hatayspor teknik direktörü yardımcısı

Cengiz Birgen kimdir?

Cengiz Birgen nereli?

İş insanı Mehmet Birgen 4 çocuk babası Mehmet Birgen 78 yaşında. Sultan Abdülmecit döneminin Tophane Müşiri Fethi Ahmet Paşa'nın torunlarından, yüzer disko Catamaran Club'ın sahibidir.

Rıza Çalımbay Sivasspor'dan ayrılacağını resmen açıkladı! - Fotomaç Haberler Sivasspor Rıza Çalımbay Sivasspor'dan ayrılacağını resmen açıkladı!

Birgen kimdir?

Başakşehir Edgar Ie'yi kadrosuna kattı Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir, bonservisi elinde olan Portekizli stoper Edgar Ie ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Rıza Çalımbay ın yardımcıları kimler?

Rıza Çalımbay: 'Bu galibiyete ihtiyacımız vardı'

DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş maçının ardından, galibiyete ihtiyaçlarının olduğunu söyleyerek, 'Çok iyi bir galibiyet aldık. Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. İyi bir takıma karşı oynadık. Oyuncularımız çok iyi oynadı' dedi.

Rıza Çalımbay Sivasspor ile anlaştı mı?

Teknik direktörlük kariyeri. Futbolu bıraktıktan sonra İngiltere'ye teknik direktörlük kurslarına giden Rıza Çalımbay, daha sonra Türkiye'ye dönerek Christoph Daum'un yardımcı antrenörü olarak 2000-01 sezonunda Beşiktaş'ta ilk teknik hocalık görevini aldı.