izmir sandal kiralama

Kayık Kiralama kaç TL?

Araç kiralama nasıl hesaplanır?

Şimdi şu formülü kullanabiliriz. Araç Alış Fiyatı / (Aldığınız tarihten yeni modeli çıkan tarihe kadar geçen süre)= Ham kiralama fiyatı' Tabi ki bulduğumuz bu fiyat ham fiyattır. Bu fiyata vergi, hizmet bedeli, sigorta fiyatı gibi birçok değişken eklenmektedir.

Neden kiralama?

Araç kiralama öz sermayenin araç alımında kullanılmasından dolayı oluşacak maddi zararları önler. Ticaret hacmi ve karlılık açısından değerlendirildiğinde araç kiralamak araç satın almaktan çok daha avantajlıdır. Araç kiralamada sigorta, vergilendirme, hasar tamiri gibi masraflar ortadan kalkar.

Araç gruplarında belirlenmiş olan yaş ve ehliyet yılı koşulları dahilinde kiralama yapılabilmektedir. Bu koşulların sağlanamaması durumunda ''Genç Sürücü ''hizmet paketi satın alarak bu paket içeriğindeki limitler dahilinde kiralama yapabilirsiniz.Ek sürücü bedeli günlük 10 TL, Genç Sürücü bedeli günlük 15 TL' dir.

Genç sürücü ücreti ne kadar?

SÜRÜCÜ BELGESİ VE YAŞ SINIRLAMALARI

Araç Kiralamak için en az 21 yaşını doldurmuş olmanız ve en az 1 yıllık B grubu ehliyet sahibi olmanız gerekmektedir.

1 yıllık ehliyetle araç kiralanır mı?

Bireysel araç kiralama işlemi araç satın almaya oranla birçok avantaj sağlar. Ayrıca, bireysel araç kiralayanlar senelerce krediler ile uğraşmak zorunda kalmıyor. Bunun yanı sıra vergi ve bakım gibi masraflar ilgili firma tarafından karşılandığı için daha fazla maliyet ödemenize gerek kalmıyor.

Araç kiralama avantajlı mı?

Kira süresi sonunda borç bitmiş olacak, ancak amortisman bitmemiş olacak ve leasing firması iz bedelle malı firmaya fatura edecek.

Kayık kiralama kaç TL?

Leasing süresi boyunca mülkiyet leasing şirketinde kalırken, malın kullanım hakkı kiracıya aittir. Sözleşmeye uygun şekilde kira bedellerini ödeyen kiracıya sözleşme süresi sonunda malın mülkiyeti sembolik bir bedelle devredilir.