ismail yk facebook sözleri

İsmail YK'nın telefon numarası ne?

Ä°smail YK Ä°letiÅŸim > 0534 700 65 65 Ä°smail YK Telefon, Ä°smail YK Konser Organizasyon, Ä°smail YK Ä°letiÅŸim.

Ismail yk Türkiyeden neden ayrıldı?

Almanya'da doğup büyüyen İsmal YK (Yurtseven Kardeşler) albümlerinin satış rekoru kırdığı Türkiye'de gelir vergisi ödememek için vatandaşlıktan çıkmış!.. Bomba bomba! Şarkıcı İsmail YK'nın 'tamamen duygusal' bir kararla Türk vatandaşlığını bıraktığı ortaya çıktı!

Ismail yk nerede büyüdü?

1978 yılında Sivas'tan Almanya'ya fabrika işçisi olarak göç eden Ali Rıfat ve eşi Zerife Yurtseven çiftinin müzikle uğraşan beş çocuğundan en küçüğü olan İsmail YK, 5 Temmuz 1978 yılında sabah 05.00'te Almanya, Hamm'da dünyaya gelmiştir. 7 yaşında kardeşleriyle birlikte sahnelere çıkmaya başlamıştır.

Ismail yk ne mezunu?

Ülkemizde pek çok ünlü isme beste vermekle birlikte aranje ve müzik yönetmenliği de yapmıştır. Konservatuvar okuyan İsmail YK aynı zamanda piyano ve gitar mezunudur.

Ä°smail YK kac dil biliyor?

4 dil biliyorum deyip 2 kelime kuramayanlar aklıma gelmişti bilmem kaç enstrüman çalabiliyorum dediğinde. ama adam hakkını vererek çalıyor tüm enstrümanları.

Ä°smail YK aslen nereli?

1992 Sivas doğumlu olan Arsız Bela, asıl adı ile Ali Metin, rap müziğin sevilen sanatçısıdır.

Arsız Bela kaç yaşında?

İsmail Alper Kul (d. 5 Aralık 1975; Fatih, İstanbul), Türk oyuncu ve yazar.

Ismail Kul nereli?

Yurtseven Kardeşler Müzik grubunun en küçük solisti olan İsmail YK şarkıları ile müzik yolculuüuna tek başına devam ediyor.

İsmail YK Türkiyeden neden ayrıldı?

Biyografi: 1986 Adapazarı doğumlu olan İsmail Kul, tüm öğrenim hayatını Sakarya'da geçirdi. 2008 yılında Sakarya Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümünden mezun olup, 2009-2010 yıllarında çalışmış olduğu özel bir firmada, Altın Madeni kurulumunda görev aldı.

İsmail YK şu anda ne yapıyor?

Tıvorlu İsmail 1963 yılı baharında Beytüşşehab'ın Tıvor köyünde doğdu.

Ismail kul kim?

İsmail Yüksek geçtiğimiz yıl devre arasında Fenerbahçe'ye yeniden katıldı. Peki, İsmail Yüksek kimdir nereli kaç yaşında? İşte, oynadığı mevki ve kariyeri hakkında bilgiler. İsmail Yüksek, 26 Ocak 1999 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi.