idata kargo firması

iDATA nın sahibi kim?

iDATA, Almanya Dışişleri Bakanlığı tarafından Ankara, İstanbul ve İzmir'de, İtalya Dışişleri Bakanlığı tarafından da İstanbul'da vize hizmetlerinin sağlanması için yetkili tek resmi kurumdur.

iDATA kaç TL?

iDATA ne kadar ücret alıyor?

iDATA koordinasyon ücreti her tür başvuru için hizmet karşılığı tahsil edilir. iDATA mobil başvuru bedeli Müşteri temsilcimiz tarafından ön kayıt oluşturma işlemi sırasında 180 EUR + Koordinasyon bedeli karşılığı TL olarak ve kredi kartı ile kabul edilmektedir.

iDATA açılımı ne?

Almanya ve İtalya Büyükelçilikleri tarafından yetkilendirilen iDATA, kısa süreli Almanya ve İtalya yani Schengen vizesi başvurularının yapıldığı aracı firmadır.

10 yıllık vize ücreti ne kadar?

10 yıllık Amerika Vizesi için 160 USD + 60 USD toplamda 220 USD ödeme gerçekleştirilir.

Almanya için kaç para lazım?

Ayrıca, hususi pasaport hamili vatandaşlarımızın özel amaçlı ziyaretlerinde, Alman sınır polisi, maddi teminat olarak günlük 45 Euro nakit para veya kredi kartı, kalınacak süre için geçerli sağlık sigortası ve dönüş uçak bileti ibraz edilmesini talep etmektedir.

Almanya'ya gitmek için kaç euro gerekir?

Almanya'ya alınacak olan vizeler en fazla 80 Euro tutar. Bunun dışında 32,81 Euro hizmet bedeli vardır ve bu ücret de her vize başvurusu için standart olarak alınır.

Almanyaya gitmek için kaç euro lazım?

Çin, Doğu Timor, Filipinler, Filistin, Irak, Kazakistan, Makau, Maldivler, Moğolistan, Rusya, Sri Lanka, Türkmenistan ve Yemen için bu süre 30 gündür. Bu ülkeler 90 günü aşmayan seyahatlerde yeşil pasaport sahiplerinden vize talep etmez.

Hangi ülkelere Vizesiz Gidilir?

Bu 90 gün kalış hakkı (duration of stay) her 180 gün içinde 90 gündür (bu 30 veya 60 gün de verilebilir). Maksimum 5 yıla kadar veriliyor. C tipi Schengen vizeniz ister 1 yıllık ister 2 yıllık ister 5 yıllık olsun, her 180 gün içinde sadece 90 gün kalış hakkınız vardır.

1 yıllık vizesi kaç gün kalınır?

Schengen Vize Süresi

Schengen vizesi 1 yıl ve üzerinde geçerli olanlar için de bu kural geçerli olur. Bu kişiler Schengen Bölgesi'nde ilk 6 ayın 90 günü ve ikinci 6 ayın 90 günü olmak üzere en fazla 180 gün kalabilirler. Bu anlamda çok girişli Schengen vizesi sahibi olsanızda 180 günü geçmemelisiniz.

1 yıllık vizesi ile ne kadar kalınır?

Resmi verilere göre Türkiye'den gelenler Balkan rotasını kullanarak Çekya veya Avusturya sınırı üzerinden Almanya'ya giriş yapyıor. Sığınmacıların beyanlara göre göçmenler kaçakçılara kişi başına 6 ile 8 bin euro arasında para ödüyor.

Almanya'ya kaçak gitmek kaç para?

AB ülkeleri ve Türkiye güzergahındaki ülkelerde 9.999 avro üzeri ya da buna eşdeğer dövizi beyan etmeden taşımak yasaktır. Çek ve senet gibi ödeme araçları da nakit para olarak sayılır. Birlikte Yolculuk Edenler: Birlikte seyahat edenlerden her bir kişi için 10.000 avroya kadar nakit para bulundurma hakkı vardır.

Almanyaya en fazla kaç euro ile gidilir?

Bu bakımdan Almanya vize ücretini öğrenebilir ve konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Almanya vize ücreti 2022 - Almanya vizesi masrafı ne kadar ve kaç TL detaylarıyla derledik. Almanya vize ücreti maksimum 80 Euro'dur. Ayrıca hizmet bedeli olarak da 32,81 Euro ücret vardır.

Almanya Çalışma vizesi kaç TL?

Son olarak iki kişilik bir aile için aylık masrafları özetleyecek olursak: kira yaklaşık 1000 Euro, faturalar 200 Euro, market 500 Euro, restoranlar 300 Euro ve araba masrafları 400 Euro olmak üzere toplamda yaklaşık 2400 Euro aylık masraf düşünebilirsiniz. Böylece Almanya'da aylık masraflar yazımızın sonuna geldik!

Almanya'da aylık gider ne kadar?

Almanya Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport sahiplerinin ülkeye girmesi için vize talep ederken, Hususi (Yeşil) Pasaport, Hizmet (Gri) Pasaport ve Diplomatik (Siyah) Pasaport sahiplerinin 180 gün içerisinde 90 gün kadarlık bir sürede vizesiz giriş yapabilmesine izin vermektedir.

Türk vatandaşı Almanya'ya nasıl gider?

Son Türkiye ziyareti sırasında konuyu dile getiren Almanya Başbakanı Angela Merkel, Almanca bilmenin Almanya'da yaşamanın ilk şartlarından biri olması gerektiğini belirtti. Özellikle evlilik üzerinden Almanya'ya yerleşecek olanlar dil bilgilerini ispatlamadan ülkeye kabul edilmiyor.

Almanya'ya gitmek için dil bilmek gerekir mi?

iDATA koordinasyon ücreti her tür başvuru için hizmet karşılığı tahsil edilir. iDATA mobil başvuru bedeli Müşteri temsilcimiz tarafından ön kayıt oluşturma işlemi sırasında 180 EUR + Koordinasyon bedeli karşılığı TL olarak ve kredi kartı ile kabul edilmektedir.

iDATA kaç euro?

iDATA mobil başvuru bedeli Müşteri temsilcimiz tarafından ön kayıt oluşturma işlemi sırasında 180 EUR + Koordinasyon bedeli karşılığı TL olarak ve kredi kartı ile kabul edilmektedir.