gökyüzü koleji insan kaynakları

Gökyüzü Koleji sahibi kim?

Hüseyin Emin Öztürk önderliğinde Rasim ÜNAL, Hayrullah ÜNAL, Süleyman ÇOLAK ve Ali KANGALLI tarafından kurulan Özel Maltepe Gökyüzü Eğitim Kurumları verdiği eğitimle kısa sürede itibarlı özel okullar arasında yerini aldı.

DeÄŸer Koleji sahibi kim?

Özel Değer Koleji on Instagram: 'Okullarımızın kurucusu Selahattin Kaplan, 3-5 Ocak 2022 tarihleri arasında Mersin'de yapılan Okullar Arası Grup Birinciliği Yüzme…'

Zafer Koleji sahibi kim?

Dr. Mustafa Balcı okulu ziyaret edenler arasındaydı.Okulun kurucusu Ali Demir, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş öğrenciler yetiştirmenin asıl hedefleri olduğunu vurguladı.

Zafer Koleji kimin?

Ali Demir 1945 - ∞

Fen Koleji sahibi kim?

Fen Okulları, 6 Mayıs 1985 yılında Kurucumuz Zeynep Gülay Örsçekiç tarafından, Türkiye'deki akademik standartların yükseltilmesi misyonunun devamı olarak kurulmuştur. Fen Okulları, 21.

Yıldız Koleji sahibi kim?

İlk kurucusu A.Hulusi KUZUCU'nun 1989 yılında vefatı üzerine okul kuruculuğunu eşi, Matematik öğretmeni E.Nafia KUZUCU üstlenmiş ve halen yürütmektedir. A.Hulusi KUZUCU ve E.Nafia KUZUCU'nun çocukları Ahmet KUZUCU 1992-1998 yılları arasında, Gülnur ATAY 1998 'den beri Okul Genel Müdürlüğünü üstlenmiştir.

Dost Koleji sahibi kim?

yeni ismi ile özel cent lisesi. sahibi sıtkı dost'tu. 80'li yillari burada gecirdim. daha sonra süha cent 90'ların başında okulu satın aldı. devrinin sayili okullari arasindaydi, cok kaliteli hocalari vardi.

Gökkuşağı Koleji kime ait?

Gökkuşağı Koleji kime ait? Gökkuşağı Koleji, kültürel ve ekonomik tüm sermayelerini eğitim sektörünü geliştirmeye adayan iki öğretmene; Abdülkadir Gayretli ve Şule Gayretli'ye aittir.

Okyanus Koleji kime ait?

Okyanus Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Okyanus Kolejleri kurucusu Orhan Özbey, 1979 yılında Kültür Dershanesi'nin kuruluşu ile eğitim sektörüne giriş yaptı. 2004 yılında Okyanus Koleji'nin kuruluşu ile özel okul sektörüne adım attı.

Gökkuşağı Koleji Fetö nün mu?

Özel Gökkuşağı Koleji, FETÖ soruşturmalarının ardından Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilmiş, okulların adı Atatürk İlkokulu, Atatürk Ortaokulu ve Şehit Cemal Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak değiştirilmişti.

BaÅŸakÅŸehir Koleji kime ait?

Bahçeşehir Koleji, Türkiye'de 2021-2022 eğitim öğretim yılı itibariyle toplam 65 şehirde bulunan ve 143 kampüse sahip bir özel okuldur. Kolej Enver Yücel tarafından 1994 yılında İstanbul Bahçeşehir, Başakşehir'de kurulmuştur.

DoÄŸa Koleji kime ait?

15 Temmuz darbe girişiminin ardından sahipliği el değiştiren Doğa Koleji'ni 2016'da Metal Yapı Konut'un kurucusu Ömer Saçaklıoğlu satın almıştı.

Okyanus Koleji ücreti ne kadar?

Okyanus Koleji: Okulöncesi: 14.607 TL-25.732 TL; ilkokul: 16.514 TL-28.615 TL; ortaokul: 17.956 TL- 31.428 TL; Anadolu Lisesi: 19.676 TL-30.576 TL; Fen Lisesi: 29.950 TL; Güzel Sanatlar Lisesi: 25.270 TL; Üstün Zekâlılar İlkokulu: 31.237 TL-36.066 TL aralığında.

Yükseliş Koleji sahibi kim?

2014 yılında kurucumuz NÜRİ ÜYSEN tarafından İskenderun'da Yükseliş Koleji kurulmuştur. 2018 yılında yeni binası ile bölgenin en kapsamlı Bilim Kampüsü oalrak HAtay Bölgesine hizmet vermeye devam etmektedir.

Zafer Koleji kime ait?

Özel Gülerçin Eğitim Kurumları olarak, öğrencilerimize bilgi toplumunun gereği olan temel akademik bilgileri ve becerileri kazandırma hedefiyle 2009 yılında Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, bölgenin en iyi konumunda %100 kendi öz kaynaklarıyla, Kurucumuz Sayın, Sait Bülent GÜLERÇİN tarafından kuruldu.

Gülerçin Koleji kimin?

Robotekno Koleji Kurucu Müdürü Tuğrul Önal, 'Okul Akçaabat'ta aynı zamanda Trabzon'da ilk defa açılacak olan bir teknoloji okuludur. Okulun en büyük avantajlarından birisi 4 yıl boyunca eğitim tamamen devlet tarafından yüzde 100 teşvikli bir okuldur.

Robotekno Koleji kimin?

Başakşehir Koleji kaç TL?

Mustafa Petek tarafından Başakşehir'de kurulan Petek Eğitim Kurumları, eğitim dünyasına 2015 yılında adım atmıştır.

Petek Koleji kime ait?

Vizyonu. Tüm yaşamını eğitime adayan bir iş adamı ve eğitimci olan Enver Yücel, yarım asrı aşkın süredir, Türkiye'den ve dünyanın birçok ülkesinden öğrencilere eğitim hizmeti sunuyor.

UÄŸur Koleji kime ait?

Kurucumuz Dr. Enver Ören - İhlas Koleji.

Ihlas Koleji kime ait?

Günümüzde TAC, okulun fiziksel bina ve tesislerinin de sahibi olan, kar amacı gütmeyen bir Türk vakfı, Sağlık ve Eğitim Vakfı (SEV), tarafından yönetilmektedir. SEV, 1968 yılında 'SEV Amerikan Okulları' olarak anılan UAA, ACI ve TAC mezunları ve Talas Amerikan Ortaokulu mezunları tarafından kurulmuştur.

Taç Koleji kimin?

İzmir Özel Fatih Koleji, 1965'te İzmir'de kurulan bir eğitim kurumudur. Necdet Doğanata tarafından kurulan kolejin şu anda kurucu temsilciliğini Ali Rıza Doğanata yürütmektedir.