hassa hasbahçe özel erkek öğrenci yurdu

Özel yurtlarda ne yasak?

Yurtlarda kamera olur mu?

Yurtlarda kamera olur mu? KYK Yurtları güvenlik görevlileri tarafından korunurken, 7-24 kamera sistemi ile izlenmektedir. Bunun yanında yurtlara girişiniz ve çıkışınız parmak okuma sistemi ya da kart sistemi ile kontrol edilmektedir.

Yurtta sigara nasıl içilir?

Kyk'da nasil sigara Icilir? Odada Sigara İçmek Yasaktır KYK yurtları kapalı alanlardır. Kapalı alan olan yerlerde ise sigara içilmesi kanunen yasaktır. Aynı kural KYK yurtları için de geçerlidir.

KYK yurt odasında sigara içilir mi?

Yurtlarda sigara içiliyor mu? 5727 Sayılı Tütün Ürünlerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü Hakkında Kanun gereğince yurt binaları içerisinde, öğrenci odalarında ve diğer tüm alanlarda sigara ve diğer tütün ürünlerinin kullanımı yasaktır.

Yurtlarda kaç gün izin var?

KYK yurtlarında izin hakkı kaç gün? Öğrencilere, yükseköğretim kurumlarının akademik takvimleri gereği verilen tatiller, hafta sonu (cumartesi-pazar) tatilleri, diğer resmi tatiller ve özel izinler hariç bir eğitim-öğretim yılında toplam 30 gün izin verilmektedir.

KYK Yurt kime çıkmaz?

f) Zorunlu staj hariç brüt asgari ücret tutarının bir buçuk katı üzerinde ücretli bir işte çalışmaması. g) Kamu personeli olmaması. ğ) Toplu yerlerde yaşamaya engel olacak seviyede akıl ve ruh hastalığının olmadığına ve bulaşıcı hastalığının bulunmadığına dair beyanda bulunması.

Kyk'da sigara içme cezası kaç TL?

Yurtlarda sigara içmenin cezası yönetmeliğe göre uyarma veya kınama değil yurttan geçici olarak çıkarılmadır.Ödeyeceğin 109 lira ceza kapalı alanda sigara içme cezasıdır para cezası siciline işlemez ancak uyarma,kınama,yurttan geçici veya kalıcı olarak çıkarılma ve disiplin notu düşüklüğü yüzünden yurttan çıkarılma …

KYK sigara cezası sicile işler mi?

İdari para cezası sicile işlemez.

KYK koridorda kamera var mı?

KYK yurtlarının genelinde geniş güvenlik önlemleri alınmaktadır. Ben de bir üniversite öğrencisiyim ve KYK yurdunda kalıyorum. Kaldığım yurtta dış kısmı (bahçesi) için çok fazla kamera var ama ne yazık ki yurdun iç kısmında yani koridorlarda hiç kamera yok.

Özel yurtlarda yaş sınırı var mı?

g) Kamu personeli olmaması. ğ) Toplu yerlerde yaşamaya engel olacak seviyede akıl ve ruh hastalığının olmadığına ve bulaşıcı hastalığının bulunmadığına dair beyanda bulunması. h) Yurt başvurusu yaptığı tarihte otuz beş yaşını doldurmamış olması.

Özel yurttan atılmak sicile işler mi?

Öğrenci, bu ceza kendisine tebliğ edildiğinde derhal yurdu terk etmeye mecburdur. Bu şekilde yurttan çıkarılan öğrenci, gelecek yıllarda da Emniyet Genel Müdürlüğüne ait yurtlardan faydalanamaz. (5) Verilen cezalar öğrencinin siciline işlenir.

Devlet yurdunda neler yasak?

Aileye haber verilmiyordu kesinlikle . Zaten belli bir izin hakkınız var yani kullanabilirsiniz.

Yurttan çıkınca aileye haber gider mi?

İlk kayıt ücreti yatırılmadığı takdirde yurt yerleştirme işlemi iptal edilmektedir. 8. Yurt yerleştirme işlemi yapılıp kayıt yaptırmayan öğrenciler seneye tekrar yurt başvurusu yapabilirler mi? Yurt yerleştirme işlemi yapılıp kayıt yaptırmayan öğrencilerin tekrar yurt başvuru hakkı bulunmaktadır.

Yurttan çıkınca tekrar girilir mi?

KYK YURTLARI KAÇ KİŞİLİK? Yurdun büyüklüğüne bağlı olmakla birlikte, KYK yurt odaları 2, 3, 4, 5, 6, 8, 12 kişiliktir. Yurt başvurusu yapılırken kaç kişilik odalarda kalacağınızla ilgili bir tercih yapılamıyor.

Tek kişilik devlet yurdu var mı?

Buna göre; KYK yurt ücretleri bu yıl aylık 250 lira ve 450 lira arasında olacak.

KYK Yurtları kaç TL 2022?

Annem, babam, kardeşim veya arkadaşım odamda kalabilir mi? Yurtlarda kalmakta olan öğrencilerin anne, baba, kardeş veya arkadaşlarının öğrenci odalarında kalmalarına izin verilmemektedir. Yurtlarda kalan öğrenciler, misafirlerini günlük misafir ücreti karşılığında 5 geceye kadar ağırlayabilir.

KYK yurda Aile girebilir mi?

Öğrencilerin ortak kullanım alanları ise mutfak ve çamaşırhane ile televizyon, çalışma, oyun odalarını kapsamaktadır.

Devlet yurdu kimlere çıkmaz?

Bakanlığımıza bağlı yurtlarda sürekli barındırılan kayıtlı öğrencilerden Temmuz ve Ağustos aylarına ait yurt ücreti alınmaz. Ancak Temmuz ve Ağustos aylarında zorunlu yaz okulu, staj ve benzeri nedenlerle nöbetçi yurtlarda kalacak öğrencilerden barındıkları süreler için ücret peşin alınır.

Öğrenci yurtlarında televizyon var mı?

Yurtlara istenilen saatte girip çıkmak mümkün değildir. Mazereti olan öğrenciler mazeret bildirip giriş çıkış saatlerini belirtebilir. Yurtlara sabah en erken 06.00, gece en geç 23.00'da girebilirsiniz. Yurt giriş çıkışlarına uymayan öğrenciler önce uyarı alır ardından yurttan atılabilir.

KYK da izin alınca aile aranır mi?

Yurda kaydolduktan sonra gelmesem olur mu? Aynı yarıyıl içerisinde mazeretsiz olarak 15 gün yurtlara gelmeyen öğrencilerin kayıtları silinir.

15 tatilde KYK yurt ücreti ödenir mi?

yönetim kılsa tutanak yersin, izin alınca yurda sabah 6 da girebiliyorsun.