gaziantep konukoglu gastroenteroloji doktorları

Prof Dr Mehmet Koruk hangi hastanede?

Prof. Dr. Mehmet Koruk İç Hastalıkları ve Gastroenteroloji Uzmanı Medical Park Gaziantep Hastanesinde Hasta Kabulüne Başlamıştır.

Prof Dr Mehmet ÅženoÄŸlu hangi hastanede?

Mesleki çalışmalarına Özel Medicana International İzmir Hastanesi'nde devam etmektedir.

Prof Dr Hakan Yüceyar hangi hastanede?

19996 Aralık ayında Doçent ve 2001 yılında da Profesör ünvanını alan Yüceyar meslek hayatına Özel Gazi Hastanesi'nde başarılı bir şekilde devam etmektedir.

Irfan koruk hangi hastanede?

Ä°rfan KORUK - DemiroÄŸlu Bilim Ãœniversitesi.

Dr UÄŸur OÄŸul kimdir?

Salihli ve bölge halkına 'Sağlık Güven İster' sloganıyla hizmetlerine hızla devam eden Özel Medigüneş Hastanesi hekim kadrosuna Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. Uğur Oğul'u bünyesine kattı. 1979 yılında Mersin'de doğan Op. Dr. Uğur Oğul, 2004 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu.

Prof Dr Mehmet Fatih Can hangi hastanede?

Prof. Dr. M.Fatih Can , Ankara'da Söğütözü Platin Tower'deki muayenehanesinde hastalarını kabul etmektedir.

Prof Dr Ilhan Elmacı hangi hastanede çalışıyor?

2018- Eylül 2021 tarihleri arasında Acıbadem Sağlık Grubu Maslak Hastanesin'de çalışmalarıma devam ettim. Ekim 2021 itibari ile Fulya da kendi kliniğimde ve Liv Hospital'da (Liv Ulus Hastanesi) ekibimle beraber çalışmalarıma devam etmekteyim.

Prof Dr Murat Kıyıcı hangi hastanede çalışıyor?

Dr. Murat KIYICI halen Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Gastroenteroloji Bilim Dalında öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.

Emre Gerçeker hangi hastanede?

Dr. Emre Gerçeker Özel Gazi Hastanesi bünyesinde çalışıyor.

Prof Dr Funda Özgenç kimdir?

Dr. Funda Özgenç Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Çocuk Gastroenteroloji, Hepatoloji ve Beslenme uzmanıdır. Mide Ülseri (Gastrik Ülser), Hepatit A, Bağırsak Gazı alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Dr Ayhan Balkan Kimdir?

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Gastroentereloji Bilim Dalı'nda 2014 yılında göreve başlayan Doç.Dr. Ayhan Balkan 'ın kliniksel uzmanlık alanı iç hastalıkları ve gastroenterelojidir. Doç.Dr. Ayhan Balkan halen Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde görev yapmaya devam etmektedir.

Prof Dr Ayhan Özdemir kimdir?

1977 yılma değin Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi servisinde çalıştı. Bu yıl Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne geçti. 1981 yılında profesörlüğe yükseldi. 1977'dcn 1992'ye değin fakültenin Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi kürsüsünde öğretim üyesi olarak görev yaptı.

Sezgin Barutçu Kimdir?

Üyesi Sezgin Barutçu 1983 yılında İskenderun'da doğdu. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2008 yılında mezun oldu. Dicle Üniversitesi'nden 2013 yılında iç hastalıkları uzmanlığını aldı. Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Gastroenteroloji Bilim Dalı'ndan yan dal uzmanlığını 2017 yılında aldı.

Prof Dr Can Balkan Kimdir?

Dr. Can Balkan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Çocuk Hematolojisi uzmanıdır. Lökosit (Beyaz Kan Hücresi) Hastalıkları, Demir Eksikliği Anemisi, Testis Kanseri (Testis Tümörü) alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Prof Dr Öztekin Oto nereli?

Öztekin Oto (d. 14 Şubat 1957, İzmir), Türk doktor, akademisyen. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olup, yaptığı kalp ameliyatları ile tanınmaktadır.

Prof Dr Mehmet Özdemir kimdir?

Dr. Mehmet Özdemir, lisans düzeyinde İslâm Tarihi I, İslâm Tarihi II ve Tarihte Usûl; yüksek lisans düzeyinde Hz. Muhammed'in Hayatı, İslâm Tarihi Metodolojisi ve Endülüs ve Mağrib Siyasî Tarihi; doktora düzeyinde de İslâm Tarihi Metodolojisi, Siyer ve Kaynakları ile Endülüs Medeniyeti derslerini vermektedir.

Serap Aksoylar kimdir?

Serap Aksoylar 1986 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur.Uzmanlık eğitimini Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniğinde tamamlıyan Serap Aksoylar Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Prof Dr Ercan Ok kimdir?

Prof. Dr. Ercan Ok Dahiliye - İç Hastalıkları, Nefroloji uzmanıdır. Diyaliz Tedavisi, Bakteriüri (İdrarda Bakteri Bulunması), İdrar Kültürü alanlarında hizmet veriyor ve Keratinin kan testi, Kan elektrolit testi, Böbrek ultrasonu hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Prof Dr Can Sevinç Kimdir?

Prof. Dr. Can Sevinç Göğüs Hastalıkları uzmanıdır. İnterstsiyel Akciğer Hastalıkları, Akciğer Embolisi, Bronşektazi alanlarında hizmet veriyor ve Bronkoskopi, Bronkoskopi, hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Murat Taner Gülşen hangi hastanede?

Dr. Murat Taner Gülşen halen Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde görev yapmaya devam etmektedir.

Mehmet Koruk nereli?

Mehmet Koruk Kimdir? 1962 yılında Gaziantep'te doğdu.

Dr Murat Doruk hangi hastanede çalışıyor?

Op. Dr. Murat Doruk Özel Vitale Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi bünyesinde çalışıyor.