gizli numara kodu turkcell

* 67 * Nedir?

4- Çağrı Yönlendirme Kontrolü: *#67#

Bu kod, meşgul olduğunuzda veya bir çağrıyı reddettiğinizde telefonunuzun hangi çağrıları yönlendirdiğini kontrol etmenizi sağlar. Varsayılan olarak, muhtemelen operatörünüzün sesli mesaj servisidir.

* 3370 ne demek?

*3370# kodu: Sadece iPhone işletim sistemine ait telefonlarda EFR modunu aktif eder ancak bu da batarya ömrünün azalmasına sebep olur. *#*#8351#*#* kodu: Kendi Konuşmalarınızı dinlemeye yarar. Yalnızca android telefonlarda geçerli olan bu kod ile son 20 telefon görüşmesindeki kendi konuşmalarınıza ulaşabilirsiniz.

*# 62 * Nedir?

Turkcell Telefonu Başka Numaraya Yönlendirme

**61*telefon numarası# yazıp aradığınızda cevap veremediğiniz durumlarda belirtilen numaraya yönlendirme yapılır. **62*telefon numarası# yazıp aradığınızda telefonunuz kapalı iken ya da çekmiyorken belirttiğiniz numaraya yönlendirme yapılır.

*# 62 ne işe yarıyo?

Vodafone ve Türk Telekom aboneleri arama ekranına yönlendirme türüne göre farklı kodlar girer. Size ulaşılamayan durumlarda; **62*yönlendirmek istediğiniz diğer telefon numarası#'yi tuşlayarak işlemi tamamlayabilirsiniz. Meşgul olduğunuz zaman; **67*yönlendirme yaptığınız numara#' ile özelliği kullanabilirsiniz.

*# 35 kodu ne iÅŸe yarar?

Eğer telefonunuzun menüsünde 'Çağrı Kısıtlama' seçeneği yoksa; Tüm aramaları kısıtla: *33*şifre# tuşlayıp YES'e basarak. Tüm uluslararası giden aramaları kısıtla: *331*şifre# tuşlayıp YES'e basarak. Tüm gelen aramaları kısıtla: *35*şifre# tuşlayıp YES'e basarak ayarlayabilirsiniz.

Telefonda *# 0 *# nedir?

2- Genel Test Modu: *#0*#

Bu kod sadece Android (Genellikle Samsung telefonlarda) cihazlarda çalışıyor. Telefonunuzun arama kısmına yazdığınız takdirde belli testleri yapabilirsiniz.

*# 38 ne demek?

*#30# kodu: Sizi arayan gizli numaralar çoğunlukla *#30# #31# ya da *#38# gibi numaraları sizin telefon numaranızın önüne koyarak gizli bir şekilde arama gerçekleştirirler. Bu şekilde size gelen aramada GİZLİ NUMARA veya ÖZEL NUMARA gibi bir ibare gözükür. Ancak gizli numaraları öğrenmenin bir yolu yoktur.

* 31 * Nedir?

Yaptığınız aramalarda numaranızın görünmesini istemiyorsanız; aramak istediğiniz numaranın başına *31# yazarak, aradığınız kişinin yalnızca o defaya mahsus olarak numaranızı görmemesini sağlayabilirsiniz.

*# 30 yapınca ne olur?

*#30# kodu: Sizi arayan gizli numaralar çoğunlukla *#30# #31# ya da *#38# gibi numaraları sizin telefon numaranızın önüne koyarak gizli bir şekilde arama gerçekleştirirler. Bu şekilde size gelen aramada GİZLİ NUMARA veya ÖZEL NUMARA gibi bir ibare gözükür.

Numaramı gizliden nasıl?

Yaptığınız aramalarda numaranızın görünmesini istemiyorsanız; aramak istediğiniz numaranın başına *31# yazarak, aradığınız kişinin yalnızca o defaya mahsus olarak numaranızı görmemesini sağlayabilirsiniz.