hayvan bitki oyunu

Ç ile hayvan var mı?

Ç ile Hayvan isimleri 3 tanedir. Bunlar; Çaça. Çaçalaka Kuşu.

F ile bitki ne var?

D ile şehir var mı?

D Harfi Ä°le BaÅŸlayan Åžehir Ä°simleri

Diyarbakır ( Türkiye ) Düzce ( Türkiye ) Denizli ( Türkiye ) Daggett ( Amerika )

V ile hayvan ne?

Van Kedisi: Van gölü civarına özgü olan, bir gözü mavi diğer gözü kehribar rengi olan kedidir. Varanus: Kertenkele türüne ait olan bu hayvanların uzun boyunları, güçlü pençeleri ve kuyrukları bulunur. Vervet Maymunu: Güney Afrika'da yaşayan bir maymun türüdür.

G ile bitki ne var?

G harfi ile başlayan bitki isimlerine bakıldığında Gürgen, Gözlük otu, Göknar, Gıvışkan otu, Gardenya, Gazel otu, Gebre otu, Gelincik, Geven ve Geyik boynuzu gibi bitkilerle karşılaşılmaktadır.

J bitki ne var?

Z Harfi Ä°le BaÅŸlayan Ãœlke

Z harfi ile başlayan ülkeler ise, Zambiya ve Zimbabve olarak bilinir.

R ile bitki ne var?

Bununla birlikte F harfi üzerinden başlamış olan birçok farklı eşya olduğuna da söylemek gerekir. Bunlar içerisinde genel olarak fermuar, florasan, fener, fırça, futbol topu, fincan, filtre ve fırın ile beraber daha birçok değişik seçenek ön plana çıkar. Bu eşyalar günlük hayatın vazgeçilmez birer parçalarıdır.

Z harfi ile ülke var mı?

Türkiye'de O harfi ile başlayan iki şehir bulunmaktadır. İlk harfi O olan tek ülke ise Orta Afrika Cumhuriyetidir.

F ile başlayan eşya var mı?

Z harfi ile başlayan hayvan isimlerini şöyle sıralayabiliriz; Zargana ( tuzlu sularda yaşayan ince ve uzun yapılı balık türü) Zürafa ( anayurdu Afrika olan, uzunluğu yaklaşık 2,5 metreyi bulan memeli bir hayvan türü) Zebra ( anayurdu Afrika olan, siyah beyaz çizgili kürke sahip tek tırnaklı memeli bir hayvan türü) En ...

H ile bitki ne var?

İşte, tüm detaylar. Karadeniz Bölgesinde yer alan Rize, R harfi ile başlayan tek şehrimizdir. Dünya üzerinde ise ilk harfi R olan sadece 3 ülke bulunmaktadır.

Özellikle G harfi ile başlayan bitki isimleri birçok kişi tarafından merak edilmesinden dolayı internetten araştırılmaktadır. G harfi ile başlayan bitki isimlerine bakıldığında Gürgen, Gözlük otu, Göknar, Gıvışkan otu, Gardenya, Gazel otu, Gebre otu, Gelincik, Geven ve Geyik boynuzu gibi bitkilerle karşılaşılmaktadır.

O harfi ile ülke var mı?

P Harfi ile BaÅŸlayan Hayvan Ä°simleri

Puhu (Baykuşgiller familyasından bir kuş türü/ Asya, Avrupa, Kuzey Afrika) Pangolin (memeli bir hayvan türü/ Uzak Doğu ülkeleri) Pantodon (diğer adı Afrika kelebek balığı/ havuz, göl, nehir kaynaklarının durgun sularında yaşar) Pavurya (yengeç türü/ Akdeniz, Doğu Atlantik)