımı yapıyor?

Sizler de belediye yardımlarına başvurmak adına ALO153 Beyaz Masa hattını arayabilirsiniz. Bu numarayı arayıp, belediyenin para yardımlarının yanı sıra gıda ve erzak yardımı, odun ve kömür yardımı, giysi yardımı, eşya yardımı vb. ayni yardımlarına da başvurabilirsiniz.

153 saat kaça kadar açık?

Acil başvurularınız için, 7 gün 24 saat aktif olan ALO 153 Çağrı Merkezimizi aramanız rica olunur!

Turuncu masa ne demek?

TURUNCU MASA NEDİR ? Belediyemizle ilgili her türlü istek, öneri ve şikayetlerinizi doğrudan almak ve siz vatandaşlarımızın taleplerine hızla sonuç getirebilmek için oluşturulmuştur olan iletişim projesidir.

Mavi Masa nedir ne iÅŸe yarar?

MAVÄ° MASA HAKKINDA

Vatandaşlarımızın 7 gün/24 saat ulaşarak sorun, görüş ve taleplerini iletebildiği Hizmet Birimi'dir. Ankara halkına her konuda yol göstermeyi amaç edinen Mavi Masa, kendisine ulaşan tüm sorun, görüş ve talepleri çözülmesi için ilgili birimlere ileten ve takibini yapan koordinasyon merkezidir.

Çözüm Masası ne iş yapar?

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Çözüm Masası, vatandaştan aldığı istek ve şikâyetleri Büyükşehir Belediyesinin ilgili kısmına aktaran aracı bir birim olarak görev yapıyor. Çözüm Masası'nda vatandaşlarla birebir görüşülerek talepleri dinleniyor.

700 TL gıda yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Kuru gıda yardımı hizmetinden yararlanmak isteyen muhtaç kişiler aşağıda yer alan 'Vakıflar Genel Müdürlüğü Aşevi ve Kuru Gıda Hizmeti Başvuru Formu'nu doldurmak suretiyle Bölge Müdürlüklerine şahsen veya posta yoluyla başvuru yapabilirler.

144 Hangi yardim var?

Alo 144 Sosyal Yardım Hattı aracılığı ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından yürütülen şartlı eğitim/sağlık yardımları, kömür yardımı, gıda yardımı, engelli aylığı, eşi vefat eden kadınlara yapılan yardımlar, barınma yardımı, doğum yardımı vb. yardımlar ile proje destekleri hakkında yapılan her türlü ...

144 Hangi yardım?

Alo 144 Aile Ve Çocuk Yardımı

153 ne Numarası Gaziantep?

Telefonunuzdan 153'ü tuşlayarak 7 gün 24 saat GASKİ Arıza İhbar Servisine ulaşarak Su ve Kanal Arızalarını bildirebilir, Planlı ve Plansız Su Kesinti Bilgilerine ulaşabilirsiniz.

153 aramak paralı mı?

Telefon BelediyeciliÄŸi: Alo 153

ALO 153, Türkiye'de uygulamaya giren yerel idare hizmetlerine ulaşma telefon numarasıdır.Telefonla 153 aranıldığı zaman o il sınırları içinde sorumlu olan büyükşehir belediyesinin ilgili personeli tarafından, talep edilen ücretsiz kamu yerel hizmetler verilmektedir.

Alo 153 saat kaça kadar açık?

153 yerel idare hizmetlerine ulaşım numarasıdır. Özellikle her şehrin kendi yerel idaresi üzerinden farklı hizmetler sağlanmaktadır. Talep edilen kamu yerel hizmetleri için aranır ve o şehirdeki vatandaşlar adına destek sağlar.

153 hizmetleri nelerdir?

Beyazmasa Ön Büro

Beyaz masa'ya bizzat başvuran kişi veya kurumlarla ilgilenme, onları talepleri doğrultusunda yönlendirme ve başvurularına anında çözüm üretme birimidir.

