istanbul hatay arası otobüsle kaç saat

Bursa Hatay kaç TL?

Hatay Urfa kaç TL?

Hatay - Şanlıurfa arası toplam 356 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 6 saat 30 dakika sürüyor.

Bursa Urfa kaç para?

Kamil Koç ile Şanlıurfa - Diyarbakır yolculukları ekonomik ve konforludur. İki şehir arasındaki mesafe 226kms km'dir ve seyahat etmek yaklaşık 1 saat 55 dakika saat kadar sürer. Biletinizi almanın en kolay yolu mobil uygulamamızı ya da internet sitemizi kullanmaktır.

Hatay Urfa ne kadar?

Ankara - Şanlıurfa arası toplam 846 kilometre.

Ş Urfa Diyarbakır arası kaç km?

Hatay - Adana arası en uygun fiyatlı otobüs biletini bulun

İki şehir arasındaki mesafe 219kms km'dir ve seyahat etmek yaklaşık 3 saat 15 dakika saat kadar sürer.

Urfa Adana kaç para?

-GÖRECE UCUZ İLLER- Genelde en ucuz iller ise 93.3 ile Siirt, Batman, Mardin, Şırnak oldu. Bu illeri 94.9 ile Hatay, Maraş, Osmaniye; 95.3 ile Nevşehir, Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Niğde izledi.

Antep Urfa kaç para?

Şanlıurfa, halk arasındaki kısa adıyla Urfa veya eski çağlarda bilinen adıyla Edessa, Türkiye'nin bir ili ve en kalabalık sekizinci şehridir. 2020 yılı verilerine göre nüfusu 2.115.256'dir. Şehrin doğuda Mardin, batıda Gaziantep, kuzeyde Adıyaman, kuzeydoğuda Diyarbakır illeri ve güneyde Suriye ile sınırı vardır.

Antep Urfa kac tl?

2023 Gaziantep-Kahramanmaraş depremleri ve 2023 Hatay depreminde Şehir önemli ölçüde tahrip olmuştur. Antakya ilçesinin yüzölçümü 703 km²'dir. Antakya, coğrafi konum ve yüzölçümü bakımından Hatay'ın 2.büyük ilçesidir.

Urfa'dan Ankara'ya kaç?

Teksöz, ekmeğin 1.75'ten 2.25 TL'ye çıkarıldığını açıkladı. Ekmek (200 gr), Hatay'da 2,25 ₺ olarak belirlendi.

Istanbul Hatay kaç lira?

İskenderun Havalimanı, şehir merkezinin güneyinde yer alır. Geçmiş dönemlerde çok işlek ve kalabalık olmasına rağmen günümüzde hizmet vermemektedir.

Hatay Adana ne kadar?

Hatay Havaalanı, Antakya-İskenderun Karayolunun doğusunda, il merkezine 25 km, İskenderun ilçesine 40 km mesafede inşa edilmiştir. 2007 yılında hizmete giren havaalanı ihtiyacı karşılamamış olması sebebiyle yenilenmiş ve 2011 yılında yapımı tamamlanmıştır.

Hatay ucuz mu?

Hatay - İskenderun otobüsle ne kadar sürer? Hatay - İskenderun otobüs yolculuğu ortalama 1s 15d civarındadır.

Urfa bir il mi?

TCDD'ye ait İskenderun Limanının özelleştirme ihalesinde 372 milyon dolarla en yüksek teklifi veren Limak Yatırım Enerji Üretim İşletme Hizmetleri ve İnşaat A.Ş adına Limak Holding Yönetim Kurulu üyesi Ebru Özdemir gazetecilere açıklamada bulundu.

Antakya Hatay ın ilçesi mi?

Adana Havalimanı'nı 2021'de 3 milyon 400 bin yolcu kullandı

1937'de hizmete giren Adana Havalimanı'nın, yapımına devam edilen Çukurova Bölgesel Havalimanı'na verilen yolcu garantisi sebebiyle kapatılacağı ifade edildi.