itemci liva mt2

Itemci ne demek?

İtemci, online oyunlarda ihtiyaç duyacağınız gereksinimleri karşılamanız üzere faaliyet gösteren bir platform. 2009 yılından bu yana web sitesi üzerinden online oyuncuların ihtiyaçlarına yanıt veren İtemci, oynadığınız oyunlar özelinde alışveriş yapabileceğiniz, alanının popüler web sitelerinden birine sahip.

Itemci sitesi güvenilir mi?

Alışverişleriniz sırasında İtemci güvenilir mi merak ediyorsanız; platform güvenli bağlantı için sık tercih edilen HTTPS uzantısına sahip. Ayrıca sitede iki aşamalı güvenlik sistemi var ve bu sayede bir şifrenin çalınması gibi kötü bir senaryoda dahi hesabınıza başkalarının girişi engellenir.

Oyun item ne demek?

Item : Oyun içerisindeki kullanılan eşyaların genel adı.

Adturkey top güvenilir mi?

Adturkey. Top diye indirimli adidas ayakkabı sattığını iddia ederek insanları yanıltan site, oğlum için krampon sipariş edip 1 ay bekledikten sonra, kargo dahil diye aldığımız 1400₺'lik krampon için kapıda 100₺ daha kargo parası ödeyip kargo kutusundan bayan şalı (20₺ etmez) çıkan yanıltıcı sitesi.....

Esli oyun ne demek?

Eşli oynanış ya da İngilizce orijinal terimin kısaltmasıyla co-op, genel olarak nişan alma ve strateji oyunlarında kullanılan evrensel bir video oyun terimidir. Kooperatif oynayışın ana işlevi birden çok oyuncunun aynı tarafta bilgisayarın yapay zekâsına karşı bir amaç için savaşmasıdır.

FP oyun nedir?

Birinci şahıs nişancı (İngilizce: First Person Shooter), birinci kişi kamerasından oynanan oyunların genel adı

Oyun yazan kiÅŸiye ne denir?

Oyun tasarımcısı; dijital ortamlarda oynanan oyunların tasarlanması ve daha sonra kullanıcıyla buluşmasına kadarki süreçlerin tümünde görev alan kişilerdir. Giderek daha fazla popülerleşen bu mesleği icra edenler, bir oyunun programlama, tasarım, animasyon veya sanat işlerinin tamamını yapmaktadır.