gazişehir passolig fiyatı

1 passolig ile 2 kiÅŸi girebilir mi?

​ Cevap: Hayır, maça girecek 7 yaş ve üzeri olan herkesin bir Passolig Kartı olması gerekiyor. Farklı T.C Kimlik Numaraları girerek yine Passolig üzerinden alırsınız, sizin sorunuzun cevabı hayır.

Passolig olmadan maça gidilir mi?

14 Nisan 2014'te yürürlüğe giren 6222 sayılı 'Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun' uyarınca Passolig Kart sahibi olmadan stadyumlara giriş yapılamamaktadır.

Passolig kaç TL 2022?

1 Temmuz 2022 tarihi itibariyle E-Bilet Kullanım Süresi uzatma işlemlerinde uygulanacak fiyatlar; Fenerbahçe, TFF logolu Passolig Kart ve logosuz Passolig Kart için 129TL, Beşiktaş için 99TL, Galatasaray için 97TL , Trabzonspor için 83TL, Ankaragücü için 92TL, Bursaspor için 92,5TL'dir.

Stadlarda kaç yaş altı ücretsiz 2022?

Kadın ve çocukların ücretsiz maç seyretme uygulaması devam ediyor - TFF Haberleri TFF. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun kararıyla, kadınlar ve 16 yaş altı çocukların sadece Spor Toto Süper Lig'deki maçlara ücretsiz girme uygulaması, bu haftasonu oynanacak 6. hafta karşılaşmaları ile devam edecek.

Stada nasıl kaçak girilir?

Kartınız henüz kurye tarafından teslim edilmemiş ise, Passo Mobil uygulamasının 'cep telefonu ile maça giriş' özelliğini kullanarak ya da stadyum gişelerinden 'Tek Girişlik Pass Card' alarak stadyuma giriş sağlayabilirsiniz.

Passolig yıllık ücret ne kadar?

1 passolig kaç bilet alınır?

Passo.com.tr'den bilet satın alırken her bir futbol müsabakasında, bir PASSOLİG KART için bir adet bilet alım hakkınız bulunmaktadır.

Stada çakmak sokmak yasak mı?

Yine de tedbirli olmakta fayda var. Stada özellikle bozuk para ve çakmakla giremezsiniz.

Stada Kemer sokulur mu?

Buna göre; megafon, bayrak, bayrak sopası, davul, tokmak vb aletler, sis bombaları, lazer, çakmak, maytap, meşale, bıçak, kemer, zincir, sahaya atılabilecek her türlü obje, alkollü içecek, şişe, bardak, teneke...

Passolig olmadan maça nasıl girilir?

Passolig Kartım olmadan maça nasıl girerim? Kartınız henüz kurye tarafından teslim edilmemiş ise, Passo Mobil uygulamasının 'cep telefonu ile maça giriş' özelliğini kullanarak ya da stadyum gişelerinden 'Tek Girişlik Pass Card' alarak stadyuma giriş sağlayabilirsiniz.

1 passolig kaç TL?

7 yaşını doldurmamış çocuklar için Passolig Kartı gerekmemektedir. 7 yaşını doldurmuş taraftarlarımız, başvuru formunu kendi TC Kimlik numaraları ile doldurarak Passolig Cüzdan Ön Ödemeli Kart sahibi olabilirler. Stadyumda bulunan Passolig ofisinden hemen kart başvurusunda bulunabilirsiniz.