iÅŸnet online

IÅŸnet kimin?

Türkiye İş Bankası'nın iştiraki olan İşNet, internet bankacılığının kullanımını yaygınlaştırmak ve internete bağlı müşteri sayısını artırmak amacı ile 1999 yılında kurulmuştur.

Nette arÅŸiv ne kadar?

Saklama Hizmetleri üyelik bedeli 706,82 TL ve ilerleyen yıllarda yıllık yenileme bedeli 234,82 TL 'dir. Ücretler 10 GB'lık alan için geçerlidir. (Fiyatlara KDV DAHİLDİR.) Saklama hizmet anlaşması kapsamında İŞNET A.Ş.

Nette fatura nedir?

'NetteFatura' e-Fatura Portalı ile faturalama süreçlerini elektronik ortama taşıyan tüm şirketler; kağıt fatura kullanımını neredeyse tamamen ortadan kaldırarak, çevrenin korunmasına en büyük katkıyı sağlıyor.

Isnet genel mudur?

İşNet Genel Müdürü Mehmet Fahri Can, şirket olarak sağladıkları çözüm ve hizmetleri anlatıyor.

Arşiv nasıl olmalı?

Arşivleme sistemlerinde büyüklük önemlidir. Alfabetik olarak hazırlanan dosyalar, A,Aa ya da AAa gibi geniş oranlı ve spesifik bir arşivleme düzeni oluşturur. Numaralı arşiv sistemi dosyalar hazırlanırken kolay anlaşılır olmasını sağlar. Bu sistemde aynen alfabetik sıralamada olduğu gibi yöntem izlenebilir.

Luca MMP ne demek?

Luca Yazılım

*Luca Nette oluşturulan kayıtları Mali Müşavir paketine aktarmak için kullanabileceğiniz pratik bir entegrasyon ekranıdır. İşleme başlamadan önce (daha önce tanımlama yapılmadı ise) kural tanımları yapılmalıdır.

Free fatura ne demek?

Yurt dışında yaşayanların ülke içinde satın almış oldukları ve yolcu beraber eşya ihracı olarak tanımlanan tüm mallara ait verginin gümrük çıkışı sırasında ibraz yoluyla iade edilmesini sağlayan belgeye ihracat ve tax free fatura denmektedir.

Ziplendi nedir?

yeni donem argoda, kerkinmek- kitlemek -kapak olsun - gibi, 3k olacak manalarda kullanildigini gorupte cok eglendigim kelime. misal : ' $öyle oldu böyle oldu,bende aaynenn zipledim agaa.' trakya şivesinde bıçak ve türevi kesici-delici aletleri 'saplamak' manasında kullanılan fiil.

Asat fatura ne demek?

Satış faturası, satılan bir mal ya da hizmetin karşılığında düzenlenen faturalardır. Düzenlenen fatura sayesinde yapılan satış belgelendirilerek yasal hale getirilmiş olur.

Fatura almazsak ne olur?

1. Fiş Veya Fatura Almazsam Ne olur? Alınmayan her bir fiş ya da faturanın KDV'si, bu fişi ya da faturayı vermeyenin haksız iradı olur. Ayrıca gelir/kurumlar vergisi matrahı aşındığı için gelir/kurumlar vergisi de eksik hesaplanmaktadır. Alınmayan her belge ile vergi kayıp ve kaçağına neden olunur.

Tax Free limiti ne kadar?

Türkiye Özelinde Tax Free

Alt limit olan 100 TL + KDV veya daha fazla tutarda alışveriş yapmış olmak. Yurt dışına çıkarken ürünleri yanınızda götürüyor olmak. Alışveriş tarihinden itibaren üç ay içerisinde gümrük onay işlemlerinin tamamlanması temel esaslardan biridir.

Tax Free oranı ne kadar?

Türkiye'de KDV oranları; ürüne göre %8 ila %18 arasında değişir ve mağaza yetkilisi net KDV iade tutarını gösteren Tax Free Point fatura/çekinizi özel zarfında size verir. Aynı mağazadan yaptığınız alışverişin toplam miktarı; en az 100TL+KDV olmalıdır.

Fatura adresi ne demek?

Fatura adresi, ister mağazalardan isterseniz de internet ortamında yaptınız alışverişleriniz sonucunda faturanın düzenlenip kesilerek geleceği adresi ifade etmektedir. Sipariş verdiğiniz ürünlerin doğru şekilde yapılması için mutlaka bir fatura adresine gerek vardır.

Su borcu ödenmezse ne olur?

Borçlarını süresi içerisinde ödemeyen abonelere 7 gün zarfında borçlarını ödemelerini bildiren ihbarname verilir. 7 günün sonunda borcunu ödemeyenlerin suyu kapatılır ve borcu yasal takibe alınarak tahsil edilir.

Içme suyu kesilebilir mi?

En az 2 fatura toplamı 50O TL ve üzeri su/veya atıksu borcunu ödemeyen abonenin su ve/veya atıksu bağlantısı kesilebilir. Ödenmeyen borç için (tüm resmi kurumlar hariç) 6183 sayılı Kanun'un 51 inci maddesinde öngörülen gecikme zammı uygulanır.

IÅŸ net kimin?

Türkiye İş Bankası'nın iştiraki olan İşNet, internet bankacılığının kullanımını yaygınlaştırmak ve internete bağlı müşteri sayısını artırmak amacı ile 1999 yılında kurulmuştur.

IÅŸ Net Elektronik nedir?

Türk Telekom'un yanı sıra, yurt içi ve yurt dışı telekom operatörleriyle kurduğu ara bağlantılar ve Intelsat, Eutelsat, Avanti gibi uydu operatörleri üzerinden 7x24 kesintisiz iletişim ve veri hizmetleri sunmaktadır.