iphone 8 kamera kaç mp

Apple iPhone 9 neden yok?

En mantıklı gerekçelerden biri Apple şirketinin kuruluşunun 10. yılı olduğu için 9 numarası atlanarak yeni seriye X numarası verdiği düşüncesi. Apple 2007 Yılında kurulmuş olduğu için İPhone X'in çıktığı yıl olan 2017'de kuruluşunun 10. yıl kutlaması olarak uyumlu bir rakam seçilmiş olabilir.

iPhone 11 yere düşerse ne olur?

iPhone 11 ile ilgili düşme testleri yayınlanmaya başladı. Gelen ilk testlere göre Tim Cook'un 'dayanıklı' olarak lanse ettiği iPhone 11 Pro, sanıldığı gibi sağlam değil. Yapılan düşme testlerinde, iPhone 11 Pro kalça yüksekliğinden yere düştüğünde ön camı çatlıyor.

iPhone 14 Ne Zaman Çıkacak?

9 Eylül Cuma gününden itibaren ön sipariş verilebilecek. iPhone 14 modeli 16 Eylül Cuma, iPhone 14 Plus modeli ise 7 Ekim Cuma gününden itibaren satışa sunulacak.

iPhone 15 çıktı mı?

iPhone 15 ve iPhone 15 Pro'nun Eylül 2023'te duyurulması bekleniyor.

iPhone 11 su aldı ne yapmalıyım?

Oda sıcaklığından biraz daha yüksek bir yerde tutmak daha iyi sonuç veriyor. En az 36 saat boyunca pirinç dolu torba içinde kaldığında içerisindeki çoğu su emilmiş olacaktır. Ardından telefonunuzu çıkartıp yeniden başlatarak kullanabilirsiniz. iPhone 11 Su Geçiriyor mu cevabını daha detaylı vermeye çalıştık.

iPhone 11 neden sarj olmaz?

Bu uyarıları birkaç nedeni olabilir: iOS aygıtınızdaki şarj bağlantı noktası kirli veya hasarlı olabilir. Şarj aksesuarınız kusurlu veya hasarlı olabilir ya da Apple sertifikalı olmayabilir. USB şarj aletiniz aygıtları şarj etmek için tasarlanmamış olabilir.

iPhone 13 düşmeye dayanıklı mı?

Apple, bilindiği üzere iPhone 13 Pro modelinde çok güçlü bir malzeme olan Ceramic Shield korumalı ekrana yer verdi. Bu ekran, Corning tarafından geliştirildi ve önceki sürümlere kıyasla düşme darbelerine dört kat daha dayanıklı.

iPhone 14 Pro kaç TL?

iPhone 14 Pro Fiyatları

iPhone 14 Pro fiyat olarak lansmanda Türkiye için 39 bin 999 TL'ye duyuruldu. Bu rakamın %44.8'inin ise vergi olduğu açıklandı. iPhone 14 Pro Amerika fiyatı ise 999 $ olarak duyurulmuştu.

Ayfon 14 kaç TL?

iPhone 14 tanıtıldı!

Konumuza yani Türkiye fiyatlarına dönelim. iPhone 14 serisinin fiyatları şu şekilde; iPhone 14 128 GB: 30 bin 999 TL. iPhone 14 256 GB: 33 bin 599 TL. iPhone 14 512 GB: 38 bin 899 TL.

iPhone 8 pil ömrü ne kadar?

Görünüşe göre iPhone 8, yoğun kullanımda 8 saat 37 dakika boyunca dayanıyor. iPhone 7'de ise bu rakam 7 saat 46 dakikaydı. Yaklaşık 1 saatlik fark söz konusu.

1 yıllık iPhone pil sağlığı kaç olmalı?

iPhone Pil sağlığı kaç olmalı? Apple, normal bir pilin, normal koşullar altında çalışıp 500 tam şarj döngüsüne ulaştığında başlangıçtaki kapasitesini %80'e kadar koruyacak şekilde tasarlandığını söylüyor. Maksimum kapasite oranın %80'in altına düşmesi demek, iPhone pil sağlığının önemli ölçüde azalması demektir.

iPhone kaç defa şarj edilir?

Ayarlar > Pil bölümüne gidin, sonra Pil Sağlığı ve Şarj Etme'ye dokunun. iPhone; pilinizin kapasitesi, en yüksek performansı ve pilinizin servise gösterilmesi gerekip gerekmediği ile ilgili bilgiler görüntüler.

iPhone pil sağlığı artar mı?

Aradan geçen iki haftanın ardından güncellemeyi telefonlarına kuran bazı iPhone 11 kullanıcıları, pil sağlığı yüzdelerinde artış yaşadıklarını dile getirdi. Öyle ki bir kullanıcı, %86 olan pil sağlığının %90'a çıktığını kaydetti.

iPhone pil ömrü 90 iyi mi?

