güral oto

Gürel oto sahibi kim?

hüseyin gürel - Gürel oto - Gürel tasarım aks | LinkedIn.

Ankara oto sahibi kim?

Türkiye'de Tofaş çatısı altında temsil edilen Fiat markasının Başkent'teki yeni satış ve servis noktası 'Ankara Oto' törenle hizmete açıldı. Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Cenk Çimen, Çayyolu'ndaki satış noktasının açılışında yaptığı konuşmada, Tofaş'ın son 3 yılda 1,5 milyar dolarlık yatırım yaptığını söyledi.

Oto merkezi sahibi kim?

Hakkımızda. Sönkar Group, 1983'te ikinci el otomobil alım-satımı ile başladığı faaliyetlerine, KIA, ISUZU, SUBARU, CITROEN, KARSAN-HYUNDAI TRUCK bayilikleri ile devam ettikten sonra OTOMERKEZİ markasıyla ikinci el otomobil piyasasında profesyonelleşmenin öncülerinden olmuştur.

Otofora kimin?

Otofora'nın genç, dinamik ve profesyonel kadrosuyla fark yaratmayı başardığını belirten Otofora Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Fatih Ada, genç bir girişimci olarak sektöre kattığı perspektif ve örnek şirket anlayışıyla, genç müteşebbislere örnek almaya devam ediyor.

Caretta Oto kimin?

Levent Akmaz - Kurucu & Genel Müdür - Caretta | LinkedIn.

Oto Plus sahibi kimdir?

İkinci el platformu letgo'nun araba kategorisindeki tüketici ihtiyaçlarına çözüm bulmak amacıyla hayata geçirdiği hizmeti letgo oto+'ın tüm operasyonlarına Tuluy Noyan liderlik edecek.

DoÄŸuÅŸ Oto hangi ÅŸirketin?

Doğuş Otomotiv, Türkiye'de 1994 yılından beri faaliyet gösteren otomotiv ithalatçısı ve otomotiv distribütör ağı. DOĞUŞ OTOMOTİV SERVİS VE TİCARET A.Ş. Doğuş Grubu bünyesinde yer alır.

Kavak Oto kimin?

Kavak Türkiye kimin? Latin Amerika merkezli Kavak, Mehmet Çelikol liderliğinde Carvak adı ile Türkiye pazarına girdi. Hayata geçirdiği model ile ikinci el otomotiv sektörüne yön veren şirketlerden biri olan ve 8,7 milyar dolar değerle Latin Amerika merkezli girişim Kavak, Türkiye pazarına Carvak markası ile girdi.

Oto Plus sahibi kim?

Aziz Kahya 140 çalışanı ile yılda 170 milyon TL ciro yapan Genel Oto Tic. ve San. A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı. Kendi deyimi ile Genel Oto, 70 binin üzerinde binek ve ticari araçlar yedek parça çeşidini barındıran bir otomotiv süpermarketi.

Genel Oto Sahibi Kim?

Aziz Kahya kimdir? 1966 yılında İstanbul'da doğdum. 1983 yılında İstanbul Erkek Lisesi'ni bitirdim. 1988 yılında da Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldum. Babam rahmetli Tarık Kahya'nın yanında ticareti A'dan Z'ye öğrendim.

Aziz Kahya nereli?

Başbuğ Oto Yedek Parça; 1974 yılında, Halit Başbuğ'un girişimleriyle İstanbul Aksaray'da Türkiye'nin ilk yerli otomobili olan Anadol'un yedek parçalarının perakende ve toptan satışı ile ticaret hayatına başlar.

BaÅŸbuÄŸ Oto kimin?

Ismail Sagbankalem - CEO - OTO ISMAIL AUTOMOTIVE | LinkedIn.

Oto ismail sahibi kim?

Karamürsel ilçesinde yaşayan, bu yıl 661'ncisi düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerde derece yaparak boy atlayan 21 yaşındaki güreşçi Kerem Kahya, Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Büyük Orta'da son sekize kalarak boy atladı.

Kerem kahya kimdir?

Sabancı Grubu'na Otomotiv Grup Başkan Yardımcısı olarak dönen Mehmet Kahya 1986-1994 döneminde, Temsa Başkan Yardımcılığı ve Başkanlığı, Toyotasa Başkan Yardımcılığı yanı sıra Sabancı Holding Planlama ve Yönlendirme Konseyi Üyesi ve Temsa, Toyotasa, Susa ile Sapeksa Yönetim Kurulu Üyesi idi.

Mehmet Kahya kimdir?

Emre Onur Kahya 1978 yılında Ankara'da doğdu.1996'da Ankara Atatürk Anadolu Lisesi'nden, 2000'de Ortadoğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü'nden mezun oldu. 2002 yılında ODTÜ'de yüksek lisans yaptıktan sonra, Florida Üniversitesi'nde kuramsal yüksek enerji fiziği ve kozmoloji alanında 2008 yılında doktorasını tamamladı.

Prof Dr Emre Onur Kahya kaç yaşında?

balata, krank mili gibi motor sensörleri vb yedek parça üreticisi türk şirketi.

BSG balata ne malı?

Oto Güven olarak Şirketimiz 1975 yılında kurulmuştur. Şirketimizin kurucuları RECEP ARIKAN ve AHMET ARIKAN'dır.

Oto güven sahibi kim?

Başbuğ Oto Yedek Parça, Türkiye'nin 81 ilinde, dünyanın 94'ten fazla ülkesinde müşterilerine hizmet sunmaktadır. 2000 yılında otomotiv yedek parça pazarına giriş yapan BSG Auto Parts, yerel ve küresel pazarlarda 'Orijinal Parça' üreticileriyle anlaşmalar yaparak hızlı ve kendinden emin bir şekilde yol almıştır.

BaÅŸbuÄŸ Group ne iÅŸ yapar?

Yedek parça sorumlusu otomotiv sektörü başta olmak üzere neredeyse tüm sektörlerdeki ürünlerin yedek parçalarından sorumlu olarak çalışan kişidir. Bu kişiler, çalıştıkları şirketlerin ürettiği veya pazarladığı ürünlerin yedek parçalarını temin etmek, depolamak ve satışını gerçekleştirmekten sorumludur.

Oto Yedek Parça ne iş yapar?

Kökleri 30 yıllık bir geçmişe dayanan Alkan Alkan A.Ş., ikinci el lüks araba satımında Ankara'da marka olmuş bir firma. Babası Metin Alkan'dan devr aldığı koltuğun hakkını veren Alkan Alkan A. Ş.

Alkan oto sahibi kim?

iLab Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa E. Say, yaptığı açıklamada: 'Arabam.com yatırımımız, iLab Holding'in online seri ilan pazarına stratejik büyüme alanı olarak bakışının sonucu. Doğan Grubu Arabam.com'u bugün Türkiye'nin lider araba ilanları portalı haline getirerek önemli bir başarı göstermiştir.

Arabam com un sahibi kimdir?

Oto.net'in kurucusu Yonca Ulusoy Zaimoğlu da ikinci el araç piyasasına yatırım yaparak, bu alana hızlı giriş yapan girişimcilerden biri.