Beyaz masa ne demek?

153 Hangi yardımlar var?

Çözüm Merkezi - İstanbul Büyükşehir Belediyesi. Sokakta kalan vatandaş başvuruları için 153 çağrı merkezini aramanız gerekmektedir. Yapılan başvurular, resmi çalışma gün ve saatlerinde işleme alınacaktır. Acil başvurularınız için, 7 gün 24 saat aktif olan ALO 153 Çağrı Merkezimizi aramanız rica olunur!

90153 neyin numarası?

Halkla İlişkiler uzmanı tarafından Beyaz Masa'ya gelen her türlü başvurunun incelendiği, ilgili birimlerle ya da kurumlarla irtibata geçilerek başvurulara çözüm bulunulduğu ve neticenin başvuru sahibine iletildiği birimdir.

153 Beyaz Masa hangi konularla ilgilenir?

Ankaralılara zaman ve mekândan bağımsız olarak telefon, SMS, internet, e-posta, posta, faks ve yüz yüze görüşme yolu ile Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ulaşma ve bilgi alma olanağı sunmaktadır. 7 gün/24 saat hizmet anlayışı ve uzman personeli ile yeni nesil e-belediye yapılanmasının büyük adımlarından biridir.

153 neye bakıyor?

Acil başvurularınız için, 7 gün 24 saat aktif olan ALO 153 Çağrı Merkezimizi aramanız rica olunur!

153 her zaman aranır mı?

Güncel Nüfus Değerleri (TÜİK 4 Şubat 2022 verileri)

04 Şubat 2022 TÜİK verilerine göre 9 İlçe ve belediye, bu belediyelerde toplam 781 mahalle bulunmaktadır.

Gaziantep'in kaç Belediyesi var?

Eğitim, ticaret ve sanayi şehridir. Hâlâ yaşanılan en eski kentlerinden biridir. Bunların yanında Gaziantep, Türkiye sanayisi ve ticaretinde de çok önemli bir yer tutar. Bunun sebepleri arasında Gaziantep'in Anadolu ile Orta Doğu arasında bir konumda bulunması ve liman kentlerine yakınlığı sayılabilir.

Gaziantep nasıl bir şey?

Gaziantep 'Büyük Şehir' adı altında bulunduğu için diğer illerde olduğu gibi 'Merkez' isimli bir ilçesi yoktur. Gaziantep'in ilçeleri şunlardır; Araban, İslahiye, Karkamış, Nurdağı, Nizip, Şahinbey, , Oğuzeli, Şehitkamil ve Yavuzeli. Bu ilçelerden en uç noktalarda bulunanları; İslahiye ve Araban'dır.

Gaziantep merkez ilçe hangisi?

8. Gaziantep

Gaziantep, eski ve halk arasındaki adıyla Antep, Türkiye'nin bir ili ve en kalabalık sekizinci şehri. 2013 itibarıyla 1.844.438 nüfusa sahiptir.

Gaziantep kaçıncı il?

İlçe nüfusunun çoğunluğu Türk olsada azınlık olarak yaşayan Kürt ve Arap nüfusta mevcuttur. Nüfusun Çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu ilçe merkezinde önemli sayıda Kürtler de mevcuttur.

Gaziantep'te Kürt var mı?

2.Gaziantep Adı

Yöre halkı tarafından Antep olarak bilinen şehrin eskiden resmi adı Aynitap-Ayıntap idi. Ayıntap adının kökeni ile ilgili çok değişik rivayetler mevcuttur (Güzelbey, 1987: 30).

Gaziantep'in ilk adı nedir?

Yemeni, kutnu kumaşı, bakır işleri, sedef işleri, baklava, Antep fıstığı, karpuz çekirdeği, kahke, menengiç kahvesi, kendir tohumlu çerez, ipek pul biber, zahter, Antep sabunu, sırmalı hamis, sedefli kakma Gaziantep'in meşhur hediyelikleridir.