halk tv kimin yandaşı

TV 100 ün sahibi kim?

TV100, 3N Medya bünyesinde yayın yapan haber kanalı. Sahibi iş insanı Necat Gülseven'dir. Kanal, 15 Temmuz 2014 tarihinde dönemin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un oğlu İsmail Uğur tarafından Balıkesir'de kuruldu.

Kanal 4 sahibi kim?

Star Medya Grubu'nun 2013 yılı yeni yatırımlar ve markalaşma stratejileri doğrultusunda, Mehmet Sadioğlu'nun Genel Yayın Koordinatörlüğünde yayın hayatına başlayan tv4; önümüzdeki aylarda medya, reklam ve iletişim çevreleri ile bir araya gelecek.

Kanal 24 ün sahibi kim?

24 TV, Ethem Sancak'nın imtiyaz sahibi olduğu TürkMedya bünyesinde bulunan ve 24 Ocak 2007 tarihinde İstanbul merkezli yayın yapmaya başlayan ulusal bir Türk televizyon kanalıdır.

Kanal 7 nin sahibi kim?

2000 yılının Kasım ayında atv ile birlikte Mehmet Emin Karamehmet, Turgay Ciner ve Murat Vargı'nın ortaklığıyla kurulan MTM'ye satıldı. Ancak 2001 yılının Ocak ayında yeniden Dinç Bilgin'e devredildi. Ardından 2001 yılında Cem Uzan'ın sahibi olduğu Star Medya Grubu bünyesine katıldı.

Kanal 6 nın sahibi kim?

A9 TV, 21 Mart 2011 tarihinde yayına başlayan Türksat'tan yayın yapan televizyon kanalıydı. Adnan Oktar'a karşı düzenlenen operasyon sonucunda TMSF tarafından el konulunca 11 Temmuz 2018'de yayından alındı. A Dokuz Televizyonu Dijital Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Kanal 9 sahibi kim?

1994 yılında İstanbul'un Kadıköy yakasında bir yerel TV kanalı olarak Yeditepe TV adıyla Yeditepe Üniversitesine ait Bedrettin Dalan tarafından kurularak yayın hayatına başladı.

Star Gazetesi sahibi kim?

Star Medya Grubu bünyesinde 'Türkiye'nin en yeni Televizyonu' sloganıyla yayın hayatına başlayan tv4; çocuk, kadın, aile, yaşam, aktüalite ve müziğin de içinde yer aldığı zengin bir formatta hazırlandı.

Ulusal Kanal sahibi kim?

1 Şubat 2018'den itibaren Doruk Medya Grubu A.Ş. yönetimi altında kesintisiz olarak yayın hayatına devam etmektedir. Ocak 2021 tarihi itibarıyla Doruk Medya Yönetim Kurulu Başkanlığını Elazığlı iş insanı Ayhan Polat yapmaktadır. Kanal 23'ün Genel Yayın Yönetmeni görevini ise Gazeteci Arif Çakmak yürütmektedir.

Kanal 7 sahipleri kimdir?

Çukurova Holding, TMSF gözetiminde olmak üzere Show TV ve kardeş kanalları Show Türk ve Show Max'i 402 milyon dolara Ciner Medya Grubu'na sattı.

a2 nin sahibi kim?

a1 ve a2 ehliyet farkı A1 sınıfı motosiklet ehliyeti ile 125 cc ye kadar motosiklet kullanabilir.A2 sınıfı motosiklet ehliyeti ile ise 125 cc üstü 47 hp(beygir) ye kadar motosiklet kullanılabilir.

4 TV sahibi kim?

Şatıroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Doğan, yeni kurduğu 'Kanal 6 TV'nin Ekim ayı sonunda ulusal içerikte yayın hayatına başlayacağını, Türkiye'nin ve Türk Dünyası'nın en çok izlenen televizyonu olacağını söyledi.

Kanal 23 ün sahibi kim?

İlgili yayınlarda 'bir terör örgütü üyesinin sivil bir mağdur gibi gösterilmesi' ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 'aranıyor' ifadesiyle siyah beyaz fotoğrafının ekranda yer alması nedeniyle Halk TV'ye 5 kez program durdurma ve üst sınırdan idari para cezası verildi.

Show TV satılıyor mu?

2020 yılının başında iş insanı Cafer Mahiroğlu tarafından satın alındı. 16 Temmuz 2020'de stüdyoları, 23 Temmuz 2020'de ise grafikleri ve jenerikleri yenilendi.

A1 ne A2 ne?

Çığda mahsur kalan Halk TV ekibi kurtarıldı

A2 de ÅŸu anda ne var?

İlgili gerekçeler nedeniyle Halk TV'ye 3 kez program durdurma ve idari para cezası yaptırımı uygulandı.