irfan eğitim yardımlaşma ve dostluk derneği

Irfan YaÅŸam Merkezi kimin?

İrfan Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İshak Mazı yaptığı yazılı açıklamada, merkezin, geleneksel Konya evleri mimarisine uygun olarak tasarlandığını, tarihi görünümü ve modern donanımıyla her kesimden misafirlerini ağırlayacağını kaydetti.

Ilim ve irfan vakfı kimin?

Vakfimiz da, kurucusu Seyh Muhammed Muta' Haznevi Hazretlerinin bizzat yönlendirmeleriyle bu temel adap ve ögretilere siki sikiya bagli kalacaktir.

Yaşar Vakfı kimin?

Vakfımız, 1974 yılında İzmir'de Durmuş Yaşar tarafından, kamu hizmetlerine katkı ve fertle devlet bütünleşmesini pekiştirme amacıyla kurulmuştur.

Türk Vakfı kimin?

55 yıl önce 205 iş insanı, öğretim üyesi ve entelektüel, eğitimin yaygınlaşması amacıyla merhum Vehbi Koç'un önderliğinde bir araya geldi. 1967 Türkiye'sinin şartlarında birçok kişi için hayal bile edilemeyecek bir seferberlikle okumak isteyen gençlere destek olmak için Türk Eğitim Vakfı'nı kurdular.

Insan Vakfı kime ait?

İnsan Vakfı kimin? : İnsan Vakfı, İnsan ve Medeniyet Hareketi'ne bağlı olarak faaliyet gösteriyor. Faaliyetlerini Eyüp Bahariye Mevlevihanesi'nde ki genel merkezinde sürdüren İnsan Vakfı, herhangi bir cemaate dahil değil.

Liva Vakfı kimin?

YÖNETİM KURULU: Ebubekir Taştan, Bayram Yılmaz, Galip Vardar. devredilecektir.

Yaşar Holding kaç kişi çalışıyor?

Temelleri 1927 yılında açılan 'Durmuş Yaşar Müessesesi'ne dayanan Yaşar Topluluğu bugün, 21 şirketi 25 fabrika ve tesisi, 2 vakfı ve 7500 çalışanı ile ülke ekonomisine katkı sağlamayı, paydaşlarına değer yaratmayı sürdürüyor.

Bir adım var burs ne kadar?

Bir Adım Var Vakfı Bursu Başvurusu

Burs Yılda 12 Ay Süre İle Aylık 3 Bin Türk Lirası Olarak Ödenecek.

Türken açılımı nedir?

TÜRGEV, Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı adıyla bilinen kız çocuklarına yurt, eğitim hizmeti veren kar amacı gütmeyen vakıf olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

TESA Vakfı kime ait?

İstanbul Medipol Üniversitesi Türkiye Eğitim Sağlık ve Araştırma Vakfı (TESA) tarafından kurulmuştur. Vakfın kurucusu, Medipol Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Fahrettin Koca'dır.

Osmanlı Vakfı kimin?

Osmanlı Araştırmaları Vakfı, 24.02.1994 tarihinde Emekli General Sami Karamısır, İşadamı ve Sanayici İbrahim Aslan ve Prof. Dr. Ahmed Akgündüz tarafından kurulmuştur. İlk kurucu mütevelli heyet de adı geçen şahıslardır.

Ihlas vakfı kime ait?

Holdingin kurucusu Enver Ören'dir. Enver Ören'in hayatını kaybetmesinin ardından İhlas Holding'in başına Ahmet Mücahid Ören geçmiştir.

Insan Vakfi cemaat mi?

İnsan Vakfı kimin? : İnsan Vakfı, İnsan ve Medeniyet Hareketi'ne bağlı olarak faaliyet gösteriyor. Faaliyetlerini Eyüp Bahariye Mevlevihanesi'nde ki genel merkezinde sürdüren İnsan Vakfı, herhangi bir cemaate dahil değil.

Yeni Dünya Vakfı sahibi kim?

Yeni Dünya Vakfı kurucularından Mütevelli Heyet Üyesi Halil İbrahim Demir; bugüne kadar Vakfa yapmış olduğu manevî ve maddî katkılardan dolayı, Yönetim Kurulu'nun önerisi ve Mütevelli Heyetinin oybirliğiyle Yeni Dünya Vakfı Onursal Başkanlığı'na seçilmiştir.