getir üyelik silme

Getir anlaşma nasıl yapılır?

Getir Restoran başvurusu sayfasından işletmenizin bilgilerini girerek ücretsiz başvuru yapabilirsiniz. Başvuru değerlendirmesi yapıldıktan sonra Getir yetkilileri, iletişim bilgilerinizden size ulaşarak gerekli evrak ve koşulları konuşmak ve sözleşme imzalamak için işletmenizi ziyaret edeceklerdir.

Getir kime satıldı?

Getir, Anadolu Grubu bünyesinde hizmet veren araç paylaşım uygulaması MOOV'un %75 hisse payını Rekabet Kurumu'nun 23 Eylül 2021 tarihli onayıyla devralmıştır. Gerçekleşen bu satın alma sonrasında Getir araç hizmete başlamıştır.

Getir kuryesine bahÅŸiÅŸ verilir mi?

Bahşiş Müşteri memnuniyetine bağlıdır ve tamamıyla Müşteri'nin isteği üzerine uygulanır. Bahşiş tutarının tamamı Müşteri'nin bahşiş vermeyi seçtiği kuryeye ödenecektir. Getir bu tutarı sadece bir aracı olarak tahsil etmektedir.

n11 kim aldı?

Türkiye merkezli Doğuş Grubu ile Güney Kore merkezli SK Group, Haziran 2012'de Doğuş Planet adlı şirketi kurdu. Bu şirket de 20 Mart 2013'te n11.com'u hayata geçirdi.

Getir CEO ÅŸu kim?

Nazım Salur

1986'da Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Salur, 20 yılı aşkın süredir seri girişimcilik yapıyor.

Getir ne kadar zengin?

Sipariş uygulaması Getir'in değeri son aldığı 300 milyon dolarlık yatırımla 2.6 milyar dolar değerlemeye ulaştı.

Getir de iade var mı?

Cayma hakkının kullanılamayacağı Ürün/hizmetler Sözleşme'de belirtilmektedir. Bu kapsamda, Getir veya Üye İşyeri ilgili siparişin tamamına veya bir kısmına ilişkin iptal ve iadeyi kabul etmeyebilecek ve ücret iadesi yapmayabilecektir.

Getir kaç yıldan beri var?

'Eğer insanlara 3 dakikada taksi gönderebiliyorsak, diğer ihtiyaç ürünlerini de 10 dakikada götüremez miyiz?' sorusundan yola çıkan Nazım Salur'un teknoloji alanındaki ikinci girişimi olan Getir, Temmuz 2015'te hizmete girdi.

Hangi ürünler iade edilemez?

Hangi ürünler iade alınır? Ürünün orijinalliğini, hijyenikliğini ve tekrar satılabilirliğinin korunması gerekmektedir. Bu nedenle herhangi bir şekilde ürün ambalajı hasarlı ürünleri, ambalajı açılmış, kullanılmış, tahrip olmuş ve benzeri durumlarda ürünleri iade alamamaktayız.

Getir her yere gidiyor mu?

GetirYemek ile Türkiye'nin tüm illerinde hizmet vermekteyiz. Eğer restoranınızı GetirYemek'te görmek isterseniz, info@getir.com adresine mail atabilirsiniz. GetirSu ile Türkiye'nin 27 şehrinde hizmet vermekteyiz.

Getir de alkol var mı?

getir on Twitter: '@hindukbiri alkol ve sigara getiremiyoruz.

FiÅŸ yoksa iade olur mu?

Bir malın iadesinde fiş veya fatura olmasa da işletmelerin bunu geri almasında Maliye mevzuatı açısından hiçbir engel yoktur. Başka bir deyişle, sürekli öne sürüldüğü gibi fiş veya faturasız ürün iadesinde VERGİ DÜZENLEMELERİ AÇISINDAN bir sorun yoktur.

Açılan bilgisayar iade edilir mi?

Özel olarak ambalaj ve paket açılması durumunda iadenin mümkün olmadığı haller incelendiğinde de görülecektir ki, eşyanın iadesi hijyen bakımından sorun oluşmuyorsa ya da ürün kitap, dijital içerik ve bilgisayar sarf malzemelerinden biri değilse cayma yoluyla geri verilip parası geri alınabilir.

Koşulsuz iade hakkı kalktı mı?

Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği'nde yapılan değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. 1 Ekim 2022 tarihinde yürürlüğe girecek olan düzenlemeyle internet üzerinden satın alınan teknolojik ürünler ve canlı müzayede aracılığıyla alınan ürünler için koşulsuz iade dönemi sona erecek.

Getir ÅŸuan kimin?

Getir, Anadolu Grubu bünyesinde hizmet veren araç paylaşım uygulaması MOOV'un %75 hisse payını Rekabet Kurumu'nun 23 Eylül 2021 tarihli onayıyla devralmıştır. Gerçekleşen bu satın alma sonrasında Getir araç hizmete başlamıştır. 09 Aralık 2022 tarihinde Alman rakibi Gorillas'ı 1.2 Milyar dolara satın almıştır.

Getirin arkasında kim var?

BiTaksi, ModaCruz, Insider, Denebunu projelerinin de melek yatırımcısıdır. Serkan Borançılı, günümüzde Kurucu Ortağı olduğu Getir A.Ş. yönetiminde yer almaktadır.

Getir iptal ücreti ne zaman yatar?

Genellikle paylaşılan bilgilere göre Getir tarafından iade edilen para 1 ila 8 iş günü arasında hesabınıza banka tarafından yansıtılır.

Getir yemek in sahibi kim?

'Eğer insanlara 3 dakikada taksi gönderebiliyorsak, diğer ihtiyaç ürünlerini de 10 dakikada götüremez miyiz?' sorusundan yola çıkan Nazım Salur'un teknoloji alanındaki ikinci girişimi olan Getir, Temmuz 2015'te hizmete girdi.

Getir sigorta yapıyor mu?

Asgari geçim indirimi, yemek, paket başı ödeme ve sağlık sigortası yapılıyor ancak kendi motoru ile çalışanlar ise mesai ve bahşişler de hesaba katıldığında yaklaşık 9.000'den 16.000 TL'ye kadar çıkabiliyor. Bu da ortalama olarak asgari ücret 5500 TL ve 610 TL ek Multinet ödemesi alıyor.

Getir her yere getirir mi?

GetirYemek ile Türkiye'nin tüm illerinde hizmet vermekteyiz. Eğer restoranınızı GetirYemek'te görmek isterseniz, info@getir.com adresine mail atabilirsiniz. GetirSu ile Türkiye'nin 27 şehrinde hizmet vermekteyiz.

Getir neden batıyor?

Getir, çalışanların yüzde 14'ünü işten çıkarma kararı aldığını açıkladı. Getir'in bu kararını konuya yakın bir kaynak şöyle açıklıyor; şirketin küresel ölçekte ve Türkiye'de artan enflasyon nedeniyle, maliyetleri azaltmak için aldığını belirtti.

Getir kaç milyar dolar?

Getir, rakibi Gorillas'ı 1,2 milyar dolara satın aldı; değerlemesi 10 milyar dolara yükseldi. İnternet üzerinden alışveriş ve hızlı teslimat şirketi Getir, Alman rakibi Gorillas'ı 1,2 milyar dolara satın aldı. Böylece Getir grubunun toplam değerlemesinin 10 milyar dolara yükseldiği bildiriliyor.