hametan pişik kremi içeriği

Hametan cildi karartır mı?

Cilt rengini eşitleyerek ciltte oluşan koyu lekelerin geçmesinde etkilidir.

Hametan sarı mı mavi mi?

Hametan sarı renk krem olarak satılırken, mavi renkte olan pomaddır. Hametan kremi cilt tedavisi için, pişiği yok etmek için, cilt lekelerini ve güneş yanıklarını gidermek için kullanabilirsiniz.

Madecassol krem ne iÅŸe yarar?

Madecassol krem; cildi yenileme özelliği sayesinde sivilce izleri, cilt lekeleri sorunları yok ederken özellikle yaraların üzerindeki etkisi ve ciltte oluşan tahrişi giderici özelliği sayesinde lazer epilasyon ve cilt bakımı sonrası oluşan tahrişlerin tedavisinde oldukça başarılı bir üründür.

Hametan zararlı mı?

Piyasada bulunan diğer cilt kremlerine göre, daha az yan etkisi bulunan bir kremdir. Cildi hassas olan kişilerde ya da içerisinde bulunan maddelere karşı aşırı duyarlılığı bulunan kişilerde yan etkiler görülebilir. Bu yan etkiler ise; Deri döküntüleri, Yüz, dudaklar, dil yada gırtlakta şişme.

Hametan krem kimler kullanamaz?

HAMETAN'ın bilinen kontrendikasyonu bulunmamaktadır. Ancak genel bir önlem olarak, bileşimindeki maddelerden herhangi birine karşı aşırı duyarlılık bulunan kimselerde kullanılmamalıdır. HAMETAN, gözlere temas ettirilmemelidir. Gözler ile temas durumunda, gözlerin bol su ile yıkanması önerilir.

Pomad ve krem arasındaki fark nedir?

- Kremler su bazlı maddelerden oluştukları için kıvamları daha cıvık ve daha kolay sürülebiliyor. Pomatlar ise daha koyu kıvamlı ve yoğun yağlı bir yapıya sahiptir. Bu yüzden kremlere göre çok daha uzun süre kalarak deri altına nüfuz etmesine yardımcı olur.

Hametan ilacı ne işe yarar?

- Bebeklerin ve küçük çocukların pişiklerinde - 1. ve 2. derece yanıklarda / güneş yanıklarında - Çizik ve kesik gibi yüzeysel deri lezyonlarında - Emziren annelerde meme başı çatlaklarının bakımı ve korunmasında - Kurumuş, çatlamış, yarılmış derinin bakımı ve korunmasında [yaşlı kimselerin derisi dahil ] kullanılır.

Madecassol krem nereye sürülmez?

Bu kremi kesinlikle açık yaralarınıza uygulamamalısınız. Aksi taktirde yaralar sulanarak iltihaplanma olmasına sebep olacaktır.

Fito krem ne zaman sürülür?

Fito krem, ciltteki problemli bölgeye ince bir tabaka halinde sürülür. Bu uygulanın günde 1-2 kez yapılabilir.

Travazol krem piÅŸik iyi gelir mi?

Travazol Krem, özellikle mantar hastalıklarının tedavi sürecinde etkili bir şekilde faydalanılmakla birlikte gerek bebekler ve çocuklarda gerekse erişkin kimselerde oluşum gösterebilecek pişiği de iyileştirici özellik taşımaktadır.

Travocort vajina içine sürülür mü?

TRAVOCORT, günde 2 defa uygulanır. İltihabi ya da ekzematöz belirtilerin kaybolmasını takiben ya da tedavi başlangıcından en geç 2 hafta sonra, TRAVOCORT, kesilerek, tedaviye glukokortikoid içermeyen anti- fungal bir preparat ile devam edilir. Bu, özellikle kasık ve genital bölgeler için geçerlidir.

Travazol kremi kimler kullanamaz?

Hamile olduğunuzu veya olabileceğinizi doktorunuza bildiriniz zira doktorunuz TRAVAZOL reçete etmeden önce bu durumu dikkate almak isteyecektir. Genel bir kural olarak hamileliğin ilk üç ayında kortikosteroid içeren haricen uygulanan preparatların kullanılması sakıncalıdır.

Fito krem yüzü beyazlatır mı?

- Fito krem cilt lekeleri ve sivilcelerin bıraktığı lekeleri yok etmede çok etkilidir. Cildi yenileyen bu kremi düzenli olarak lekeli olan bölgeye ince tabaka halinde masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

Travazol vajina içine sürülür mü?

hem genital bölgede hem de deride kullanılabilen mucizevi kremdir.

Travazol krem hangi bölgelerde kullanılır?

Genital bölgede pek çok etmene bağlı olarak meydana gelen enfeksiyon ve mantarın iyileşmesi, beraberinde kaşıntı, yanma, kızarıklık ve hassasiyetin tedavisi için vajina kısmına Travazol Kremin sürülmesi gerekmektedir.

Travazol krem hangi durumlarda kullanılmaz?

TRAVAZOL'ü aşağıdaki durumlarda KULLANMAYINIZ

Herpes, zona veya su çiçeği (Varicella, Herpes zoster), • Yüzde kronik cilt inflamasyonu varsa (rozacea), ağız çevresinde cilt inflamasyonu varsa (perioral dermatit) veya tedavi edilecek bölgede bir aşı sonrası bir deri reaksiyonu varsa.

Travazol krem vajina içine sürülür mü?

Bu, özellikle kasık ve genital bölgelerde kullanım için geçerlidir.

Vajina kaşıntısı ve akıntısına ne iyi gelir?

Basit mantar enfeksiyonları (vajina kaşıntısı ilaç ve krem) için, doktorunuz genellikle 1 ila 3 günlük bir antifungal krem, merhem, kapsül ve fitil reçete edecektir. Genellikle bir fitil ve bir krem reçete edilmektedir. Ağır mantar enfeksiyonlarda ağızdan alınan kapsüllerde tedaviye eklenir.

Sarı hametan pişiğe iyi gelir mi?

Hametan sarı renk krem olarak satılırken, mavi renkte olan pomaddır. Hametan kremi cilt tedavisi için, pişiği yok etmek için, cilt lekelerini ve güneş yanıklarını gidermek için kullanabilirsiniz.

Sudocrem nedir ne iÅŸe yarar?

Sudocrem cildin korunma kapasitesini destekler, cildi korur ve sakinleştirir. Çocuk bezlerinin neden olduğu kızarıklığı ve tahrişi önlemeye yardım eder. Cildinizi pürüzsüz ve yumuşak yapmaya yardımcı olur. Güneş yanıklarında ve küçük yaralanmalarda iyileşmeye yardımcı olur.

Vajina ÅŸiÅŸmesine hangi krem iyi gelir?