huawei p20 lite inceleme webtekno

P20 Lite kaç hz?

Güçlü Huawei P20 Lite Özellikleri

Android işletim sistemine sahip olan cihazda yonga seti olarak HiSilicon Kirin 659 bulunur. Dört tane 2.36 GHz ARM Cortex-A53 çekirdeği destekleyen dört adet 1.7 GHz ARM Cortex-A53 ile anlık verileri başarılı bir şekilde işleyerek performansını bir üst seviyeye taşır.

P30 Pro kaç hz?

P30 kaç hz?

HUAWEİ P40 ÖZELLİKLERİ

Bu sayede Huawei P40 ile düz ekranlı telefonları seven kullanıcıların beğenisi kazanılıyor. 60 Hz yenileme hızı olan bu ekran aynı zamanda parmak izi okuyucuyu barındırıyor.

Vivo y 21 kaç hz?

Ayrıca ekranda dikkat çeken bir diğer özellik ise yenileme hızı tarafındaki geliştirmeler. Huawei P40 Pro'nun ekranı 90 Hz yenileme hızına sahip. Bu da telefonun daha akıcı ve hızlı bir ekran deneyimi sunmasına sebep oluyor. Huawei P30 Pro modeli ise 60 Hz yenileme hızına sahip bir ekrana ev sahipliği ediyordu.

P40 kaç hz?

En yeni nesil teknolojiler ile hazırlanmış olan Huawei P40 Pro, 4200 mAh değerindeki bataryası ile de gün boyu kesintisiz bir kullanım sağlıyor.

P40 Pro kaç hz?

Huawei P40 Pro'da 120 Hz yerine 90Hz ekran yenileme hızı kullanılması eleştirilmişti. Huawei CEO'su Yu Chengdong, amiral gemisinin ekran yenileme hızının neden 90Hz olduğunu açıkladı.

P40 Pro kac mAh?

Huawei'nin yeni amiral gemisi telefonu P40 Pro, 120Hz ekran yenileme hızına sahip rakiplerinin aksine 90Hz ekran yenileme hızıyla tanıtılmıştı. Huawei CEO'su Yu Chengdong, amiral gemisinin ekran yenileme hızının neden 90Hz olduğunu açıkladı.

NOT 10 kaç hz?

Multimedya tutkunları başta olmak üzere akıllı cep telefonuyla eğlenceli saatler geçirmek isteyen herkesin ilgisini çekebilecek teknik özelliklerle donatılan Xiaomi Redmi Note 10 64GB, 6,43 inç genişliğinde AMOLED ekranla geliyor. 2400 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip ekran, 60 Hz seviyesinde yenileme hızı sunuyor.

Huawei P20 Lite kaç bittir?

Huawei P20 Lite 64 GB modelleri temel donanım özellikleriyle adından sıkça bahsettiriyor: Quad core 2.36 GHz ana işlemcili Arm Cortex A53 CPU'lu telefonun 8 çekirdekli yapısı hız konusunda son derece efektif sonuçlar sunuyor. 2.36 GHz CPU frekansına ek olarak, 64 bit işlemci mimarisini içeren Huawei P20, Quad core 1.7 ...

Mate 20 Lite kaç fps?

Fotoğraf tutkunları için 4 yönlü otomatik odaklama niteliğiyle portre modunun yanı sıra birçok arka plan ve aydınlatma efektleri sunuyor. Gece modu, 720p'de 960 FPS ağır çekim, 2x optik yakınlaştırma ile kaliteyi bozmayan telefonda yüz tanıma kilidi ve stüdyo aydınlatması özellikleri de bulunuyor.

P20 Pro kac fps?

Cihaz kamerası 1080 Full HD (video çekim) çözünürlüğü, time-lapse ve slow motion (yavaş çekim) video kayıt özellikleri ve 30 FPS video kayıt değeri ile kaliteli videolar çekilmesini mümkün kılıyor.

P 20 Lite kaç fps?

AIS + OIS'e sahip olan P30 Pro, 4K 60 FPS video kaydı gerçekleştirebiliyor.

Redmi 9 a kac fps?

Lütfen yeni yazılım güncellemesinde P40 Lite modeli 60 FPS'i desteklesin.

Mate 10 Pro kaç fps?

Cihazın bir dezavantajı olarak da su ve toz geçirmeme özelliğinin olmaması fakat bu özellik genellikle firmalar tarafından orta seviye cihazlarda pek fazla rastlanmıyor. Huawei P20 Lite'ın tasarımına ait teknik özellikleri şu şekilde; Boy: 148.6 mm.

P20 Pro kaç fps?

Telefonunuz ne kadar hızlı güç tüketirse o kadar çok ısı üretir. Telefonunuzun aşırı ısınmasını önlemek için telefonunuzun güç tüketimini azaltmanız önerilir. Çözüm: Ayarlar > Pil > Pil kullanımını optimize et bölümüne gidin, telefonun durumunu kontrol edin ve telefon ayarlarını istendiği şekilde optimize edin.

P30 kaç fps?

Telefonunuz aşırı ısındığını algıladığında bazı işlevleri sınırlamaya başlayabilir. Telefonunuz: Yavaşlayabilir. Daha yavaş şarj olabilir.

P30 Pro kaç fps?

Telefon ısınmasının nedeni genellikle bataryalar oluyor. Yan sanayi ürünü sahte şarj aletleri bataryanın hızla şişip genleşmesi ve devamında da cihazın patlaması gibi önemli sorunlara yol açabiliyor. Telefonu yan sanayi şarj aleti ile şarj etmek durumundaysanız şarjdayken kullanmayın.