ilker gümüşoluk eşi

Ilker Gümüşoluk ne iş yapar?

Merhaba İlker Gümüşoluk ben. Komedyen ve İçerik Üreticiyim. 2004 yılından itibaren Türkiye genelinde toplamda 1000'in üzerinde stand up gösterisi yaptım. Rock Fm, Karma Türk, Kent Fm ve Joy Türk radyolarında mizah programı yaptım şimdi de Virgin Radio'da program yapıyorum.

Ilker bilgi kimdir?

28 eylül 2013 cumartesi gününde show tv'de başlayacak moda takibi adlı programda ivana sert ile birlikte jüri üyeliği yapacak modacıdır.daha önceden marks&spencer'da birlikte çalışma fırsatı olduğum başgörseldir.

Ilker aydin kimdir?

İlker Aydın, Akademik kategorisinde eserler yazmış bir yazardır. Metindilbilim ve Örnek Metin Çözümlemeleri kitabının yazarıdır. İlker Aydın kitapları; Pegem A Yayıncılık - Akademik Kitaplar aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur.

Ilker Bozkurt kimdir?

İlker Bozkurt, Edebiyat, Roman kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Murad'ın Muradı kitabının yazarıdır. İlker Bozkurt kitapları; Zinde Yayıncılık aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur. İlker Bozkurt tarafından yazılan son kitap 'Murad'ın Muradı', Zinde Yayıncılık tarafından okurların beğenisine sunulmuştur.

Ilker Ceylan Kimdir?

istanbul/beykoz'da eski bir fabrikada dinleyip, keşfettiğim piyasa kriterlerinden farklı yönde ilerleyen türk dj. house ve groove tarzında müzik yapan performans insanı.