İphone Pil Sağlığı Kaç Olmalıdır? Apple, İphone'ların bataryalarının normal kullanımlarda 500 tam şarj döngüsüne ulaştığında pil sağlığının %80 seviyelerine kadar koruduğunu belirtmektedir. Buna göre eğer İphone'unuzun pil sağlığı %80 seviyesinin altına düşmesi pil ömrünün önemli ölçüde azaldığını göstermektedir.

iPhone pil sağlığı 86 iyi mi?

Apple'a göre, iPhone pilini değiştirmek için dikkat edilmesi gereken kritik sınır pil ömrünün yüzde 85 altına düşmesi. Yüzde 85'in altında ömrü kalan bir iPhone pili, kullanıcısına sıkıntı çıkartabilir.

iPhone 11 ömrü ne kadar?

Bu sayede telefonları, çıkışlarından yıllar sonra bile günlük kullanımda sorun yaratmayacak bir deneyim sunuyor. Tüm bunlar iPhone'ların kullanım ömrünü artırırken, bir süre vermek de mümkün. Horace Dediu isimli bir analiste göre, bir Apple telefonun kullanım ömrü yaklaşık 4.5 yıl.

iPhone 100 ÅŸarj etmek doÄŸru mu?

Apple da diğer akıllı telefon üreticileri gibi iPhone'ların pilini yüzde 40 ila 80 arasında tutmamızı öneriyor. Pili her şarjda yüzde 100'e kadar şarj etmek ve sıfıra düşüp kapanana kadar kullanmak pil ömrünü uzun vadede olumsuz olarak etkiliyor. Aynı zamanda da gün içerisinde pilin daha çabuk bitmesine neden oluyor.

Telefonun şarj tam dolmadan çıkarmak zararlı mı?

- Piliniz tamamen tükenmeden şarja takmanız pil ömrünü kısaltmaktadır. Doğru kullanım; telefon uyarı verdiğinde şarja takılmalı ve tam dolmadan çıkarılmamalıdır. Ayda bir defa tamamen pil boşaltılıp tam şarj edilmelidir. - Güvenli batarya optimizasyonu uygulamalarını kullanın.

iPhone 11 ilk çıktığında ne kadardı?

iPhone'un Türkiye'de resmi satış fiyatları belli oldu. iPhone 11, 7.299 TL'den, iPhone 11 Pro 10 bin 999 TL'den, iPhone 11 Pro Max ise 11 bin 999 TL'den satılacak. Satışlar 18 Ekim'de başlıyor. Apple Park'ta geçtiğimiz günlerde düzenlenen etkinlikle yeni iPhone modelleri görücüye çıkmıştı.

B kalite telefon ne demek?

B kalite: Garip bir iz veya çizik beklemeyin, göz zevkinizi bozan hiçbir izle karşılaşmazsınız. C kalite: Bazı kusurlar görebilirsiniz. Kullanılmış olduğunu rahatlıkla anlayabilirsiniz. D kalite: İkinci el telefondan çok farkını anlayamayacağınız, uzak durmanız gereken telefonlar.

A kalite ekran nasıl?

Yansayi ekran (a kalite ekran) renk tonlanması orjinale göre biraz daha düşüktür fakat bunu anlamanız oldukça zordu genellikle ekranın bir çok kısmı beyaz renkte iken bunu anlayabilirsiniz dokunmatik hassasiyetinde genellikle bir farklılık olmamaktadır.

Iphone 11 A kalite ne demek?

A kalite: Yeniden ayırt etmesi güçtür. En iyi ihtimalle 30 günlük bekleme süresi içinde iade edilen telefondur. En kötü ihtimalle ancak ışık altında güçlükle fark edebileceğiniz ufak çizikler bulundurabilir.

AAA kalite ekran ne demek?

AA Kalite ibaresini, telefonunuzun kendi markasının üretimi olmayan yani orjinal olmayan, yan sanayi üretim olan başka bir ekranı kastediyoruz.

En iyi ekran türü nedir?

OLED (Organic Light Emitting Diode)

Günümüzdeki yeni teknolojilerden biri olan OLED, organik ışık yaydığı için renkleri çok iyi şekilde aktarıyor. Çok hızlı yanıt süresine sahip. TFT LCD ve IPS LCD'ye göre daha geniş izleme açısı sunuyor. Parlaklık konusunda da oldukça iddialı.

B kalite ekran ne demek?

B kalite: Garip bir iz veya çizik beklemeyin, göz zevkinizi bozan hiçbir izle karşılaşmazsınız. C kalite: Bazı kusurlar görebilirsiniz. Kullanılmış olduğunu rahatlıkla anlayabilirsiniz.

AAA kalite ne demek?

AA Kalite ibaresini, telefonunuzun kendi markasının üretimi olmayan yani orjinal olmayan, yan sanayi üretim olan başka bir ekranı kastediyoruz.