honor society izle türkçe altyazılı

Honor Society hangi platformda?

Prime Video: Honor Society.

The Society devam edecek mi?

'The Society', Netflix'te planlandığı gibi ikinci sezon için geri dönmeyecek ve yayıncı 'I Am Not Okay With This' adlı diziye de ikinci sezon onayı vermedi.

Your Honor kaç bölüm sürdü?

Yıllar boyu adaleti sağlamak için çalışan adam, oğlunun bir suça karışmasının ardından, onu koruyabilmek için kendisini zor bir duruma sokar. 10 bölümden oluşan dizinin showrunner koltuğunda, senarist Peter Moffat yer alıyor.

Your Honor dizisi bitti mi?

İlk sezon gibi on bölümden oluşacak olan yeni sezon, 13 Ocak 2023'ten itibaren ekranlarda olacak. Başroldeki Bryan Cranston daha önce yaptığı açıklamada yeni sezonla birlikte dizinin final yapacağını açıklasa da Showtime'dan resmi açıklama gelmemişti.

The Society hangi ülkenin?

Amerikan dizisi olan The Society gizem severler için güzel bir seçenek olacaktır.

The Society neden bitti?

Günümüzün 'Sineklerin Efendisi' hikayesi olarak geçen The Society de iptal edilen diziler kervanına ne yazık ki katıldı. New England'ın banliyölerinde geçen dizi koronavirüslü ilgili lojistik sorunlar nedeniyle Netflix tarafından iptal edildi.

You final oldu mu?

Penn Badgley'nin başrolünü oynadığı Netflix'in sevilen dizisi You'nun 4. sezon çekimleri devam ediyor. Dizinin başrolündeki kendini ele vermeyen saplantılı seri katili Joe'nun hikayesi, yeni sezonda yurtdışında devam ediyor.

Medal of Honor konusu nedir?

Medal of Honor, II. Dünya Savaşı ve günümüz savaşlarını konu alan birinci şahıs nişancı tarzında bir video oyunu serisidir. Oyunun geliştiricisi 2015 ve farklı birçok firma, dağıtıcısı ise Electronic Arts'tır.

Your Honor nerede çekiliyor?

'Kvodo' adlı İsrail dizisinden uyarlanan Your Honor, New Orleans'ta gelişen bir hukuk davasını konu ediniyor.