hangi mesleklerin ataması kolay

Kaybolacak meslekler nelerdir?

5 yıl sonra hangi meslekler revaçta olacak?

Oyacılık, Keçecilik, Kaşıkçılık, Yazmacılık, Semercilik, Bastonculuk, El dokuma işleri, Ahşap oyma işleri, Lüle ve Oltu taşı işçiliği, Çini çömlek yapımı, Bakır işlemeciliği, Sedef kakma, Yemenicilik, Yorgancılık ve Çarıkçılık meslek kolunda faaliyet gösteren esnaflarımız…

Yok olmaya yüz tutmuş meslekler nelerdir?

'Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi', kolay iş bulunan meslekleri yüzdelerine göre açıkladı. 'ÜNİ-VERi' bilgilerine göre ülkemizde en kolay iş bulan mesleklerin başında tıp fakültesi mezunları geliyor.. Yine listenin ilk sıralarında eczacılık, hemşirelik, odyoloji ve fizyoterapi gibi sağlık alanları yer alıyor.

Gelecekte hangi meslekler yok olacak?

İnsan odaklı çalışmayı gerektiren pazarlama, hukuk, danışmanlık, hekimlik, öğretmenlik, hizmet sektörü gibi alanlar için yüksek duygusal zeka sahibi olmak avantajdır. Mesleki başarıyı desteklemektedir.

Hangi meslek ölmez?

1-Kanalizasyon dalgıcı. Hindistan'ın Delhi şehrinde 'kanalizasyon dalgıcı' olarak görev yapan Devi Lal, günde yaklaşık 10 TL kazanıyor. 43 yaşındaki Devi'ye günlük kazancıyla kendine içki ısmarlıyor.

En basit meslek nedir?

İşte dünyanın en zor işleri... 1-Kanalizasyon dalgıcı. Hindistan'ın Delhi şehrinde 'kanalizasyon dalgıcı' olarak görev yapan Devi Lal, günde yaklaşık 10 TL kazanıyor. 43 yaşındaki Devi'ye günlük kazancıyla kendine içki ısmarlıyor.