general mobile gm 8 adım sayar

G 312 hangi model?

General Mobile GM 22 (G312)

General Mobile g300 kaç ram?

64 GB dahili depolama alanı, 3 GB Belleği ve 4000 mAh'lik bataryası ile tüm ihtiyaçlara kusursuzca yanıt verir.

G310 General Mobile kaç ram?

General Mobile G310 kaç gb?

Arka Kamera. Video: 30 fps'de 2160p, 30 fps'de 1080p, HDR, stereo ses kaydı.

General Mobile 4g kaç fps?

General Mobile GM5 Özellikleri!

Akıllı telefonların olmazsa olmazları arasında yer alan kameralar, bu cihazın sağlamış olduğu 13 megapiksel oto fokus teknolojisi ile daha iyi fotoğraflar çekmenize imkan tanıyor. Arka kameranın sağlamış olduğu kalite ön kamera da konumlanmaya devam ediyor.

General Mobile GM 8 Go kaç fps?

Ama Config kullanarak çok rahat 60 FPS alabilirsiniz.

General Mobile GM 5 kaç mp?

Cihazda 5000 mAh kapasiteye sahip olan bir batarya bulunur. Micro-USB girişine sahiptir. General Mobile Gm 21 32 GB pil gücü ile günlük hayatta uzun bir kullanım ömrü sunar.

General Mobile g301 kaç fps?

General Mobile - Türkiye'nin Yerli Akıllı Telefon Markası

General Mobile g301 kac fps?

Yerli akıllı cep telefonu ve tablet bilgisayar firması Reeder, Samsun'daki fabrikasında üretilen yüz tanıma teknolojisi ve parmak izi okuyucu özellikli akıllı cep telefonu P13 Blue, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun (BTK) onayının ardından tüketiciyle buluşmaya hazır.

Gm21 kaç mAh?

Sıkça reklamlarını gördüğümüz yerli telefon modelleri aslında çoğunun yurt dışı üretim yapıldığı fason sayılabilecek ürünlerdir. Bu markaların başında yer alan Vestel, General Mobile, Teknosa, Escort, Piranha, Trident, Sunny, Casper, Reeder gibi modellerdir.

General Mobile hangi ülkeye ait?

Redmi, Çinli elektronik şirketi Xiaomi Corporation'a ait bir alt markadır. İlk olarak Temmuz 2013'te uygun fiyatlı bir akıllı telefon hattı olarak duyuruldu ve 2019'da giriş seviyesi ve orta seviye cihazlarla Xiaomi'nin ayrı bir alt markası haline geldi.

Reeder Türk malı mı?

Tarihi. 'OPPO' markası 2001 yılında Çin'de tescil edildi ve 2004 yılında piyasaya sürüldü.

Türk malı cep telefonu var mı?

OPPO Çin'in En İyi Akıllı Telefon Markası Konumunda Yer Alıyor! Kardeş kuruluşu Vivo ile Çin'in akıllı telefon pazarında zirvede yer alan OPPO, Reno5 serisinin çılgınlar gibi satmasıyla birlikte en çok satan telefon markası oldu. En çok dikkat çeken markalardan biri olan OPPO ülkemizde de çok popüler.

Redmi hangi ülkeye ait?

Poco Hakkında

Akıllı telefon piyasasının liderlerinden Xiaomi'nin alt markası olarak hazırlanmış olan POCO, hazırlamış olduğu telefon modelleri ile orta segment fiyatlara sahip amiral gemisi tasarımlar ortaya koyuyor.

Oppo hangi ülkeye ait?

Aslında bu tam olarak doğru değil. Oppo, son zamanlarda popüler olmaya başlayan bir teknoloji şirketi olabilir. Fakat şirketin kuruluşu 2004'e dayanıyor. Oppo, Çinli teknoloji şirketi BBK Electronics tarafından kuruldu.

General Mobile ne malı?

8 Çekirdekli İşlemci ile Üstün Performans Seçeneği: 1,4 GHz işlemci frekansı ve 8 çekirdekten oluşan işlemci çekirdeği ile neredeyse bir bilgisayar hızını yakalayan General Mobile GM8 akıllı cep telefonu modeli, 64 Bit değerindeki işlemci mimarisi sayesinde de hızını artırmaya devam ediyor. 28 nm işlemci üretim ...

En iyi Çin malı telefon hangisi?

Maksimum 30 fps çerçeve hızıyla kaliteli video kayıtları alınabilir. General Mobile GM 5 Plus 32 GB hafızası içerisinde saklanan görseller istendiğinde başka cihazlara aktarılabilir.