general mobile ultimate slim özellikleri

General Mobile Türk malı mı?

General Mobile - Türkiye'nin Yerli Akıllı Telefon Markası

Reeder Türk malı mı?

Yerli akıllı cep telefonu ve tablet bilgisayar firması Reeder, Samsun'daki fabrikasında üretilen yüz tanıma teknolojisi ve parmak izi okuyucu özellikli akıllı cep telefonu P13 Blue, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun (BTK) onayının ardından tüketiciyle buluşmaya hazır.

Redmi hangi ülkeye ait?

Redmi, Çinli elektronik şirketi Xiaomi Corporation'a ait bir alt markadır. İlk olarak Temmuz 2013'te uygun fiyatlı bir akıllı telefon hattı olarak duyuruldu ve 2019'da giriş seviyesi ve orta seviye cihazlarla Xiaomi'nin ayrı bir alt markası haline geldi.

Techno hangi ülkenin markası?

Kuruluş TECNO Mobile, 2006 yılında Hong Kong'da kurulmuştur ve mobil iletişim ürünlerine yönelik araştırma, geliştirme, üretim, satış ve hizmet faaliyetlerini bir araya getiren bir yüksek teknoloji şirketi olan Transsion Holdings'in ilk cep telefonu markasıdır.

Oppo hangi ülkeye ait?

Tarihi. 'OPPO' markası 2001 yılında Çin'de tescil edildi ve 2004 yılında piyasaya sürüldü.

General Mobile ne malı?

General Mobile - Türkiye'nin Yerli Akıllı Telefon Markası

POCO kime ait?

Poco Hakkında

Akıllı telefon piyasasının liderlerinden Xiaomi'nin alt markası olarak hazırlanmış olan POCO, hazırlamış olduğu telefon modelleri ile orta segment fiyatlara sahip amiral gemisi tasarımlar ortaya koyuyor.

Oppo nerenin malı?

Aslında bu tam olarak doğru değil. Oppo, son zamanlarda popüler olmaya başlayan bir teknoloji şirketi olabilir. Fakat şirketin kuruluşu 2004'e dayanıyor. Oppo, Çinli teknoloji şirketi BBK Electronics tarafından kuruldu.

Oppo mu yoksa Xiaomi Mi?

GM 8 kaç fps veriyor?

*Oyun performansı pubg mobile (akıcı, dengeli-45 fps),(HD-30 fps) açıyor.

Not 9 S kac fps?

Gücünü Qualcomm'un orta sınıf telefonlara güç veren Snapdragon 660 işlemcisinden alan GM9 Pro, gelişmiş işlemci mimarisi sayesinde yüksek performans ve düşük güç tüketimini bir arada sunuyor. 8 çekirdekli işlemci 2.2 GHz'e kadar çekirdek frekans hızı sunarken, 64-bit güncel mimari desteği ise en zorlu oyunlarda bile ...

GM 20 Pro kaç hz?

Poco X3 Pro telefonu PUBG mobil de rahatlıkla 90FPS alabilecek bir telefon iken, telefona 60 FPS kısıtlaması getiriliyor.

GM 9 Pro kaç hz?

Redmi Note 11 Pro PUBG mobile 40 FPS veriyor. Normalde ekran yenileme hızı 120 FPS ama PUBG mobile girdiğimde en fazla 40 FPS veriyor. İşlemcisi rami iyi bir telefon 90 FPS vermesi gerekirken 40 FPS vazla vermiyor. Kendinden daha düşük işlemciye sahip Redmi not 8 Pro bile 60 FPS veriyor.

Poco X3 Pro PUBG kaç fps veriyor?

Maksimum 30 fps çerçeve hızıyla kaliteli video kayıtları alınabilir. General Mobile GM 5 Plus 32 GB hafızası içerisinde saklanan görseller istendiğinde başka cihazlara aktarılabilir.

Redmi Note 11 PUBG kaç fps?

5.5' Ekranla Daha Büyük Teknoloji Deneyimi

GM5 Plus tum bunların yanı sıra 1,5 GHz Quad Core + 1.2 GHz Quad Core işlemci, 3 GB. RAM ve Android 6.0 (Marshmallow) ile kullanıcısıyla buluşuyor.

Not 7 kaç fps?

Sıkça reklamlarını gördüğümüz yerli telefon modelleri aslında çoğunun yurt dışı üretim yapıldığı fason sayılabilecek ürünlerdir. Bu markaların başında yer alan Vestel, General Mobile, Teknosa, Escort, Piranha, Trident, Sunny, Casper, Reeder gibi modellerdir.