hatayspor enkaz altında kalan futbolcular

Boupendza Hatayda kaç gol attı?

Aaron Boupendza bu sezon Süper Lig'de Hatayspor formasıyla 13 maça çıktı. Boupendza süre aldığı maçlarda 9 gol kaydetti.

FB kaç gol attı?

Ligin en golcüsü Lig tarihinde en çok gol atan takım unvanına da Fenerbahçe sahip. Sarı-lacivertliler, toplam 3 bin 758 gol kaydetti. Galatasaray, 3 bin 723 ile Fenerbahçe'yi izledi.

Bir maçta en fazla kaç gol attı?

Avustralya'nın Coffs Harbour şehrindeki Uluslararası Stadyum'da oynanan maç, Avustralya'nın 31-0'lık galibiyetiyle sona erdi. Bu skor, millî futbol takımları arasında oynanan maçlarda alınan en farklı galibiyet rekorunu kırdı.

Gol kralı kim?

Fenerbahçe Özet Bilgiler

Fenerbahçe bu sezon toplam 52 gol attı.

Fenerbahçe 7 0 kime yenildi?

1959'da başlayan ligin ilk gol kralı, on beş maçta on bir gol atan Metin Oktay iken son isim 2021-2022 sezonunda otuz sekiz maçta yirmi gol atan Kasımpaşa futbolcusu Umut Bozok'tur.

Galatasaray gol kralı kim?

Galatasaray ile Fenerbahçe kulüplerinin futbol takımları arasında oynanan ve en farklı şekilde, 7-0'lık skorla, sonuçlanan maç.

Dünyada en çok asist yapan oyuncu kim?

Süper ligde 5 golü kim attı?

Mario Balotelli, Adana Demirspor'da küllerinden doğdu. Göztepe'ye 5 gol atan İtalyan futbolcu, Süper Lig'de bunu başaran 5. futbolcu oldu.

13 yaşındayken 23 gol atan kimdir?

Nitekim köpekleri Bala ve Bombom'a karşı antrenman yapan 13 yaşındaki Ronaldinho, bir okul maçında rakip filelere 23 gol atınca heyecan da iyiden iyiye yükselmişti. Ronaldinho, 4 yıl içinde Brezilya'nın 17 Yaş Altı Dünya Kupası'nı kazanmasında büyük rol oynadı.