hay day yüklemeden oyna

Hay Day En yüksek level kaç?

148. seviyeye ulaştığım oyundur. oyunda dünya sıralaması, gönderilen tekne puanlarına göre verilmektedir.

Hay Day kapanıyor mu?

16 Mart 2020'de Hay Day Pop beta sürümüyle yayınlandı. Oyun yalnızca Finlandiya, Kanada, Norveç gibi belirli ülkelerde kullanılabiliyordu. Ancak 30 Aralık 2020'de oyunun devam etmeyeceği ve sunucularının 2021 yılında kapatılacağı açıklandı.

Hay Day internetsiz oynanır mı?

Hay Day çevrimiçi bir oyundur. Bu yüzden de oyunu oynamak için internet bağlantısına ihtiyaç duyulmaktadır.

Hay Day kaç yaş üstü?

Hay Day Oyunu Hakkında Ailelere Tavsiyeler

Oyunun Pegi oyun derecelendirme sistemine göre 3 yaş üstü çocuklar için uygun olduğu görülmektedir. Bu konuda ebeveynlerin belirleyici konumda olmaları gerekmektedir.

Hay Day ördek tuzağı kaç altın?

Ördek Salonu 50. çiftlik seviyesinde açılır ve onarılması için 90.000 altın gerekir.

Hay Day sahibi kim?

Supercell; Helsinki, Finlandiya merkezli bir video oyunu şirketidir. 2010 yılında kurulmuştur. 2010'dan bu yana onlarca oyununu daha beta sürümündeyken kaldıran oyun yapımcısı şu an Clash of Clans, Hay Day, Boom Beach, Clash Royale ve Brawl Stars adlı oyunlarıyla ünlü.

Hay Day Tom neler getirir?

Tom, Hay Day'de getir götür işlerinizi yapan, oyuncu olmayan (NPC) bir karakterdir. Genişletme ve bina ikmal malzemeleri hariç, ihtiyacınız olan öğeleri bulması için Tom'u tutabilirsiniz. Tom'u 14. çiftlik seviyesinde açabilirsiniz. Karakteri açtığınızda size üç günlük ücretsiz deneme teklifi sunar.

Hay Day kaç gb?

Depolama: 2 GB kullanılabilir alan.

Hayday sahibi kim?

Kasaba alanı 34. çiftlik seviyesinde açılır. Mahalle evinin yanındaki platformu onarmak için 39000 altın ve üç gün gerekir. Hazır olduğunda drezini kullanarak eğlenceli kasaba alanına gidebilirsiniz.