hatay samandaÄŸ belediyesi hangi partiden

Samandağ Türk mü?

Samandağ etnik olarak Arapların, Ermenilerin ve Türkmenlerin yaşadığı bir bölge olmakla beraber Araplar çoğunluğu oluşturur.

Hatay SamandaÄŸ da hangi mezhep var?

Etnik Yapı ve Din

Dinsel ve mezhepsel olarak ise Nusayri (Arap Alevisi) başta olmak üzere Sünni, Hristiyan Ortodoks, Hristiyan Katolikler ve Gregoryenler gibi çeşitli inanç grupları bulunmaktadır. Samandağ'daki Arapların büyük bir kısmı mezhepsel olarak Nusayridir.

Samandağ Nufüsü kaç?

Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre, ilçenin genel nüfusu 118.373 tür. İlçenin yüzölçümü 446 Km2 olup, Km2 ' ye düşen nüfus 265,41 kişidir.

Nusayriler Åžii mi?

Nusayriler (Arapça: نصيرية) veya Arap Alevileri Şii inancının bir kolu olarak kabul edilirler.

Hatay Alevileri kimdir?

Hatay bölgemizde bizim de Nusayri vatandaşlarımız vardır. Birinci Dünya Savaşı'ndan sonra Suriye'yi Fransızlar işgal ettiğinde, bu grup kendilerini 'Alevi, Suriye Alevisi, Arap Alevisi' gibi adlarda tescil ettirmişler, hatta yaşadıkları bölge Fransa tarafından resmen 'Alevi vilayeti' olarak adlandırılmıştır.

Hatayın kökeni nedir?

Hatay adının kaynağına ilişkin ilk bilgiler İ.Ö. 1200'le başlayan Genç Hitit prenslikleri dönemine tarihlenmektedir. Bu dönemde, Amik Ovası´ndaki Hitit Prenslikleri'nin birleşerek Hattena Krallığı adını aldıkları bilinmekte, Hatay adının da buradan geldiği sanılmaktadır. Yöreye bu adı 1936'da Atatürk vermiştir.

Hatay Samandağ Kürt mü?

Arsuz Belediyesi hangi parti?

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven ve Arsuz Tapu Müdürü Mehmet Şahin Üstdağ arasında, iki kurumun yetkili birimleri arasındaki yoğunluğu azaltmak, işlem sürelerini kısaltmak, verimliliği arttırmak ve sürekli kılmak amacıyla Elektronik Ortamda Rayiç Değerlerinin Alınması'na ilişkin protokol imzalandı.

Arsuz tapu müdürü kimdir?

04.03.2022. 1986 yılında İzmir'de dünyaya gelen GÖKPINAR, ilk ve orta öğrenimini Muğla'nın Fethiye ilçesinde tamamladı.

Arsuz Kaymakamı nereli?

Süleyman Demirel Üniversitesinde doktora eğitimine devam eden GÖKPINAR, evli olup iki çocuk babasıdır.

Arsuz kaymakamı kim oldu?

Eşme Kaymakamı Sayın Murtaza ERSÖZ tarafından, Eşme Tapu Müdür Vekili Ergün GÜNER ile Bilgisayar İşletmeni Ömer KAYA'ya üstün başarı belgesi verilmiştir.

Eşme Tapu Müdürü kim?

Emlak beyan değerlerinin elektronik ortamda, online olarak alınmasına yönelik protokol Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil CEYLAN ile Köyceğiz Tapu Müdürü Özcan ÇİFTÇİBAŞI arasında imzalanmıştır.

Köyceğiz tapu müdürü kim?

01.06.1979 tarihinde Osmaniye´ nin Kadirli ilçesinde doğdu. İlkokulu Kadirli Cengiz Topel İlköğretim Okulu´nda, Ortaokul ve Lise öğrenimini Kadirli Anadolu Lisesi´nde tamamlayan Musa SARI, 2001 yılında Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu.

Bayramiç Tapu Müdürü kim?

Kahramanmaraş' ın Elbistan İlçesinde dünyaya gelen Kaymakamımız Kerem YÜCE, ilköğretimini Elbistan' da lise eğitimini Ankara Fen Lisesinde tamamladı. Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Kaymakamımız, 109. Dönem Mülki İdare Amiri - Bitlis Kaymakam Adayı olarak mesleğe intisap etti.

Musa Sarı Kimdir?

2016-2017 Samsun / Kavak Kaymakamı, . 2017-2019 Diyarbakır Vali Yardımcısı , 2019 – 2021 Mardin /Artuklu Kaymakamı olarak görev yaptı. 10/09/2021 tarihinde ilçemizde Arsuz Kaymakamı olarak göreve başladı.

Kerem Yüce Kaymakam kimdir?

11 Eylül 1988 yılında Ankara ili Çankaya ilçesinde doğdu.

Hacı Hasan Gökpınar kim?

Samandağı belediye başkanıdır. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay 24. dönem milletvekilidir.

Osman Acar Kaymakam nereli?

Hayatı Yaşar Eryılmaz, 10 Haziran 1944'te Ağrı Doğubayazıt'ta doğdu.

Samandağ Refik Eryılmaz hangi parti?

Refik Eryılmaz(d. 10 Mayıs 1964, Samandağ, Hatay), Türk siyasetçidir. Samandağı belediye başkanıdır. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay 24. dönem milletvekilidir.

Eryılmaz nereli?

Hastanedeki mesaisine gitmeyince evinde yapılan inceleme sonucu Uzman Doktor Ertuğrul Eryılmaz'ın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Polis tarafından yapılan ön inceleme sonucunda vücudunda yara ve benzeri emarelerin bulunmaması üzerine Uzman Doktor Ertuğrul Eryılmaz'ın intihar ederek hayatınason verdiği görüldü.

Samandağ Belediye Başkanı kim?

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 1989 yılı mezunlarından, üyemiz, Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi Uzmanı Dr. Ertuğrul Eryılmaz'ı kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz. Değerli meslektaşımızın başta ailesi olmak üzere yakınlarının derin acısını paylaşıyor, tüm hekim camiasına başsağlığı diliyoruz.

Hatay belediyesi hangi parti?

1964 yılı, Eskişehir doğumlu olan Hüseyin Eryılmaz 1984 yılında gazeteci olarak profesyonel yaşama adım attı. Bu dönemde fotoğrafla tanıştı, ÇGD'nin 'Yılın Gazetecisi' ödülünü aldı. 1985 yılında Gazetecilik eğitimi almak üzere, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi'ne girdi.